Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, למי שיודע אני עמוק בשלבי שיפוץ של דוגמנית איטלקיה (בטה קופה) והשיפוץ עולה הון. הון שאין לי אבל מה לא עושים בשביל האהבה?

בכל אופן, אני צריך רכב זמני שישרת אותי להגיע לעבודה (רחובות-נתב"ג),ומכיוון שאני שופך כל חודש בערך חצי משכרת על השיפוץ אז אני צריך משהו חסכוני ובעל עלויות זולות

התקציב מוגבל עד מאוד (5000 ש"חים +\-), ולכן חשבתי על הדרך הדו-גלגלית (קטנוע 125)שגם תחסוך ממני את הפקקים המאוסים בדרך, מצד שני עלויות הביטוח מטורפות וחסרות פרופורציה לחלוטין (ביטוח חובה 4000 ש"ח)

ההוצאה כבר עולה לרמות לא כדאיות בדו-גלגלי, מה גם שיש לי עוד רכב שנמצא באחסנה (HF טורבו) כי פשוט אין כסף לתפעל אותה (מכירה לא באה בחשבון כלל) אז מה עושים? קחו בחשבון שהרכב ימכר לאחר תקופת השיפוץ (מעריך בסביבות 5 חודשים)

אני לא רוצה לגמור בתוך ג'אסטי או 205, אבל לאור מחירי הביטוח בדו-גלגלי כנראה שאין ברירה...

מה דעתכם?

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

דו"ג! גם עם מחיר הביטוח הגבוה העלויות יהיו זולות משל רכב - קח בחשבון שרכב שתקנה ב 5000K רוב הסיכויים שיהיה משנה נמוכה \ מוזנח - מה שידרוש יישור קו, או תיקונים כשיגיעו במידה ותחליט לא לתקן בהתחלה, כמו כן קח בחשבון שביטוח חובה יקר בדו"ג אבל ביטוח מקיף לקטנועים זול מאוד ממה שאני זוכר ולכן זה מתקזז כשברכב זה ההפך.

אני בטוח שאתה מודע לזה שקטנוע יצרוך הרבה פחות דלק, וטיפוליו יהיו זולים מאוד.

לדעתי - קנה קטנוע 50 סמ"ק, יש המון קטנועים נהדרים ואפילו משנים חדשות יחסית שיכנסו בתקציב הרכישה שלך, לעומת 125 סמ"ק שזה נפח בעייתי מבחינת זמינות כלים בארץ, וכל מה שיכנס לך בתקציב זה קטנוע משנים ישנות יותר שלא יהיה נוח לנסיעות ממושכות ויהיה אמין הרבה פחות.

הנה רשימה של מגוון קטנועים שיכנסו לך בתקציב -

http://www.yad2.co.il/Cars/MotorScooter.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=1997&UntilYear=&Hand=&EngineVal=50&fromPrice=&untilPrice=5500&ImgOnly=1

כשאני יכול להמליץ לך על קטנועי סאן-יאנג וקימקו, שהיה לי נסיון אישי עם כמה דגמים שלהם - כולם היו אמינים וחסכוניים להפליא!

עוד שיקול (שכבר הצגת), הוא זה שעם דו"ג נחסכת ממך העמידה המייגעת בפקקי הבוקר - תוכל לצאת מאוחר יותר מהבית, ועדיין להגיע מוקדם לעבודה.

לדעתי דו"ג בלי לחשוב פעמיים - במיוחד כשהתקציב נמוך לרכב וגבוה יחסית לקטנוע, ובנוסף כלי הרכב הולך להיות אצלך תקופה קצרה - ואת הקטנוע תוכל למכור במהירות, מבלי לסבול מירידת ערך שתהיה לרכב במידה ולא תצליח למכור אותו הרבה זמן, הקונה יתמקח וכו' - מנסיוני האישי לפחות קטנועים נמכרים מהר ונסחרים במחיר המבוקש, אין כאן לאן להתמקח במידה והקטנוע במצב טוב מכיוון שהמחיר גם ככה זעום.

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הבעייה עם 50 סמ"ק היא שאני נוסע על כביש מהיר, מה שחוקית אסור לכלי כזה...

ומבחינת התיקונים של המכונית זה קצת לא מפריע לי כי אני מכונאי, מה שכן, עם מכונאות דו"ג עוד לא התעסקתי..

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אוקיי, אז הנה רשימת קטנועי 125 שיכנסו לך בתקציב -

http://www.yad2.co.il/Cars/MotorScooterGallery.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=1997&UntilYear=&Hand=&EngineVal=125&fromPrice=&untilPrice=5500

בקשר למכונאות קטנועים, אני בטוח שכמכונאי יהיה לך קל ללמוד להתעסק עם זה לבד - במקסימום בטיפול או שניים הראשונים תהיה לייד בעל המוסך שיטפל לך בקטנוע ותראה כיצד זה מתנהל - בסך הכל זה כמעט זהה למכונאות רכב, רק בקטן, ושמיקום הדברים שונה כמובן - אתה תתרגל בקלי קלות.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...