ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,594 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
מישהו יכול לתת לי בבקשה מפרט טכני של גולף שנת 2000 (2000 סמ"ק) כ"ס,מומנט,צריכת דלק . ועוד נתונים חיוניים תודה.
הודעה אחרונה מאת mummy 323f, -
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
שלום לכולם, שוב נזקק לעזרתכם המקצועית, ומודה מאוד על הקודמת. החלטתי שאני הולך על אחת היפניות, אך יש כל כך הרבה, שאשמח אם תוכלו לפרוט את הדגמים המתאימים לי לפי הצרכים שלהלן (לפי סדר חשיבות, הראשון - הכי חשוב): 1. בטוחה 2. אמינה וחסכונית 3. סחירות 4. ביצועים (רצוי רכב חזק). מכונית קומפקטית (לא קטנה, אך גם לא גדולה). נסיעות עירוניות ובינעירוניות. אוטומאטית (לנוחות). אשמח לקבל כמה דגמים שונים (כולל שנתונים). כאשר אודה להתייחסות, לגבי כל אחד מהם: יתרונות וחסרונות. הדגם הקודם שחשבתי עליו (כשעוד רציתי להגשים את חלום האירופאית הטובה): אופל אסטרה 2000-2001, נפסל עקב שני פקטורים: חלפים יקרים (או חסרים: מחסור בחלפים בארץ עקב שוק נמוך), סחירות נמוכה. אם א…
הודעה אחרונה מאת Maniac, -
ההורים של חברתי מחזיקים כבר די הרבה שנים את פיסת האקזוטיקה המוטורית הנקראת ניסאן פרימרה שנת 95 (או 94, לא זוכר). מדובר במכונית שנראית כמו פח זבל ומתקלקלת תדיר. היא עברה כבר איזה 200 אלף ק"מ (אבל הוחלף לה מנוע לפני שנתיים-שלוש), ובדיוק עכשיו יצאה מהמוסך (אליו היא נכנסת פעם בשלושה חודשים). השאלה היא - איך כדאי להפטר ממנה תמורת סכום כספי אופטימלי, וכמה נראה לכם שאפשר לקבל על דבר כזה? המחירון, במפתיע, עומד על יותר מ-10000 שקלים (לא זוכר כמה, אבל אולי אפילו קרוב ל-15000). הם מצידם מוכנים להיפטר ממנה בהרבה פחות, אבל לא רוצים למכור אותה תמורת קרמבו ושני מסטיק בזוקה, כמו שאומרים... אין לי מושג בכמה אפשר למכור דבר כזה ואני אפילו לא יודע את מי לשאול. חשבתי להתייעץ עם חברי הפור…
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רכב דיזל אוטומט,פרטי. אני רוצה פולסווגן,סקודה או סיאט. הכיוון שלי הוא: פאסאט,גולף,בורה,אוקטביה,טולדו. הבעיה ששמעתי שיש הרבה בעיות עם רכבי דיזל שהם אוטומט. נכון להיום יש לי גולף 2001,דיזל ידני ואני חייב להחליף לאוטומט (בגלל חברה שלי). האם יש לכם איזה עצה או המלצה בקשר לרכבים הנ"ל (אני מעוניין ברכב שנת 2000-2001). מודה לכם מראש בוריס
הודעה אחרונה מאת bor565, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
בעקבות חוסר היכולת למצוא סניק במצב משביע רצון, שלא לדבר על ידנית, נמצאה C5 עם מנוע 1.8 ליטר,יד 1, עם כ 60,000 ק"מ.. איך הרכב ?? יש ריקולים שיש לקחת לתשומת לב ?? הרכב ישמש כרכב שני במשפחה, ולא יעשה יותר מ 5000 ק"מ בשנה.. נקודות אשר מחיבות בדיקה ?? מיותר לציין שבמחירון הרכב העומד על 56,000 ש"ח , הנ"ל נראה לי אטרקטיבי כאשר המשימה היא הובלת 3 ילדים קשורים לכיסאות \בוסטרים מאחור..
