Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי יש בלחץ 26 אלף !

אני רוצה לקנות אוטו שיענה על הצריכות הבאות שלי בתקציב הזה

1. מנוע לא עולה על 1600

2. שלא ישתה לי הרבה דלק

3. שהכסף של הקנייה יספיק גם לביטוח ולתיקונים מהצד

עכשיו אני מאוד מאוד מבולבל , מצד אחד אומרים לי שרובר זה אוטו מצויין

ומצד שני אומרים לי אל תתקרב ! , החלקים יקרים הביטוח יקר אני לא מבין בכל זה

מישהו יכול להסביר לי בשפה פשוטה ביותר מה אני צריך לקנות ?

המנהל של העבודה שלי אמר אם אני רוצה הוא ימכור לי את

הסובארו גראנד לאונה 1600 שלו (עם הצורות החדשות של שנת 97) אוטומט

בסביבות ה20 אלף שקל אם אני לא טועה שנת 93 או 94

אוטו שבאמת מטופל מישהו יכול לעזור לי?

תודה

פורסם

רותם, תכין 3 אלף שקל רק לביטוח חובה וצד ג', ומומלץ להשאיר עוד כמה אלפים טובים ליישור קו של הרכב לאחר הקנייה.

אני הייתי מחפש רכב ב15-20K.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רובר הוא בהחלט רכב מעניין, תלוי איזה דגם (סדרה 200 או סדרה 400) קח בחשבון שהחברה התפרקה ואין לרכב שוק בכלל.

אני שמעתי דעות חלוקות על הרכב הזה ואני מניח שבעניין זה- כל רכב לגופו.

סוברו 1.6 זה רכב משפחתי בנאלי במיוחד אם מדובר ברכב אוטומטי. אני חושב שכנהג צעיר עוד יש לך את התשוקה להעביר הילוכים בעצמך...

יתר על כן, קח בחשבון שברכב אוטומטי צריכת הדלק גבוהה יותר (בטווח הקצר) והחלפת ו/או שיפוץ גיר יקרה יותר (בטווח הארוך).

אני, כחובב איטלקיות מושבע, הייתי בוחר באלפא 145 ו/או 146 שהן מכוניות קטנות וחביבות או בלנצ'יה דדרה שהיא אלפא מפוארת.

אתה יכול לקנות לנצ'יה דדרה 1997 בכ- 19,000 ביטוח מקיף הוא בסביבות 2,000 ש"ח לשנה (!!) מנוע 1600 100 כ"ס, רכב מפנק, גיר רגיל, לוח שעונים מדהים, ח"ח, מזגן מראות חשמליות וכיו"ב. תמורה מעולה לכסף.

למי שמוכן לחשוב מחוץ לקופסא

פורסם

רותם שלום,

שאלות דומות לשלך מופיעות בפורום חדשות לבקרים, נסה להריץ חיפוש ואני בטוח שתמצא הרבה מידע מעניין.

כמו-כן, אשמח אם תחדד קצת את דרישותיך ותפרט מה בדיוק אתה מחפש. הבנתי שאתה נהג חדש, אבל:

1. האם האוטו הוא לשימושך בלבד, או גם בשביל חברה שלך/אישתך/הוריך הקשישים?

2. האם אתה מעדיף רכב אוטומטי או ידני? ועד כמה זה משמעותי בשבילך?

3. כמה ק"מ צפוי הרכב לעבור בחודש ממוצע?

4. עד כמה חשוב לך מקדם הפוזה?

בעניין רובר - בהיותך נהג חדש, לא הייתי ממליץ לך להיכנס לקנייה כזאת כרגע.

הרוברים הם בד"כ רכבים מאובזרים מעל המקובל בקטגוריה, אבל אמינותם שנויה במחלוקת.

החברה, כאמור, פשטה רגל ולכן עלולה להתעורר בעיה בזמינות חלפים, שד"א יקרים בכל מקרה.

זהו רכב מצויין לאנשים ספציפיים, אוהבי הז'אנר, שמוכנים להשקיע זמן וכסף באחזקתו, בדומה לרכב אספנות.

