Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מחפש רכב עם הדרישות הבאות-שווה ערך של "לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה"

א-אמין

ב-מקום לעגלה מאחורה

ג-לפחות 4 כוכבי ריסוק בNCAP.

ד-אחזקה זולה\בנונית (לא מטורפת כמו VW ושו"ת.

ה-תקציב עד 50K

הרכבים שעלהן אני חושב כרגע

ליאנה (נבחן בארה"ב )

הונדה גא'ז

יונדאי גטס(מחוסר ברירה-תא מטען גבולי)

האם יש למשהו הצעות נוספות

תודה

גל

פורסם

שלום מחפש רכב עם הדרישות הבאות-שווה ערך של "לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה"

א-אמין

ב-מקום לעגלה מאחורה

ג-לפחות 4 כוכבי ריסוק בNCAP.

ד-אחזקה זולה\בנונית (לא מטורפת כמו VW ושו"ת.

ה-תקציב עד 50K

הרכבים שעלהן אני חושב כרגע

ליאנה (נבחן בארה"ב )

הונדה גא'ז

יונדאי גטס(מחוסר ברירה-תא מטען גבולי)

האם יש למשהו הצעות נוספות

תודה

גל

קשה לי להאמין שתמצא הונדה ג'אז בתקציב הזה ו\או בכלל

לגבי הגטס קח בחשבון שצריכת דלק גבוהה מאד

את הליאנה אני לא מכיר :)

פורסם

ידני או אוטומט?

מנסיון עם 2 רכבי VW POLO ידניות מנוע 1400. הרכב חסכוני מאוד , ביטוח זול (מעל גיל 30)

הרכב מרווח, בגאז גדול משמעותית מכל יפנית/קוריאנית יש מקום לעגלת תינוק (עגלת מוצי), נוחה מאוד לתפעול, שמירת ערך טובה מאוד.

אמינות- תלויה מאוד בהיסטורית הטיפולים של הרכב.

עלויות אחזקה לא מטורפות, פרט לרצועת טימיניג במנוע ה-16V אין עלויות טיפולים גבוהות במיוחד.

חד משמעי אין מה להשוות פולו ליונדאי גטס, הפולו הישנה שלי משנת 1998 טובה בכל פרמטר כולל בטיחות מיונדאי .

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

פולו קלאסיק/סיאט קורדובה עונות על הצרכים שלך (נדמה לי שיש להם רק שלושה כוכבים...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
ידני או אוטומט?

מנסיון עם 2 רכבי VW POLO ידניות מנוע 1400. הרכב חסכוני מאוד , ביטוח זול (מעל גיל 30)

הרכב מרווח, בגאז גדול משמעותית מכל יפנית/קוריאנית יש מקום לעגלת תינוק (עגלת מוצי), נוחה מאוד לתפעול, שמירת ערך טובה מאוד.

אמינות- תלויה מאוד בהיסטורית הטיפולים של הרכב.

עלויות אחזקה לא מטורפות, פרט לרצועת טימיניג במנוע ה-16V אין עלויות טיפולים גבוהות במיוחד.

חד משמעי אין מה להשוות פולו ליונדאי גטס, הפולו הישנה שלי משנת 1998 טובה בכל פרמטר כולל בטיחות מיונדאי .

אורן

אורן, ממש לא נכון, לפולו שלך יש 3 כוכבים במבחני ENCAP בעוד שליונדאי יש 4 כוכבים. גם בנוגע לתא המטען, במקרה הבאת דוגמאות לשני מכוניות (לג'אז בעיקר) שהתיכנון הפנימי שלהם עדיף משמעותית ולכן המרווח הפנימי וגם תא המטען, גדול ויעיל יותר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
אורן, ממש לא נכון, לפולו שלך יש 3 כוכבים במבחני ENCAP בעוד שליונדאי יש 4 כוכבים. גם בנוגע לתא המטען, במקרה הבאת דוגמאות לשני מכוניות (לג'אז בעיקר) שהתיכנון הפנימי שלהם עדיף משמעותית ולכן המרווח הפנימי וגם תא המטען, גדול ויעיל יותר.

תלוי באיזה גירסת איבזור.

הגטס נבחנה עם 4 כריות אוויר וABS. אף גירסאת ליסינג לא הגיעה ככה בשנים הראשונות.

הפולו לעומת זאת נבחנה עם כרית אוויר אחד לנהג. רוב הפולו שנחתו בארץ קיבלו יותר איבזור בטיחותי.

• תוכן חדש...