ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,589 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק. קרא את כללי הפורום וכתוב כותרת עניינית. ***
הודעה אחרונה מאת urin, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אני רוצה לקנות אוטו משפחתי עד 30000 ש"ח.על מה אתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת Maniac, -
-
התרחק מהטיגרה? 1 2
מאת יגאל-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, לאחרונה שמעתי ממספר אנשים (בלי הסבר אחד ברור למה) שכדאי להתרחק מהאופל טיגרה, האם באמת יש לה בעיות אמינות מיוחדות? או מחלות שחשוב לדעת עליהם לפני ששוקלים לחשוב עליה כאופציה למחליפה ליפנית שלי? תודה!
הודעה אחרונה מאת Doubl3T, -
-
וולבו 850T 1 2
מאת cb1313- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מתעניין ברכב הנ"ל. הייתי מעוניין לקבל מידע ממי שיודע לגביהרכב מבחינת, אמינות, עלויות אחזקה, צריכת דלק, חלקי חילוף, תקלות אופייניות (אם קיימות), האם הטורבו עושה בעיות, מה לבדוק בדיוק וכיו"ב תודה קובי
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רכב שמתאים לצעירים,ספורטיבי, ידני/אוטומט, אני ממש עובד עצות וכבר תקופה שמחפש רכב בתחילה רציתי סיויק קופה,אך לא ניתן למצוא אחת שמורה אח"כ 306 קבריולט, 306 3 דל' והאחרונה סקסו,אך כל אחת וחסרונות שלה, אני יודע קשה למצוא משהו מושלם, אך בכל אופן מתוך כולם הכי התרשמתי מה-306 3 דל' , אני ממש ישמח אם תייעצו לגבי רכב מתאים. שוב - רכב עד 45K , מעל מודל 95, ומ-100 כ"ס ואילך, תודה מראש, מאור
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה להחליף את הרכב שלי לרכב משפחתי, וחשבתי על אחד מהרכבים שבכותרת אחד הפרמטרים שיעזרו לי לבחור הוא צריכת הדלק איפה אני יכול להשיג טבלת צריכת דלק של רכבים אלו אני מדבר על שנים 2002-2004 תודה דרור
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יכול להמליץ (או להפך) על הסובארו אימפרזה החדשה עם המנוע של ה-1.5 ליטר? (לא בשבילי) כבר פירסמתי שאלה לגבי צריכת הדלק בפורום הטכני, אבל כל טיפ בנוגע לנושאים אחרים יכול לעזור. רצוי תגובות של אנשים שקנו רכב שכזה, ולא כאלה שקראו באינטרנט - את זה גם אני יודע לעשות. עד כה מרוב מה שקראתי ניכר היה שלאף אחד אין משהו ממש רע להגיד על הרכב, חוץ מזה שהוא מיושן. יתרונו הגדול היום, לאחר מספר טלפונים למתחרים שנשקלו (פוקוס, מאזדה 3, קורולה), הוא שהוא עדיין זמין בדגם שבקבוצת רישוי 2 (114000 ש"ח), לעומת השאר שנשארו רק בדגמים היקרים יותר. ונכון שאפשר להתווכח על האם שווה לשלם עוד קצת, אבל רציתי קודם כל לעמוד על טיבו של ה-1.5 ליטר של סובארו. דרך אגב, בחירת האלטרנטיבות נו…
הודעה אחרונה מאת מאור ספיר, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הוצא לי סיוויק חדשה אוטומט ללא קילומטרז' 06 במחיר של 150K עם איבזור מלא. האם הגיר הרובוטי והחלפת הילוכים מאחורי ההגה אמינים? במה שונה המכונית הנ"ל מהג'טה? האם המחיר מצדיק קנית הרכב? תודה.
