Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לקנות סיריון 1000, מודל 2000-2001 (הלוואי והיה מספיק בשביל 1300...).

לאחר התייעצויות רבות, וקריאת חוות דעת הבנתי שהאוטו די מומלץ, ומתאים לתקציב שלי.

הפחד היחיד שלי זה שהאוטו לא סוחב עליות כמו שצריך.

למי שיש אוטו כזה, איך הוא עם עליות קשות כמו הקסטל? אני צריך להיות בירושלים מידי פעם... (היה כבר מי שאמר לי לנסוע מקסימום דרך 443...)

פורסם

לסיריון 1.0 ביצועים סבירים(אני מניח שאתה מיתכוון לגירסה האוטומטית).

אם אתה מתכנן נסיעות ארוכות מחוץ לעיר הכוללות עליות,שקול מכונית בעלת נפח מנוע גדול יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לסיריון 1.0 ביצועים סבירים(אני מניח שאתה מיתכוון לגירסה האוטומטית).

אם אתה מתכנן נסיעות ארוכות מחוץ לעיר הכוללות עליות,שקול מכונית בעלת נפח מנוע גדול יותר.

אם ככה עדיף לקנות את הגירסא הידנית?

פורסם

בוודאי.הגיר הידני בסיריון נעים לתיפעול והופך את המכונית לזריזה למדי.

כל העיניין שקטנות ידניות יש טובות ממנה-פיאט פונטו ופורד פיאסטה,למשל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חשבתי גם לכיוון פונטו ספייס ידנית... אבל זה קצת יקר לי כי יש רק משנת 2001 (ומעדיף את גירסת ה80 כ"ס, שהיא עוד יותר יקרה). חשבתי לקחת הלוואה בשביל זה כי אני מתכוון להחזיק את הרכב יותר משנתיים שלוש, אבל 30K וצפונה זה מעבר למה שאני יכול להרשות לעצמי.

פורסם

כפי שאמר לך חן: אם אתה מתכנן נסיעות בין עירוניות תכופות, קח הלוואה וקנה פונטו. היא הרבה יותר מתאימה לאפליקציה הזו. הסיריון, עד כמה שאני אוהב אותה (נהגתי על אחת כזאת, אוטומטית, כמה שנים טובות) היא בבסיסה מכונית עירונית ונסיעות בין עירוניות ארוכות אינן הצד החזק שלה. בנוגע לעליות: אם הסיריון במצב טוב, היא לא תהיה המכונית האיטית ביותר שעולה את העלייה.

אם בכל זאת אתה מעדיף את הסיריון, לך על ידנית. היא זריזה יותר, זולה יותר לקנייה, זולה יותר לאחזקה וצורכת (עוד) פחות דלק.

• תוכן חדש...