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. אני חדש פה ורציתי לשמוע בעצתכם. על הפרק עומדות המכוניות: פורד פוקוס 2000-2002 מנוע 1600 אוטו'. שמתי לב שהיא יותר זולה במחירון, יש סיבה מיחדת או שזה בגלל המונופול של לוי יצחק? טויוטה קורולה 2001-2002 (הצורה היותר ישנה) מנוע 1600 אוטו' סובארו B4, מודל 2000-2002 אוטו'. אחת מאלה תחליף אימפרזה 96'. הדרישות שתהיה מהנה לנהיגה בדגש על הגה (שלא תהיה משעממת), שהבלמים לא יהיו מעורפלים ושהרכב יהיה אמין. כמו כן זריזות זה דבר די חשוב עבורי. הבנתי שה B4 נוחה ומהנה, האם היא עגלה ? הטויוטה משעממת? הבנתי שמחליפים לה רפידות קדמיות כל טיפול, זה נכון למודלים האלה ? גם על הפורד שמעתי מילים טובות אבל חלק טוענים שהיא עצלה. מחירי הביטוח שלהם…
הודעה אחרונה מאת BigG, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לכל חברי הפורום שלום, אנחנו כבר 4 נהגים על קורולה ליסינג אחת והמצוקה מתחילה לצוף על פני השטח. הרכב אמור לשמש אותי ואת אחי, גיר ידני אפשרי למרות שגיר אוטומט יהיה יתרון (אמא גם לפעמים תסע על האוטו ולכן כל עוד אין סיבה ממש טובה אוטומט מועדף). התקציב הוא 50K ש"ח, 5 הדברים הכי חשובים לפי הסדר חשיבות: 1. אמינות 2. חסכוניות 3. סחירות ושמירת ערך 4. התנהגות 5. ביצועים העלנו מספר אופציות: סיטרואן קסארה 2 ליטר- מפתה מאוד בהתחשב ששנת 2000 עולה כ-30K במחירון (והם גם נסחרות בפחות אני מעריך). יש לנו בבית ניסיון רע מאוד עם צרפתיות ולכן החשש. בנוסף התא נוסעים לא שורד יפה את השנים ואחרי 15 שנה גדושות במקררים יפניים ממיטב המסורת אני לא בטוח שההורים שלי יקבלו את זה.…
הודעה אחרונה מאת aa123, -
-
אני עכשיו מחפש 106 ראלי דור שני, ראיתי אחת שנראית מצויין, שמורה ומטופלת עם היסטורייה והכל, אמנם הבן אדם רוצה הרבה מעל המחירון עקב השיפורים שיש. (הוא רוצה 40K). ברכב יש בולמים וקפיצים (קוני) מוטות מייצבים (מקדימה, עליון ותחתון של OMP) רביעיית צמיגים רחבים (195\55) עכשיו, אלו שיפורים שתכננתי לעשות גם ככה בעצמי בראלי שאקנה, בזו כבר יש אותם. הבעייה שכשאתה משפר בעצמך - זו הוצאה שנפרסת לאורך זמן בשונה מכאן כשאתה מוציא את כל הכסף במכה. שיקול נוסף הוא במכירת הרכב, נראה לי שיהיה בעייתי למכור ראלי ב 40K, או שמא זה סכום סביר לראלי עם שיפורים? מה דעתכם בעניין, ומה הייתם עושים בעצמיכם במצב כזה? תודה רבה לכל המשתתפים בדיון, אני חייב להתייעץ עם מישהו
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 860 צפיות
שלום ביום ו' האחרון עשיתי בדיקה בקומפיוטסט לרכב הנ"ל והתקבלו תוצאות קצת מוזרות: הספק מנוע טוב- 94 כ"ס מתוך 107 בפוטנציאל לעומת זאת- בשקלוול בכללי יצא תפקוד מנוע 37% בלבד! מי יכוול לעזור לי ולשמוע עוד נתונים מהבדיקה. אני חייב להחליט! אייל
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 829 צפיות
9ff 996 פורשה או קררה S איזה רכב יותר טוב?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 788 צפיות
אני אמור לקבל השבוע מהעבודה, C15 בנזין שנת 92, הרכב במצב טכני מצויין, אבל חיצונית הוא נראה כאילו יתפרק עוד רגע. הרכב ניתן לי בעצם לתקופה של חצי שנה, כי לא מעמינים שהוא ישרוד יותר מזה, לנסיעות של 40 ק"מ ליום, אבל אני צריך, 150 ק"מ ליום, מה אתם אומרים הרכב הנ"ל מסוגל למשוך 150 ק"מ ליום? או שזה יהיה כבר התעללות?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראיתי את הרכב הנ"ל ויש לי מספר שאלות. ביצעתי חיפוש אך תשובות רלונטיות לשאלותי לגבי דגם זה לא מצאתי. אני יודע שיש דגם 80 E ו 80 ללא E מה ההבדל? באלו שנים הדגם הנ"ל עבר מתיחות ושינוים? אם ב 96 הוא עבר מתיחה אולי שווה לחפש עוד. אם אני לא טועה 95 זה כבר בטווח מקצה השינויים האחרון. האם הגיר האוטומטי "נעים" לנהיגה(אני חובב ידני) כמה הילוכים יש לו? אני אוהב ישיבה יציבה על הכביש ונחמד להרגיש בטוח אבל האם נכון שהדגם הנ"ל רחוק מלהיות זריז למרות מנוע 2000? השמח לקבל המלצות שונות. (מחלות, ריגקטים...) בברכה mush
הודעה אחרונה מאת mush, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 13.2 אלף צפיות
מבין שני המכוניות האלו ברצוני לקבל חוות דעת על ביצועים של שני הרכבים מדובר על פורד פוקוס 2007, 1600 סמ''ק. ומדובר על טויוטה קורולה 2007 ,1600 סמ''ק. מה כדאי לרכוש פורד פוקוס או טויוטה קורולה? מדובר על ביצועי מנוע-כוח ומבחינת אמינות הרכב.