הודעה אחרונה מאת biggie, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ראיתי היום פולו שנת 01 1400 סמ"ק ידנית עם 86000 ק"מ. 16V. יד 1. בעל הרכב אמר לי שהיתה תאונה בצד ימין שפגעה בשילדה (קצה שילדה, נקבע ירידת ערך של 2% ע"י הביטוח) לפני שאני משקיע את סכום הבדיקה, האם בכלל כדאי להתחיל בתהליך עם נתוני הפתיחה האלו? למה עוד עליי לצפות בהנחה שאני רוכש את האוטו? (טיפול גדול בקרוב? איזה מחלה של הדגם הנ"ל?) תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת צחי ניצני, -
- 3 תגובות
- 906 צפיות
אז ככה, למי שיודע אני עמוק בשלבי שיפוץ של דוגמנית איטלקיה (בטה קופה) והשיפוץ עולה הון. הון שאין לי אבל מה לא עושים בשביל האהבה? בכל אופן, אני צריך רכב זמני שישרת אותי להגיע לעבודה (רחובות-נתב"ג),ומכיוון שאני שופך כל חודש בערך חצי משכרת על השיפוץ אז אני צריך משהו חסכוני ובעל עלויות זולות התקציב מוגבל עד מאוד (5000 ש"חים +\-), ולכן חשבתי על הדרך הדו-גלגלית (קטנוע 125)שגם תחסוך ממני את הפקקים המאוסים בדרך, מצד שני עלויות הביטוח מטורפות וחסרות פרופורציה לחלוטין (ביטוח חובה 4000 ש"ח) ההוצאה כבר עולה לרמות לא כדאיות בדו-גלגלי, מה גם שיש לי עוד רכב שנמצא באחסנה (HF טורבו) כי פשוט אין כסף לתפעל אותה (מכירה לא באה בחשבון כלל) אז מה עושים? קחו בחשבון שהרכב ימכר לאחר תקופת השי…
הודעה אחרונה מאת blavie, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני רוצה לקנות רכב חדש ויש לי כ 100K ש"ח אני מחפש רכב משפחתי, חסכוני וכמה שיותר נוח לנהיגה. יש הצעות? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ofirs44, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי יש בלחץ 26 אלף ! אני רוצה לקנות אוטו שיענה על הצריכות הבאות שלי בתקציב הזה 1. מנוע לא עולה על 1600 2. שלא ישתה לי הרבה דלק 3. שהכסף של הקנייה יספיק גם לביטוח ולתיקונים מהצד עכשיו אני מאוד מאוד מבולבל , מצד אחד אומרים לי שרובר זה אוטו מצויין ומצד שני אומרים לי אל תתקרב ! , החלקים יקרים הביטוח יקר אני לא מבין בכל זה מישהו יכול להסביר לי בשפה פשוטה ביותר מה אני צריך לקנות ? המנהל של העבודה שלי אמר אם אני רוצה הוא ימכור לי את הסובארו גראנד לאונה 1600 שלו (עם הצורות החדשות של שנת 97) אוטומט בסביבות ה20 אלף שקל אם אני לא טועה שנת 93 או 94 אוטו שבאמת מטופל מישהו יכול לעזור לי? תודה
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, ראיתי הרבה פעמים את נושא הכסת"חים בתופסי הבדיקות עולה שוב ושוב, אשמח אם מישהו יוכל לעשות קצת סדר ולהסביר אילו סעיפים נוהגים מכוני הבדיקה להישתמש בהם ככסת"חים ושאין להם משמעות גבוהה מידי. תודה רבה. תום.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 5 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אני עומד לפני רכישת רכב, ומחפש מכון בדיקה אמין וסבלני שלא מסתכלים על הלקוח בעין עקומה וחצי תשובה אם הוא שואל שאלות. מישהו יכול להמליץ על מכון שהוא סומך עליו שנמצא פה באזור?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כאמור הרכב הנבדק- דייהטסו שרייד שנת 97 ידנית. נכתב בבדיקה תחת ליקויים בעלי משמעות נמוכה- תיקון/החלפת מכסה מנוע, תיקון כנף קדמי ימני+שמאלי המחוברת עם ברגים, תיקון מכסה תא מטען, פגיעה/תיקון קורה אורכית קדמית בקצה, תיקון ופגיעה קורת אורך אחורית בקצה, תיקון כנף אחורית ימנית, תיקון פגיעה פח סף חיצוני, תיקונים כלליים בגוף המרכב, פגיעה/תיקון/החלפה פח חזית כולל גשר עליון מולחם, פגיעה/תיקון דופן פנימית בתא מנוע, לאחר תאונות ומכות סביב, פגיעות פח ולחיצות. יצויין שהמוכר הצהיר מראש על התאונות הנ"ל, דורש מחירון על הרכב- 18K, שאר הבדיקה יצאה סביר יחסית לשנתון ולק"מ. כמו כן, הרכב אמור לשמש את בעליו החדשים לפחות 3 שנים. לאור הנ"ל והעובדה שהקונה עדיין לא החליט ומסרב לשמוע…
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
בדיקת בעלות קודמת 1 2
מאת bolant- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 36.1 אלף צפיות
שלום מה הדרך הקלה והמהירה לבדוק האם הבעלים הקודמים של הרכב-למשל ברכב יד 3 ,היו ידים פרטיות? כמו כן אשמח לדעה האם 150,000 ק"מ מודל 98 לרכב מסוג טיוטה סטארלט הם קילומטראז סביר?כלומר עד לאיזה ק"מ רכב כזה יכול להגיע בנחה שטופל ויטופל כראוי?היתים לוקחים אותו לבדיקה?23K מחיר סביר ?
