Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים של חברתי מחזיקים כבר די הרבה שנים את פיסת האקזוטיקה המוטורית הנקראת ניסאן פרימרה שנת 95 (או 94, לא זוכר). מדובר במכונית שנראית כמו פח זבל ומתקלקלת תדיר. היא עברה כבר איזה 200 אלף ק"מ (אבל הוחלף לה מנוע לפני שנתיים-שלוש), ובדיוק עכשיו יצאה מהמוסך (אליו היא נכנסת פעם בשלושה חודשים). השאלה היא - איך כדאי להפטר ממנה תמורת סכום כספי אופטימלי, וכמה נראה לכם שאפשר לקבל על דבר כזה? המחירון, במפתיע, עומד על יותר מ-10000 שקלים (לא זוכר כמה, אבל אולי אפילו קרוב ל-15000). הם מצידם מוכנים להיפטר ממנה בהרבה פחות, אבל לא רוצים למכור אותה תמורת קרמבו ושני מסטיק בזוקה, כמו שאומרים...

אין לי מושג בכמה אפשר למכור דבר כזה ואני אפילו לא יודע את מי לשאול. חשבתי להתייעץ עם חברי הפורום כאן ולא לפרסם מודעה בלוח המכירה כיוון שאני לא מצפה למצוא כאן קונים, אלא הצעות לדרכי פעולה.

אז מה דעתכם? (אם זה עוזר - הם מהרצליה. מכירים מישהו שהיה יכול להתעניין בדבר כזה? סוחרים? מוסכים? קרוב משפחה שאתם לא אוהבים?)

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להשקיע קצת בחיצוניות, לשטוף את האוטו לנקות טוב תיקוני צבע פשוטים ריפודים שטויות

מכאנית לטפל באופן סביר שמנים פלאגים גם קצת נקיון למנוע

לשים תקציב סביר של טיפול שהאוטו יראה נחמד

לשים שלט ולחכות למישהו עם תקציב מוגבל, ולמכור במחיר נורמלי (כמובן לא להסתיר בעיות של האוטו)

אני בקטע הזה תמיד הוגן ונותן אמון באנשים.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם
מכירים מישהו שהיה יכול להתעניין בדבר כזה? סוחרים? מוסכים? קרוב משפחה שאתם לא אוהבים?

אני חושב שמצאת מאזוכיסט שיכול להתעניין בזה בתנאי שזה ידני ומוצע למכירה בסכום שלא עולה על ZX שנת 94. (אפשרות החלפה). פרטים בה"פ

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אני מכרתי קרייזלר נאון במחיר מעל מחירון...הכל אפשרי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מה הבעיה שיעשו כמו שכולם עושים

לשים שלט "למכירה" ולפי ההצעות של האנשים יקבעו המחיר של האוטו

ולמכור למי שיתן יותר..

זו הדרך הפשוטה והיעילה(במקום לחפש סוחרים ,מוסכים וכו...)

"לכל סיר יש מכסה"

בהצלחה

פורסם
מה הבעיה שיעשו כמו שכולם עושים

תקשיב, שום סיכוי, אבל שום סיכוי שבעולם שהם ימכרו את הרכב הזה באמצעות שלט גם בעוד שנתיים. לכן אני מחפש רעיונות חילופיים.

בקשר למזוכיסט כמה הודעות למעלה - זה אוטומט, אבל תודה על ההצעה (לא שהיית קונה את האוטו אחרי שהיית רואה אותו/נוסע עליו, תאמין לי)

זה נכון שלכל סיר יש מכסה, אבל במקרה הזה אני חושש שמציאת המכסה עלולה להיות בעייה קשה ביותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נאון מעל המחירון!!

כנראה שאתה גאון!!! מכיוון שהיא נמכרת ב לפחות 40% מתחת למחירון

עיצה ידידותית שלי לבעל הניסן על תתמקח יותר מידי בא מישהו רוצה לקחת במחיר סביר (אל תשכח זה לא יד ראשונה עם 15000 ק"מ) תן ותיפטר או שהמחירון ימשיך לרדת ואתה לא תמכור (ואין חכם כבעל נסיון)

בהצלחה.

פורסם

לדעתי, לרדת לאיזה שוק סוחרים, (ולתת אותה במחיר של 4 מסטיקי בזוקה וקרטון קרמבו :-P )

ומשם הם כבר יחזרו עם כסף ביד.

