רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
שנה עפ"י מספר
מאת kitt- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, בדקתי בטבלת השנים אך לא מצאתי תשובה. כלי רכב אשר מספר לוחית הרישוי שלו מתחיל ב853, על איזו שנה מדובר?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ערב טוב להלן כמה ממשתתפי המפגש שהתקיים הערב בתל אביב. ביניהם כמובן החן של הפורום... והשושן הצחור ובנו הקט. אבי.
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
-
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הכתבה על אתמול תופיע בחדשות של היום, תתכוננו.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מזמן לא התייחסתי עליה, שהיא לא תיעלב לי, אני אתן לה קצת יחס... התחלתי בינתיים לעבוד עליה במה שאפשר, ומראת שהיא לא מניע בגלל הסטרטר שהלך לעולמו, אני מנסה לתקן ולסדר מה שאפשר לפחות כדי להכינה לטסט. הנה הסטרטר השבור: סידרתי את התושבות של הפנסים הקידמיים ששלוש מתוך 4 תושבות היו דפוקות/ שבורות, עכשיו כל הפנסים פיקס! הוצא הדש בורד, והתחלתי לשפץ אותו, לאט, אבל בטוח. התחלתי לטפל בחיווט, הוצאתי כל מה שלא קשור לחיווט המקורי, וסתם חוטים שלא היו קשורים (מחוברים) לעולם (לאוטו). הוצאה האזעקה, (שממילא לא עבדה ולא הייתה מחוברת) כל החיישנים של האזעקה, הדיבורית, חוטים של המערכת (אני יעשה לה חיווט חדש) וסתם חוטים שלא היו מחוברים לכלום. התוצאה: מארז של שמי…
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
- 16 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
באפשרותי לקנות רכב ישן - בלי טסט כבר כמה שנים. הבעלים הרשום של הרכב לא מוכן להגייע למשרד הרישוי ולדואר, אך הוא מוכן לתת מסמך יפוי כח או משהו דומה. יש אפשרות להעביר בעלים בצורה כזו? או בכל דרך שהיא כאשר הבעלים הרשמי לא מגיע?
הודעה אחרונה מאת אלון_ק, -
- 1 תגובות
- 865 צפיות
קליפ לחובבי המוסטאנג
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
איזה קטע, זוכרים את החיפושית שמכרתי? היום אני מסתובב ברשת והפלא ופלא היא מוצעת למכירה. נראה שהתיחסו אליה יפה והשקיעו עוד קצת חבל שהתחילו פיצוצים בצבע... אבל טוב להזכר למי שרוצה לראות: http://www.classiccar.co.il/Ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=127&ad_id=8361
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לאחרונה רבו מיקרים של העלאת שרשורים מהאוב, כולל כאלו של אירועים מלפני 3 שנים. אין שום טעם לעלות שרשור כאשר הוא יוצא מהדף הראשי, אלא אם יש לכם משהו חשוב לחדש. זה פשוט דוחק אחורנית שרשורים רלוונטים. כל הודעה כזו תימחק מיד ובדיעבד, והשרשור ישוב למקומו הטיבעי... חן, מנהל הפורום.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ההודעה נימחקה. ישנו שירשור מיוחד שעוסק בכך. חן מנהל הפורום.
הודעה אחרונה מאת עופר35, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בחיפושי אחרי חלקים לאנני ברשת, נתקלי באתר של חברה שמתעסקת בייצור כל סוגי הגומיות, לפי דוגמא כיימת, לפי שרטוט, בבודדים, ברבים וכו... אני זוכר שאופיר חיפש גומיות, ולעוד כמה שבטח צריכים, אז תוסיפו למועדפים. להלן לינק לאתר החברה: http://www.moritequsa.com/index.asp עד כמה שאני זוכר, נראה לי שהם מוכנים לשלוח לכל העולם. בברכה, ובהצלחה, דימה.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
תודה מראש רונן
הודעה אחרונה מאת אדלרון, -
- 2 תגובות
- 879 צפיות
how can i find out 1) how many cars where in israel in 1950,1960,1970 ect. 2) How many cars where sold in any year 3) How many cars where sold from each manufactuer during each year, (how many ford's in 1952, how many kaisers in 1953, how many volvo's in 1966) Does any one have any clue if this information is out there? (Tank u Vary Matsh (to all those who like my american accented hebrew here is a taste of your own medicine, enjoy))!