הודעה אחרונה מאת winer100, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
לאבא שלי נכנס ג'וק לראש - לקנות טנדר משומש ולצאת לטיולי שטח איתו. למה טנדר? כי ג'יפים הם או יקרים יותר או ישנים יותר, ומבחינה פסיכולוגית הם פחות עמידים - הוא ירגיש יותר רע לשרוט או לדפוק אותם, או אפילו סתם להשאיר אותם בשטח ולצאת לטיול רגלי. השאלה היא (ואני מפנה אותה לאנשי השטח כאן, אם הייתי רוצה עצות ממי שלא מבין ברכבי שטח הייתי שואל את עצמי ) - האם זה באמת רעיון הגיוני לקנות טנדר בן 5-7 (נניח באזור ה-70000 שקלים) בתור רכב שטח? הדרישות: 1. רכב עמיד עם מנוע אמין, לא מהסוג שידרוש תיקונים שוטפים אחרי כל טיול בשטח. מה הק"מ הממוצעים של כלים כאלו בני 5-7 שנים? 2. יכולת שטח טובה עד כמה שניתן (כלומר בין השאר 4X4 והילוך כוח כמובן) 3. דאבל קבינה - מרווח מספיק לקחת…
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
הלכתי לראות םע חבר פולו מהשנתון המדובר. הפרטים שלה הם: יד שנייה, 71K. יש ספר טיפולים מלא. הדברים שכרגע נראו לנו בעייתיים: א. עוד לא עשו לה טיימינג (הם אמרו ש"אין קילומטראז' לטיימינג אלא תלוי בבלאי). מהם המלצות היצרן? ב. הרכב הגיע פעם עם "מנוע מקרטע" והייתה בעייה בסליל ההצתה. הגיוני? חמור? ג. החליפו לרכב ב 65K חיישן למבדה. שוב - הגיוני? חמור? כל השאר - טיפולים סדירים ומדי פעם "נורת מנוע שנדלקה" והחליפו חיישן קטן כזה או אור בלם וכו'. הבחור רוצה מחירון. הרכב חיצונית נראה סביר, דנטים קטנים בדלת ונגיעת צבע (של מישוה אחר) מאחור. הרכב פנימית לא להיט, רואים שנוסעים בו ילדים, הריפודים די מלוכלכים. ד. בכמה פולו נסחרו…
הודעה אחרונה מאת zik, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
ברצוני לשאול שאלה שמאוד מסקרנת אותי , אני מעוניין לרכוש טויוטה ואני מתלבט בין הסדאן לבין הראנקס.העדיפות לחדשה. ( אני יודע שעומד לצאת הדגם החדש שאמור להחליף את סדרת הטויוטות -אבל אני מעדיף את הסידרה הנוכחית ) מה כדאי יותר ? ממליצים לי בחום ללכת על הגירסת האצ'בק ( RUNX ) אבל לא ראיתי למשל את תא המטען של הראנקס. אני חושש שאולי אני ייסע לטיול או לבית מלון לא יהיה לי מקום לחפצים שאני יצטרך להעמיס ,אבל מצד שני אומרים לי שאחיזת הכביש של הראנקס יותר טובה..אני פשוט מתלבט ומבקש את עזרתכם - תודה . נ.ב : אחי קנה לאחרונה סקודה אוקטביה מנוע 1600 במבצע שלהם ( בסביבות 122 אלף ש"ח ) , הוא ממליץ עליה בחום יש לו אותה כבר למעלה מחודש . אני פשוט מתקשה להאמין לו שהמנוע שלה מסוגל לסחוב את …
הודעה אחרונה מאת RORO, -
-
- 3 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני מתלבט בין רכישת טויוטה לנד-קרוזר מודל 2005/6 או לעשות עיסקת ליסינג תפעולית. מה ירידת הערך של רכב בקניה, שיעור הביטוח כולל נהג חדש. בליסינג תפעולי הכל כלול.
