Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה שמה שחשוב לך עלות מול תועלת, והקורולה מצאה חן בעינך הייתי קונה קורולה SUN ב 115000 ש"ח או RUNX ב 126500 ש"ח, הדגם של הקורולה סדאן GLI פחות כדאי מבחינת עלות תועלת.

פורסם

את האמת, אין לי כל כך מה להגיד.

אני לא קונה את הרכבים שלי על פי שיקול של עלות תועלת, אלא התאמה לצרכים, ולאחר שנהגתי בדגמים אשר מענינים אותי.

המאגאן עדיפה בסדרי גודל מול הקורולה בכל מה שקשור לנוחות, מרווח פנימי, ובטיחות, במיוחד עם מערכת ESP.

השנה סגרתי 45,000 ק"מ עם המאגאן, עם אמינות ללא דופי, וזו לא המאגאן היחידה בחברה אשר עושה את המוטל עליה ללא כל בעיות.

הקורולה רכב בינוני וחיוור, שלא לדבר על מיושן, אשר המחליפה שלו בפתח, אני הייתי ממתין לדגם הבא, או הולך על הסיביק , מודרנית ומבצעת טוב יותר מהקורולה הבינונית.

פורסם

תודה לך גל1 על תשובתך , אבקשך להסביר לי להבנתך ידידי מדוע כדאי ללכת על ה SUN או ה RUNEX שמה שהכי מוזר הקורולה GLI זולה בלמעלה מארבע אלף ש"ח מדגם המקביל של הראנקס סידרה GLI ( על אף שקיבלתי בפורום מחו"ל את ההסבר להבדל הכספי - עדיין נשמע מוזר בעיני...) שלא נדבר על הסידרה " לאקצ'ורי " , למה לא ללכת על הסידרה GLI של הקורולה סדאן אלא על הראנקס אותו סידרה או על SUN כדברייך...?

פורסם

1: תא המטען של הRUNX קצר ב 20 ס"מ מול הסדאן, אבל מגומר הרבה יותר טוב + תאים מתחת לריצפה וכמובן גמיש יותר. האורך הקצר נוח יותר בחנייה. זה כל ההבדל מבחינה פרקטית.

2: RUNX יפה יותר ולא נמכרת לליסינג. תקבל את רוב ההפרש בינה לסדאן במכירה לאחר 3-4 שנים. הביקוש ל RUNX גדול מאוד, יותר מהסדאן.

3: ב 2004 ה RUNX עלתה פחות מהסדאן ב 2000 ש"ח. לפני 6 חודשים עלתה יותר ב 2000 ש"ח ועכשיו עולה 4000 יותר. מדובר בשערי מטבעות (אנגליה - RUNX, יפאן - סדאן) ועיניין הליסינג. כרגע הסדאן נראת עדיפה מבחינת מחיר (למרות מה שנאמר בסעיף 2).

4: למה לקנות עכשיו כששנת הדגם מתחילה ב מאי ?

5: אל תתרגש מכל מיני "נירים" צעירים שמנסים לקדם את המגאן כרכב לפרטי. אם תקנה מגאן חדשה פרטית (לא ליסינג), תפסיד כ 20 אלף במכירה מול הקורולה. ההבדל בנוחות לא גדול אבל לטויוטה מנוע/גיר עדיפים, מזגן מעולה ואיכות שהרנו יכולה רק לחלום עליו.

פורסם
1: תא המטען של הRUNX קצר ב 20 ס"מ מול הסדאן, אבל מגומר הרבה יותר טוב + תאים מתחת לריצפה וכמובן גמיש יותר. האורך הקצר נוח יותר בחנייה. זה כל ההבדל מבחינה פרקטית.

2: RUNX יפה יותר ולא נמכרת לליסינג. תקבל את רוב ההפרש בינה לסדאן במכירה לאחר 3-4 שנים. הביקוש ל RUNX גדול מאוד, יותר מהסדאן.

3: ב 2004 ה RUNX עלתה פחות מהסדאן ב 2000 ש"ח. לפני 6 חודשים עלתה יותר ב 2000 ש"ח ועכשיו עולה 4000 יותר. מדובר בשערי מטבעות (אנגליה - RUNX, יפאן - סדאן) ועיניין הליסינג. כרגע הסדאן נראת עדיפה מבחינת מחיר (למרות מה שנאמר בסעיף 2).

4: למה לקנות עכשיו כששנת הדגם מתחילה ב מאי ?

5: אל תתרגש מכל מיני "נירים" צעירים שמנסים לקדם את המגאן כרכב לפרטי. אם תקנה מגאן חדשה פרטית (לא ליסינג), תפסיד כ 20 אלף במכירה מול הקורולה. ההבדל בנוחות לא גדול אבל לטויוטה מנוע/גיר עדיפים, מזגן מעולה ואיכות שהרנו יכולה רק לחלום עליו.

ההבדל בנוחות לא גדול...

נסעת (לא נהגת) במאגאן ??

ההבדל לא קטן, אלא גדול ומוחשי, ומעבר ליחידת מנוע\גיר עדיפה לקורולה אין שום יתרון מול המאגאן.

גם לגבי האיכות אני רק יכול לחלוק עליך, והכל מנסיון, למאגאן אין שום בעיה איכות, ישנם רכבי לימון, בדיוק כפי שיש בטויוטה (מידע אישי), אבל לצאת בהכללות.. , ילדותי ומייצג את השוק הישראלי רווי הסטיגמות (אשר רובן ללא ביסוס).

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...