הודעה אחרונה מאת nameri, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, טוב, אז לאלה שלא יודעים, מדובר באופל מנטה I - 200 (תמונה של הדגם למטה) שנמצאת איתי כבר 12 שנים. דגם מיוחד שאירמשר בנו עבור אופל ומצויד ב 20 כ"ס נוספים(סה"כ 135 כ"ס) ובכל מיני מטעמים (צמיגים רחבים,בולמים משופרים,אנטי רול-באר יותר עבים ו LSD)כדי לנצל יותר את הפוטנציאל של האוטו. אז לפני שנתיים הכנסתי אותה לפחח... כן, לפני שנתיים. העיסקה נסגרה ונחתמה על 6000 ש"ח . שנינו מראש ידענו שזאת תהיה עבודה איטית ותיקח מספר חודשים, זה התאים לשניינו (לפחח שלא רצה להפסיד עבודות על רכבי ליסינג ולי שלא היה לי את הכסף באופן מיידי). הפחח סיים את כל העבודה לאחר 6 חודשים. היו לי מספר רג'קטים על העבודה ובנוסף, היה צריך להחזיר למקום את השמשות, כל זה לקח שנה וחצי !!…
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
משטרה אספנות 1 2
מאת כרמל טוכמן-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 11.7 אלף צפיות
בדרכי הביתה עם חבר, חלפנו ליד גורר של שגריר שנשא רכב משטרתי ישן מאד. הרכב אמריקאי, לא גדול במיוחד - אני חושב שזה היה דודג', נשא לוחית מספר אדומה עם המספר "0000". חבר שלי - דני, ניסה לצלם את הרכב באמצעות הסלולרי. מחר הוא חוזר לארה"ב. אם תפעילו לחץ פיסי מתון, אולי ינסה להעלות את התמונות לאתר... לילה טוב,
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מכיוון שמופק אירוע רציני שיסוקר בטלוויזה ובעיתונות היום תהיה הגבלה בכניסת רכבים חדשים לחניה הקבועה. ע"מ להציג את עצמנו בפני העם בדרך הטובה ביותר, לא תינתן כניסה להשקה עם רכבים מודרנים, אז מי ששואל את עצמו איך להגיע עדיף לבוא עם הקלאסית. הרי איזו תמונה תיראה טוב יותר? רק קלאסיות? או קלאסית,לאנטיס,קלאסית,טרופר,קלאסית,טאטא ? מכיוון שנופיע על המסך הקטן אנחנו צריכים להציג את עצמנו בדרך הטובה ביותר. תודה.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום מניסיונכם, - האם יש גרר מומלץ ואמין לגרירת רכב אספנות מהמרכז לאזור חיפה? כמה צפויה לעלות גרירה כזו? תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
מזל-טוב לנהג החדש 1 2 3 4
מאת Koby Millo-
- אחראי פורום
- 51 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מזל טוב מכל הלב ללירון יריב, הילד והקורטינה, שעבר השבוע טסט במכה ראשונה !!! אנג'לינה כבר מצפה בקוצר רוח !
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב, אני מחפש שם של יצרן קטנועים משנות ה-60. הקטנוע המדובר מזכיר מאוד את הווספה, אם כי הרבה יותר ארוך. לא מדובר בלמברטה. כמו כן, אין באפשרותי לפרסם תמונה, בשלב זה. כמדומני, היצרן גרמני. תודה.
הודעה אחרונה מאת sun34, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כאן כתוב על זה
הודעה אחרונה מאת N.Y, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
ערב טוב. ארנון גלס החליט לבוא היום עם שלושת האיזטות שלו. בהסכמתו, צולמו הרכבים עם לוחיותיהם. בתמונה נדירה נוספת, אורי פלד עם חיוך למלוא המסך... שבת שלום - אבי.
הודעה אחרונה מאת avipel, -
-
מחפש וולוו 121 1 2
מאת v121-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מחפש וולוו 121/122S לפני שיפוץ או במצב נסיעה 052-5353231
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 893 צפיות
לכל חברי הפורום שלום, שמתי את היד שלי על מנוע מאוד מאוד מאוד נדיר למנטה. מדובר במנוע 1.9 טורבו שיוצר בסדרה מוגבלת מאוד (12 יחידות נבנו), המחיר שלו אפילו לא בשמיים ולכן החלטתי שהפרויקט הבא (אחרי שנהפוך את אנסטסיה מאוטומט לידני) יהיה בניית רפליקה למנטה טורבו. לפרטים נוספים: http://www.mantaclub.org/archive/manta_a_turbo.htm ופה אתם נכנסים לתמונה, אני צריך לדעת איזה מסמכים מדוייקים לבקש מהמוכר שישלח לי בשביל שלא יהיו לי עיכובים מיותרים בהכנסה של המנוע לארץ? אני מעדיף לקבל תשובות מאנשים שכבר הביאו מנוע כי אין חכם כבעל ניסיון. קדימה חבר'ה, TALK TO ME ... הוספתי תמונות של המנוע, החליפו את הקרבורטור סולקס העצל במערכת הזרקה (וגם הרוויחו עוד כמה סוסונים).