הודעה אחרונה מאת yftachcar, -
- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום אני מתגייס עוד חודש ומכרתי את הרכב שלי (גולף 2.0 ידני) כרגע אני מחפש רכב שיהיה יפה וחסכוני שלא יהיה לי קשה להחזיק אותו בשירות בצה'ל. חשוב שהרכב יהיה אמין שיתנהג טוב.עלות ביטוח וטיפולים סבירים וחסכוני בדלק. ומה שגם מאוד חשוב שלא תיהיה לו ירידת ערך גבוהה.למשל הגולף היית אצלי 11 חודשים וירדה 8 אלף שקל במחירון שזה מלא! חשבתי על: סיאט איביזה 2004 1400 ידנית ספורט פג'ו 206XS 1600 ידנית שנת 2004 רנו מגאן קופה 1600 ידנית שנת 2002 יאריס ספורט 2003 הייתי רוצה שתביעו את דעתכם על הרכבים האלה או הצעות שונות אם יש לכם.התקציב הוא 70K תודה
הודעה אחרונה מאת hananz, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נכון, אני בכלל מתכוון כנראה לרכוש את ה- C4 דרך פריים ליס (כלומר לשכור). אלא שצירוף נסיבות הביא אותי לנסיעת מבחן על S40 T 2.0 (לא ה- T4), יד I שנת 2002, 66K ק"מ, מרופאה . בנוסף לנתונים הטובים (וההפניה אל המוכרת) גם התחלתי לראות יותר מידי C4 על הכביש, רובן כמובן ליסינג, מה שקצת ביאס אותי (סליחה על ההתנהגות הילדותית, אבל בתור בעלים לשעבר של רובר 25 ואפילו של לנטיס 1.8 ידנית, אני קצת נון-קונפורמיסט ). השאלה שלי: האם ידועה שרידות הטורבו (שעלותו יקרה), כתלות בק"מ ו/או שנים - או בעצם: מה הסיכוי שאצטרך להחליפו בשנים הקרובות (אני יודע, אף אחד לא נביא, אבל אם יש ניסיון אשמח לשמוע). תודה. [את מי שזה מעניין: הרכב הגיב יפה; נוח מאוד אף שכסא הנהג לא מתכוונן בצורה מושל…
הודעה אחרונה מאת beresford, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחזיק בורה 2002 דיזל (90 כ"ס) אני מתלבט להחליף לגולף בערך אותו שנתון 2002-2003. גם דיזל. אבל שהוא מראש 130 כ"ס. מה היה ההבדל בהתנהגות.? מה היתרונות של הגולף מול הבורה? ומה היתרונות של הבורה מול הגולף? דבר נוסף. אני יוסיף לרכב צי'פ. הבורה תהיה כ 120-130 כ"ס. והגולף תהיה 160-170 כ"ס כמה ההבדל יהיה מורגש? אגב אחת הסיבות אני מבואס מהרכב שלי. (הוא אצלי 3 חודשים) זה שאני לא מסתדר עם האורך עדיין. (רגיל לרנו קליאו) ושהוא 4 דלתות ולא 5.
הודעה אחרונה מאת E_M777, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בעקרון, הסיפור הוא כזה: אני מתכוון בעוד חדשיים-שלושה(כשיהיה מזומן זמין) לחפש ולקנות AX SPORT. העניין הוא שבמקרה יצא לי לראות באתר מועדון אלפא סוד 1.5 ב-4000 ש"ח, וביד 2 סוד 1.7 ב-5300.. וזה הזכיר לי שגם הסוד היא מכונית קטנה וחמה במחיר זול.. ואני שואל אתכם: האם אלפאסוד היא מתחרה ראויה ל-AX? זריזות, התנהגות וכל החבילה? והאם אלו המחירים של סודים? תודה בינתיים!