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם !!! אני נדב מיוקנעם בן 25 שאלתי היא .... השבוע הייתי בסוכנות סיאט בחיפה ופשוט התאהבתי במה שראיתי ... היא עמדה שם בצבע כסף , מגנזיום , חלון שמש , מושבי ספורט ועוד גאדג'טים מצויידת במנוע 1.4 ליטר ו-100 סוסים מתחת למכסה מנוע . כל זה במחיר של 110000 ש"ח . כן אני יודע שאפשר למצוא משהו עדיף בהרבה במחיר הזה מיד שנייה ( דרך אגב גם אותו רכב מיד שנייה מקובל עליי ) אבל אני פשוט מאוהב בספרדייה הלוהטת הזו אז בבקשה מכם אם למישהו מכם יש נסיון (טוב או רע ) עם הרכב הספציפי הזה אני אשמח מאוד לקבל חוות דעת לגביו . דרך אגב אני נוהג כיום על גיפ ניסן טראנו קצר טורבו דיזל שנת 94 יד 4 עם 275000 ק"מ אודה לכם על כל חוות דעת ביי נדב
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
לפי אתר מוטוקאר טויוטה פריוס שנת 2005 ,מנוע 1.5 ,5 דלתות,תיבה רציפה מחיר 108500 טויוטה פריוס שנת 2007 (דגם חדש) ,מנוע 1.5 ,5 דלתות,תיבה רציפה מחיר 151000 מה השוני בין שני הדגמים? תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברי פורום יקרים אז ככה החיפושים עד עכשיו העלו שתי מכוניות פולו קלאסיק SDI שנת 2001 עם 180KM ולעומתה פולו בנזין 1600 עם 110KM שנת 1999 סטיישן. נראה שהדיזל היא מהדור השלישי והבנזין מהדור השני עם תצורה ישנה יותר של עיצוב הפנים, משאלות שהעלתי לנהגי מוניות מזדמנים נראה שהדש בורד הישן עם פחות פלסטיקה ולכן יותר עמיד לפגעי הזמן. הבנתי גם שיש שתי גירסאות של מנועי בנזין למנועים האלו אחת עם 100 כ"ס ושניה עם 75כ"ס איך מבדילים בניהן כשבאים לראות את האוטו והאם יש הבדלי אמינות משמעותיים בניהן. ועניין אחרון, אבל חשוב מאד, מישהוא יודע מה צריכת הדלק בשני הדגמים והאם אפשר לצפות להבדל משמעותי הבעלים של הדיזל דיווח על צריכה של ליטר סולר לכל 16 קילומטר, זה נשמע לי צריכה גבוהה מיד…
הודעה אחרונה מאת pereg, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות גולף 01-02 ג'נרישן תוכלו להגיד לי אך הגולף ביחס לדרישות שלי הדרישות 1)אמינה כמה שיותר 2)צריכת דלק סבירה (אני סטודנט) 3)בטיחות כמה כריות אוויר יש לאוטו? וכמה כוכבים הוא קיבל במבחני ריסוק? 4)נוחות ונסיעה שקטה אני יודע שהכי מומלץ (מבחינת אחזקה זולה יותר וצריכת דלק) למצוא 1.6 או 2.0 ידנית אבל אני לא מצליח למצוא. מה שמשאיר אותי אם האוטומטיות רציתי לדעת אם גולף 1.6 אוטומת יכולה לעלות את העליות של ירושלים בכבוד ולא להתקע מאחוריי משאיות . מה צריכת הדלק שלה? האם יש הבדל משמעותי בין הביצועים וצריכת דלק של ה 1.6 ל 2.0 שתיהן אוטומט.
