Jump to content

chabbyy

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

הנקודות של chabbyy

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. מי מכיר? מי יודע? רנו סניק 2000 סמ"ק 4X4 נדמה לי שקיימת גרסה רק עם גיר ידני (יש גם עם דיזל אך אינני מעוניין ) למה כל כך נדיר? למה כל כך מעט שנות דגם?(נדמה לי רק 2001-2003)
  2. היי היה בבבעלותי פג'ו 307 מהדגם והשנה שאתה מעוניין לקנות. יתרונות: נוחה מאד, יציבה מאד.טיפול כל 30אלף ק"מ,גיר טיפטרוניק, חסרונות: הרכב נקנה חדש מהיבואן, נסע כ 100אלף ק"מ במהלך התקופה הנ"ל ביקרתי במוסך 4-5 פעמים בגלל כל מיני תקלות שונות ומשונות(בעיקר בחדשים הראשונים). בעת האצה מהירה(זינוק, עקיפה) קיימת השהיה של כמה עשיריות שניה עד שהמחשב "מבין" שרוצים להאיץ. הגיר האוטומטי לפעמים מתנהג מוזר ומוריד ומעלה הילוכים בלי הגיון. בעת המכירה היה קשה למכור ונאלצתי להוריד מחיר הרבה מתחת למחירון.(לא רק בגלל הקילומטרז' הגבוה) נורות נשרפו לעיתים קרובות מאד(שמעתי על הבעיה גם מבעלי 307 נוספים) לסיכום: אם החלטת על ה307 אני לא פוסל, אבל אם אתה אוהב תאוצה לך על הדגם עם 2000CC נסה להוריד מחיר כי כשניסיתי למכור את שלי ביקרתי בכמה מגרשים למכירת מכוניות ונתנו לי להבין שם שזה רכב שלא נמכר בקלות.
  3. הבחירה היא לא רק בין אלה, באות בחשבון גם סיטרואן סי 5 או מאזדה 626 או סובארו B4 אני ממש לא מגובש לגבי שום דגם. חשובים לי בעיקר אמינות ובטיחות, עלות טיפולים וחלפים וצריכת דלק פחות עקרוניים. תודה.
  4. אני נוסע על קורולה סאן שנת 2006 - 45 אלף ק"מ - אפס תקלות . הרכב זריז מאד וחסכוני בדלק, בפוקוס לא נהגתי אף פעם אך יש לי חבר שמחזיק בפוקוס ובקורולה ואשתו לא מוכנה לנהוג בפוקוס אלא רק בקורולה. לסיכום, אני לא יכול להמליץ חד משמעית כי אין לי מספיק מידע על הפוקוס וכמו שמישהו אחר כבר כתב, כדאי לעשות נסיעת מבחן על שתיהן ואז להחליט.
  5. שלום לכולם אני מתכוון לקנות רכב שני שיסע פחות מ10 אלפים ק"מ בשנה מתלבט בין וולוו S40 , הונדה אקורד, אופל ווקטרה,פורד מונדאו או כל רכב אחר גדול מהמשפחתי הממוצע הנוסע על כבישי ארצנו. אשמח לקבל חוות דעת. תודה מראש צ'אבי
×
×
  • תוכן חדש...