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 958 צפיות
טוב אז לאחר תאונה מאוד קשה אני מחלים לאט לאט, כבר עוד מעט שבועיים בבית . סובי הנובחת הלכה לעולמה זיכרונה לברכה מי שלא מכיר סובארו לאונה שנת 86 מנוע 1800 ידנית צבע אדום אש הכי יפה בעולם . שסתומים הידראולים, תאמינו לי היה אוטו קטלני . בקיצור ולעניין אני חושב לעבור לרכב יותר טוב, הבעיה היא המוגבלות במזומן, חשבתי על פיאט טמפרה אולי .. או פיאט טיפו ואפילו אונו . רציתי לשאול אולי משהו יכול להעיר את עניי לסוג אחר של רכב בתקציב זהה ? הדרישות שלי לרכב הם : שיהיה לפחות 1600 סמ"ק , צריכת דלק סבירה לא מנוע טורבו שישתה אחד לאחד . רכב מבחינה חיצונית חמוד לצעירים . שיהיה ידני כי אני שונא מאוד אוטומט . והכי חשוב שהטיפולים וההחזקה שלו יהיו נמוכים . ברור שאין כמו ה…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני שוב מחפש טנדר, אבל הפעם ברצינות, הכסף שוכב אצלי בצד ומחכה שאמצא את הרכב המתאים. הכוונה המקורית הייתה לרכוש רכב באיזור ה25-30 אלף ש"ח המטרה, למצוא טנדר 4X4 כי 2X4 לא מסוגל לגרור את המשקלים שאני צריך. אחרי חיפושים קצרים הגעתי למסקנה שאשמח אם תאשרו או תשללו בשבילי. טנדרים באיזור המחיר שאני מחפש יש רק אצל סוחרים, דבר שאני לא מת עליו. מה שמעניין אותי זה אם כדאי להשקיע ולרכוש רכב טורבו דיזל. האם התחזוקה שלו תהרוג אותי לגמרי? מה לגבי אמינות הכלים הללו. נתקלתי באיסוזו איפון טורבו דיזל עם קמ' לא גבוהה יחסית מבעלות פרטית יד שנייה אבל המחיר לטלפון היה 49K זה הרבה מעל לתקציב שלי מה שלא משאיר הרבה מקום לאחזקה. עוד דבר קטן, מה לגבי אמינותן של התיבות הא…
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום מחפש רכב עם הדרישות הבאות-שווה ערך של "לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה" א-אמין ב-מקום לעגלה מאחורה ג-לפחות 4 כוכבי ריסוק בNCAP. ד-אחזקה זולה\בנונית (לא מטורפת כמו VW ושו"ת. ה-תקציב עד 50K הרכבים שעלהן אני חושב כרגע ליאנה (נבחן בארה"ב ) הונדה גא'ז יונדאי גטס(מחוסר ברירה-תא מטען גבולי) האם יש למשהו הצעות נוספות תודה גל
הודעה אחרונה מאת oba3k, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
החלטתי לקנות סיריון 1000, מודל 2000-2001 (הלוואי והיה מספיק בשביל 1300...). לאחר התייעצויות רבות, וקריאת חוות דעת הבנתי שהאוטו די מומלץ, ומתאים לתקציב שלי. הפחד היחיד שלי זה שהאוטו לא סוחב עליות כמו שצריך. למי שיש אוטו כזה, איך הוא עם עליות קשות כמו הקסטל? אני צריך להיות בירושלים מידי פעם... (היה כבר מי שאמר לי לנסוע מקסימום דרך 443...)
הודעה אחרונה מאת ALX, -
-
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כרגע ירדתי מפיג'ו 206 XS מודל 2001 וחייב לומר שזה אוטו פצצה 0 תקלות במלוא מובן המילה. כרגע אני מחפש לקנות ומתלבט בין סיאט איביזה טורבו מודל 2001 או פולו GTI מודל 2000 מי שיודע מי מוכר או איך הרכבים הנ"ל מבחינת אמינות וסחירות בשוק שיזרוק משהו. אגב התקציב הוא עד 55000
הודעה אחרונה מאת co_udi, -
שלום שמי אולג ואני שוקל לקנות BMW 318I שנת 1998 עם מישהו יכול להתחלק במידע אשמח תודה מראש
הודעה אחרונה מאת MUADDIB,