הודעה אחרונה מאת זה וזה וזה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אני מנסה להזכר מי זה רכב השטח הקוריאני עם מנוע המרצדס ששוק כאן לפני שנים אחדות? יכול להיות שזה הסאנג יונג מוסו? או קורנד? ואם זה המוסו, איך הוא בתור רכב שטח שאמור לסוע 10000 ק"מ בשנה בכביש + טיולי שטח עדיניפ פעם בשבועיים שלושה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת roei, -
-
- 2 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
ערב טוב לכולם.הייתי בבקשה מעוניין בחוות דעתכם על הרכב הנ"ל מדובר בסיאט איביזה שנת 2001 גיר רגיל 1600 סמ"ק הייתי רוצעה לדעת מספר דברים 1.אמינותו של הרכב 2.צריכת דלק 3.עלות חלקים ידוע לי שהחלקים הם כמו של פולסווגן 4.וביצועים תודה לכולכם והמשך ערב מהנה
הודעה אחרונה מאת namsham, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה דעתכם על רובר 216 שנת 97 גיר ידני 1.4 איך היא מבחינת צריכת דלק ואחזקה כאילו החלקים שלה, הביטוח וכל הדברים האלה??? וכל מה שאני רוצה זה רכב טוב שיקח אותי לכל מקום לא חשוב לי מהירות ודברים האלה
הודעה אחרונה מאת אייל 7, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הי לכולם! כבר פירסמתי הודעה, ויש לציין שהרבה בזכות עזרתכם ירדתי מהרכבים שחשבתי עליהם בתחילה. וכעת, שני רכבים אחרים ביניהם אני מתלבטת ה - 206 (1999-2000 ידנית) או האיביזה (2000-2001) ת'כלס, אין לי העדפה ידני/אוט', אבל הבנתי שעדיף 206 ידני אני צריכה אוטו קטן, שלא יראה הרבה מוסך (זה נכון של-206 בעיות חשמל?) התקציב הוא 40K אה, ו... מה דעתכם על הסוזוקי ג'ימיני? בהנחה שאני אמצא אחת שלא ראתה הרבה שטח תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אנחנו משפחה בת 5 נפשות הנוסעים בממוצע 40,000 ק"מ בשנה... מאוד חשוב לי נושא הבטיחות אך גם עלות תחזוקה נמוכה. מה דעתעם על פאסט דיזל שנת 98-2000 שמעתי דברים טובים מאוד על האוטו , אך נאמר לי כי הוא יקר לתחזוקה האם זה נכון ? במה זה בא לידי ביטוי? אנא תתיחסו כי אני מאוד לחוץ כבר לקנות.
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש רכב לנסוע לעבודה וחזרה לא יותר מזה. מחירון הרכב 18 כמה מבקשים בדרך כלל על הרכבים האלה? הרכב חיצונית נראה טוב,מכנית אין לי מושג. יש "מחלות" לרכב הזה?
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 10 אלף צפיות
שלום חבר שגר בחו"ל כ-5 שנים (עבודה ולימודים) חוזר לארץ במהלך יוני-יולי כנראה הבנתי שתושב חוזר יכול להביא איתו רכב לארץ כאשר שנת ייצור הרכב לא ישן יותר מ-5 שנים אם אני לא טועה (בניגוד לייבוא אישי י"י תושב הארץ אשר מותר לו לייבא רק רכב משנת הדגם הנוכחית או הקודמת לה) מישהו התעסק עם זה פעם, או יודע לגבי החוקיות של הדבר? מה הפרוצדורה ואיפה אפשר לברר פרטים על הנושא... מבחינת המיסוי, הבנתי שהמסים שמשלמים בארץ הם בערך 112.5% (הרכב והחבר מגיעים מאמריקה), נכון/לא נכון? ואיך המיסוי מחושב? לפי מחירון משוערך או לפי חשבונית קנייה? הרכב שמגיע לארץ, האם הוא צריך לעמוד בתקנות כלשהן? או שאפשר להביא כל רכב שהוא (גם אם זה מפלצת ממונעת עם גלגלי ענק)? מה החוק אומר לגבי זה…
הודעה אחרונה מאת koka, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני כבר זמן רב מחפש רכב ונתקלתי בסקודה פליסיה שנת 98 מנוע 1600 ידנית במחיר מצחיק וקילומטרז' נמוך. מישהו יכול להצליץ לי בעד/ או נגד כי פשוט אין לי מושג לגבי הרכב הזה. הרכב בבעלות פרטית יד שנייה.