לאדם הממוצע זו איננה קנייה משתלמת במיוחד, על אחד כמה וכמה בישראל, היכן שלא כל מוסך יוכל לטפל בו.

פורסם
רותם שלום,

שאלות דומות לשלך מופיעות בפורום חדשות לבקרים, נסה להריץ חיפוש ואני בטוח שתמצא הרבה מידע מעניין.

כמו-כן, אשמח אם תחדד קצת את דרישותיך ותפרט מה בדיוק אתה מחפש. הבנתי שאתה נהג חדש, אבל:

1. האם האוטו הוא לשימושך בלבד, או גם בשביל חברה שלך/אישתך/הוריך הקשישים?

2. האם אתה מעדיף רכב אוטומטי או ידני? ועד כמה זה משמעותי בשבילך?

3. כמה ק"מ צפוי הרכב לעבור בחודש ממוצע?

4. עד כמה חשוב לך מקדם הפוזה?

.

שלום .

האוטו הוא לשימושי בלבד ואתה יודע שההורים יצתרכו את האוטו לקניות הם יקחו אותו לא משהו רציני

אני מעדיף רכב אוטומטי , אם אין ברירה ידני

אני אל יודע כמה קילומטר הוא צפוי אתה יודע איך זה סיבובים בשכונה פה שם לא מסלול מתוכנן

אני גם עובד כל יום ככה שהאוטו יסבול אותי רק בשישי שבת ראשון

וחשוב לי הפוזה .

תודה :}

עריכה: עכשיו ראיתי אל הלנצ'יה הזה אוטו (לטעמי) ממש ממש מכוער

לא בא בחשבון אני בן 18 .

אני מחפש משהו בסגנון ההונדה קופה אתם יודעים רכבים של פוזה ולא יקרים כל כך !

אתם אומרים שיש סיכוי למצוא הונדה קופה לא מזויינת ? (אני מצטער אם עברתי על חוקי הפורום שאמרתי את זה )

פורסם

שוב שלום,

ראשית כל, אל תיעלב ואל תסיק מסקנות אישיות מזה שאף אחד חוץ ממני לא עונה לך.

ככל שתצבור ותק בפורום, תראה שחבריו פשוט שחוקים מדי מלענות על אותן שאלות מדי שבוע.

על מנת לקבל את כל האופציות שמתאימות לתקציב שלך, אתה מוזמן לחפש באתר "יד 2".

מעבר לזה, כנהג חדש, אני חושב שכדאי לך להתמקד דווקא ברכבים קטנים.

בתחום הזה, מציע שתשקול את הקאיה פרייד ואת האופל קורסה.

אם תעדיף בכל זאת משהו יותר גדול, תנסה לחפש ניסן פריימרה משנות ה-90. זהו רכב די נדיר, ולכן מקדם הפוזה פה גבוה.

הדגם הגיע לארץ לקראת סוף הייצור שלו ונחשב למיושן יחסית לתקופתו. אע"פ כן, זוהי אחת המכוניות האמינות בארץ

ועקב זה ש"אין לה שוק", היא גם מציעה תמורה טובה מאד למחיר. תוסיף לזה מנוע 2000 סמ"ק וקיבלת מתכון מנצח.

אופציות נוספות: פולקסוואגן ונטו ורנו מגאן, בשני המקרים יש להימנע מדיזלים לבנים (99% מוניות/רכב צבאי לשעבר).

לגבי הונדה: יש לך סיכוי למצוא סיוויק קופה לא שחוטה, אבל לא בתקציב שקבעת, אלא יותר בכיוון של 40K.

בהצלחה בחיפושים. 8)

פורסם

אם "פוזה" וגיר אוטומטי זה מה שאתה מחפש, אז כנראה שאין משהו יותר טוב מה323F בתציב שלך.

חשוב רק שתבין - זאת לא באמת מכונית ספורטיבית.

אם אתה מוכן להתפשר על גיר ידני - יש לך הרבה יותר בחירה, בקשר לפוזה, זה אתה צריך להחליט, מה שמרגש אותך לא בהכרח מרגש אותי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...