אני מכיר כמה שמכרו שם רכבים במצב לא טוב במחירים סבירים ביחס לרכב.

שווה ניסיון.

206xs - זה התענוג שמוביל אותי. 8)

פורסם
לדעתי, לרדת לאיזה שוק סוחרים, (ולתת אותה במחיר של 4 מסטיקי בזוקה וקרטון קרמבו :-P )

ומשם הם כבר יחזרו עם כסף ביד.

אני מכיר כמה שמכרו שם רכבים במצב לא טוב במחירים סבירים ביחס לרכב.

שווה ניסיון.

זה הכיוון שאני מכוון אליו, רק שאין לי מושג איפה יש שוק סוחרים באזור הרצליה/ת"א ואיך זה בכלל עובד. יש עצות?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
זה הכיוון שאני מכוון אליו, רק שאין לי מושג איפה יש שוק סוחרים באזור הרצליה/ת"א ואיך זה בכלל עובד. יש עצות?

תראה, אני לא מכיר שוק כזה באיזור ת"א.

אני מכיר את השוק שבאשדוד.

כל יום שלישי מסביבות 2 בצהריים בערך עד שמחשיך (פחות או יותר).

וזה עובד בשיטה של הרבה סוחרי רכב (וגם כמה אנשים פרטיים), שמסתובבים במקום, ומחפשים רכבים במחירים זולים מהמחירון.

למקום המפגש הזה, מגיעים אנשים עם רכביהם, או סוחרים עם רכבים שמנסים למכור ל"מציאות".

זאת השיטה פחות או יותר.

אני מאמין שיש שוק כזה באיזור ת"א, אבל בכל מקרה, זה שווה ניסיון.

מקווה שעזרתי במשהו, ובהצלחה. :)

206xs - זה התענוג שמוביל אותי. 8)

פורסם

אני זוכר במעורפל שקראתי כאן פעם על שוק סוחרים שכזה גם ברעננה, אבל לא הצלחתי למצוא משהו רלוונטי בחיפוש. נסה לברר בכיוון הזה.

בהצלחה :),

עידו.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

אני אחפש בקשר לשוק הסוחרים הזה, אבל אשמח לעוד עצות בכל מקרה.

בינתיים הצצתי במחירון וראיתי שהאוטו שווה יותר מ-20000 שקלים לפי לוי יצחק (אם רק אדון לוי היה רואה את הרכב הספציפי הזה :wink: )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני שלום,

אני מציע שתמצא זמן באיזה יום שישי ותקפוץ לביקור בנתניה. :2gunfire:

אם אתה נוסע מרעננה, כנס לעיר דרך בית ליד, סע עוד כמה ק"מ ותראה מצד שמאל את אזה"ת הישן.

מנקודה זו ועד לקניון השרון שבכניסה למרכז העיר יש לפחות 5-6 מגרשים שבהם תוכל לנסות את מזלך.

אני די בטוח שבעירי הנפלאה יהיה ביקוש לאקזוטיקה שלך. לא תאמין איזה מכוניות יש במגרשים האלה,

ואיזה אנשים באים לקנות אותן...

כמובן שאם תצליח למכור, אני שומר לעצמי את הזכות ל-70% עמלה. 8)

בהצלחה!

פורסם

טלפן אל "אמי ניב שרותי רכב", טל' 052-3338053 ועקרונית הוא מתעניין גם בפגרים ונבלות (של רכב) וכרגע דברתי איתו וספרתי לו על המכונית.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לנסות ולמכור את הרכב בגישה של "תעשו טובה ותקנו את הרכב" לא תקבל הרבה כסף. תזכור שמדובר ברכב מנהלים מפנק, מנוע 2 ליטר אימתני , תיבה אוטומטית בשביל הנוחות וכו'. :lol:

במקומך, הייתי מחנה את הרכב עם שלט למכירה באזור שבו הסוחרים מחנים את הרכבים שלהם למכירה. בראשון מדובר על המגרש חנייה שמול מרכז בן גוריון. ברעננה , (עד כמה שאני מכיר) לאורך רחוב אחוזה.

תוודא רק שהאוטו נקי ומבריק.

אסף

• תוכן חדש...