הודעה אחרונה מאת רוטנברג, -
- 3 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום לכולם ! במסגרת התקציב המוגבל הנני מתלבט בין מנוע 1800 טורבו ל 2400 א. האם יש הבדל בשנים 2000,2001,2002 בסוג הגיר האוטומטי ב. צריכת דלק בין השניים ג. הספקים ד. רמת גימור ובכלל מה עדיף * מטרת הרכב להסיע את מקבלת ההחלטות של משפחתי לעבודה ובחזרה... תודה אילן
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מתכוון לקנות רכב שני שיסע פחות מ10 אלפים ק"מ בשנה מתלבט בין וולוו S40 , הונדה אקורד, אופל ווקטרה,פורד מונדאו או כל רכב אחר גדול מהמשפחתי הממוצע הנוסע על כבישי ארצנו. אשמח לקבל חוות דעת. תודה מראש צ'אבי
הודעה אחרונה מאת ELKO, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, אני מחפש רכב שני למשפחה,כיום אני נוהג על פורסטר, אני חובב רכב ,אלפות בעיקר,ברשותי היו אלפא ספרינט,אלפא 33, 106 ראלי והונדה האצ'בק,וכרגע אני מתעניין ברכישת רובר 216,אולם מזהירים אותי מפניה(תיקונים מרובים,מחירי חלפים וכו'),אשמח לקבל חוות דעת, דרך אגב האם ה-214 חלשה מידי?
הודעה אחרונה מאת bar72, -
שלום רב, עד היום הייתי זן נדיר במשפחה שאוהב מכוניות ורוצה קצת יותר מסתם 1.6 אוט' שמתקלקל כמה שפחות ונמכר כמה שיותר מהר. ההסטוריה המוטורית של המשפחה -> כרגע פוקוס 1.6 שנת 2003, לפניה דייהו נובירה 1.6 שנת 2000, לפניה יונדאי לנטרה 1.6 (דווקא ידנית!) שנת 1996, לפניה פיאט טיפו שאני לא זוכר יותר מדי כי הייתי קטן. בקיצור מכוניות לא ממש איכותיות לא ממש מרגשות . לא ממש מכוניות אלא כלי להעברת נוסעים. אתמול אחרי שחזרתי מהצבא אבא שלי שואל אותי מה דעתי על טויוטה פריוס, הייתי מופתע ולא העליתי בדעתי שהוא חושב לרכוש אחת, ועוד חדשה. את הפוקוס קנינו מליסינג כלשהו והייתי בטוח שזה מה שנעשה גם הפעם, נקנה מכונית יד ראשונה משעממת כזאת עם אבזור של ליסינג. בהחלט הופתעתי מהמכונית, ו…
הודעה אחרונה מאת Scylla, -
- 0 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
הי, אני מעוניין לקנות רנו סניק כרכב משפחתי עיקרי (בנוסף לקטנוע) לא יעשה הרבה נסיעות (10K ק"מ לשנה), אבל במעט שיעשה שיהיה בטיחותי (ילדים) ומפנק. האם השם של הצרפתיות מצדיק את עצמו והאוטו יקר לתחזוקה? באיזה קילומטרז' הוא מתחיל לעשות בעיות? יש רכב עדיף באיזור ה-60,000 ש"ח שנותן אחזקה זולה אבל לא מבאס (לא מחפש מכונית מירוץ אבל אוהב אוטו עם שיק - בעיקר צרפתי)? תודה, אמיר
הודעה אחרונה מאת av42,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,862 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- milser
- נירו72
- ypz
- carprob7
- Night Driver
- yosefW
- FROGIE
- PASHUT
- davemustaine87
- biggie
- גולדן191
- nio