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 3 אלף צפיות
כנס רכבים קלאסיים במאי � 1980 � יום הסטודנט בטכניון � חיפה במאי 1980 , בתקופה שחלמנו על מועדון מכוניות קלאסיות , בהיותי סטודנט בטכניון בחיפה , עם 2 מכוניות קלאסיות : מוריס מיינור 1957 , שהיתה מכונית לשימוש יום יומי , ועדיין ברשותי , ופיז'ו 203 1949 , שכבר לא ברשותי, פגשתי שני אנשים שהיו קשורים ומחוברים לנושא המוטורי : איליה פרבר ורוני אהרונוביץ (טרום מגזין אוטו) . יחד חיפשנו מקום וזמן למפגש מכוניות קלאסיות בצפון. המקום כפי שציינתי היה רחבת החניה בטכניון בחיפה והמועד � יום הסטודנט . השם שניתן לאירוע � 50 שנה על גלגלים ( מאחר והוצגו מכוניות משנת 1930 ) כמו רבים מחברי ששומרים מסמכים ישנים , מצאתי רשימת המשתתפים , שהגיעו מרחבי הארץ , לחלק…
הודעה אחרונה מאת nagler, -
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם.. נתחיל בזה שקניתי חיפושית שנת 72 1302 אני רוצה להזמין קרבורטור מארה"ב ואני לא ממש יודע איזה סוג אני צריך. האם 34pict-3 יתאים? לפי האתר שאני מזמין דרכו כתוב שהוא מתאים לחיפושית משנים 71-74 הוא נראה דומה לקרבורטור שיש כרגע ברכב אבל אני רק רוצה להיות בטוח.. תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם! איך ניתן בצורה הכי פחות מזיקה לפח להוריד את הציפוי מהגחון של הרכב? דיסק - לא אופציה הכי טובה, גם בגלל הראש וגם בגלל שהוא לא באמת מוריד את החלודה שמתחת. כמוכן הוא עלול לחמם ולעקם את הפח. חול - לא מצליח להתגבר על הציפוי (זפת?). שפכטל - ייקח בערך שבוע עבודה... צריך כנראה לחמם אותו איכשהו - האם יש המלצות? תודה, מקס.
הודעה אחרונה מאת Ofer, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי. מדובר בבחור ישראלי שיש לו ים חומר ישן מימים ימימה . תהנו אורן http://cgi.ebay.com/PALESTINE-1939-Telephone-DIRECTORY-JAFFA-TEL-AVIV-Etc_W0QQitemZ7023117200QQcategoryZ29223QQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
שיפוץ רנו 4
מאת דני יונגר-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם ! סוף סוף מצאתי זמן לסדר את תמונות השיפוץ של עליזה - רנו 4 מודל 1975 אשמח לקבל המלצות , טיפים , וכמובן ביקורת ... את התמונות ניתן למצוא ב : www.renault4aliza.hevre.co.il מחכה לתגובות .........
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
-
ברכות לילדי מזל שור.... (שחוגגים השבוע). המון המון מזל טוב לילד שחוגג היום (28/4/06) יומולדת 17. הילד שכולנו אוהבים. וכולנו גאים בו על מה שהוא, ולמזלי הוא גם שכן (רחוק אבל שכן...) שלי. מזל טוב ליריב ג'וניור. לירוני, אני מאחל לך שתהנה מהקורטינה שלך. כמו שרק לך מגיע להנות ממנה והיא תמשיך ליהיות איתך גם ב 103 שנים שנותרו לך. מזל טוב לחבר יקר. שחוגג ב1/5/06 יומולדת 19. שתישמור על הסיאסטה ותמשיך להנות ממנה ותגיע איתה לאספנות. אז המון מזל טוב ל(ד"ר) עידן בן מאיר שחוגג ביום שני, יחד עם הפועלים, יומולדת 19. תמשיך ליהיות כמו שאתה. מזול טוב לחבר יקר נוסף שחוגג ב 3/5/06 אחד האנשים המצחיקים בפורום ובכלל. שתמשיך לאכול בווטנים וזיתים ולזרוק גם על אנשים. שתמשיך להנו…
הודעה אחרונה מאת avipel, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום רב, נושא שמעניין אותי כבר כמה זמן: אילו רכבים יוצרו במקור עם 4 דלתות וגג נפתח? אני מכיר את הליקולן קונטיננטל, ישנה אחת בארץ, היא מאוד יחסית יקרה, ואני בהחלט מבין למה. יש עוד כאלו? כמו כן, למה יוצרו כל כך מעט מכוניות עם 4 דלתות וגג נפתח ולמה לא מייצרים כאלו יותר היום? שחר
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
חבר שלי מעונין "לאבזר" את החיפושית שלו בג'אנטים 15''. הוא טוען שניתן לאשר זאת ברשיונות (באמת אפשר? ). השאלה כעת היא היכן ניתן לקנות במחיר סביר, ומה סדר גודל המחירים? הוא מעוניין בג'אנטים בציפוי ניקל/כרום. במידה וזה לא המקום לשאול, תוכלו בבקשה להפנות אותי לפורום המתאים (יש "פורום חיפושיות")? תודה.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 547 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orsh99
- yahaga
- EliC25
- גולדן191
- לירון .ה.
- אור1111
- G. P. Magnus
- thazethaze
- יבגניפ
- ezuf
- misterb
- mcaspi