רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אל תשכחו להגיע בהמוניכם עם רכבי האספנות והמון מצב רוח טוב!!! הולך להיות ארוע ברמה גבוהה מאוד! http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=115268
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום לכולם ! במהלך תכתובת הודעות פרטיות ביני לבין [דרור] גילינו, שכל אחד מאיתנו "שרוט" כך, שאת מרבית מכוניותיו בעבר והווה (ואולי גם בעתיד) הוא קושר ליצרן מסויים. מגלישה קצרה יחסית של פחות מחצי שנה בפורום, גיליתי (ולא לתדהמתי) שרבים מבין חברי הפורום "ננעלים" על יצרן מסויים או על נישה מסויימת. דוגמאות : לירון - פורדים, משה והרפורמים - צרפתיות מפנקות, בני - אמריקאיות משנות השישים והעיקר שיהיו אדומות וכך רבות הן הדוגמאות. העלינו רעיון לשרשור נחמד בנדון : היה מאוד מעניין לו כל אחד מהחברים היה מעלה את רשמיו והסיבות בגללן בחר להתמקד ביצרן/נישה זאת או אחרת. אולי אתחיל אני לגבי "הסטיה" שלי. היו לי אמריקאיות, יפנית, שודיות, איטלקיה, אך בעיקר אהבתי אותן (מכוניות,…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
איך מניעים רכב שעמד כ-6 שנים? מה צריך לעשות? מה צריך להחליף?
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הזמנת חברי מועדון החמש להשתתפות באירוע "קארספורום" אתר הפורומים המוטוריים "קארספורום" חוגג 4 שנים להיווסדו באירוע מוטורי מרשים שיתקיים ביום ו', 9.6.2006, באתר בית הספר לנהיגה מתקדמת "מסלולים" שבאשדוד. בין "קארספורום" ומועדון החמש קיימת שותפות ואמונה משותפת בקידום התרבות המוטורית בארץ. הפורום הרשמי של מועדון החמש מנוהל בשיתוף פעולה בין המועדון ו"קארספורום". כביטוי ליחסים אלו, מזמין "קארספורום" את אנשי מועדון החמש להתארח באירוע ולקחת בו חלק פעיל. באתר האירוע משוריין שטח תצוגה לרכבי אספנות, כולל חבלול ושמירה. זמן התצוגה יהיה בין השעות 10:00 ל- 14:00. בנוסף, יוכלו חברים המעוניינים בכך לבצע נהיגת ראווה במקצה מיוח…
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני רוצה לדעת אם אפשר לשים לה volvo p 1800 1969 הגה כח? אשמח לקבל תשובות ממכם תודה מראש AJS
הודעה אחרונה מאת AJS, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם תודות לשירשור של ענתיקות בדרכים קניתי היום מכונית שהייתה מפורסמת בשירשור זה מדובר בפורד פיירמונט מודל 79 6 דילינדר במצב טוב +- יש לו קצת חלודה אבל הרכב עצמו יפה . הרכב עומד כבר חצי שנה ואין לו שנה וחצי טסט. בעל הרכב שם בלוח שעונים כל מני שעונים שלא היו ברכב כמו מד טמפרטורה.. השאלה שלי היא האם יש למשהו לוח שעונים אחר ? האם מישהו מכיר רכב כזה לחלקים ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 947 צפיות
עוד ביקור מדהים בארץ הבלתי ניגמרת המוזאון בהרשי מיוחד מאוד ומתאים גם לאוהבי רכב השרירים בשבועים הקרובים יש תערוכה מיוחדת במוזיאון לרכבים הללו מומלצ עדי
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
שלשום נמכרה הקורטינה ואתמול נמסרה לבחור שקנה אותה.קשה להיפרד ממנה אחרי 3 שנים שהיא שירתה אותי נאמנה ללא כל תקלה. אחרי שהיא נמסרה היתי ממש מבואס ( גם לכם יש את התחושה הזאת אחרי מכירת מכונית?) ולכן פיציתי אותי במתנה קטנה לא בטוח שהיא שווה שיפוץ אבל היא ממש יפה. ותמיד תוכל לתרום איברים למרצדס השניה שלי . מרצדס 280 מבציר 81 מנוע 2800 6 צילנדר
הודעה אחרונה מאת American-Muscle, -
מכס על חלקי חילוף
מאת MGA- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
משהו יודע (באחוזים) כמה יעלה מכס וכל מיסוי נוסף אחר למשלוח חלקי חילוף לרכב מאנגליה לישראל. מדובר בכ-50 קילו ציוד
הודעה אחרונה מאת MGA, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
קריזלר רויאל 1938
הודעה אחרונה מאת mortom, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום הגעתי בדרך משונה למקום מיוחד, שיש בו מכוניות ישנות במצבים שונים. לא אוכל להרחיב על המקום כרגע את הדיבור מסיבות אישיות, אבל גם זה יגיע, סבלנות. כרגע אני רוצה לשאול קצת לגבי מכוניות שראיתי שם : חיפושית עם מספר 267XXX - איזו שנה זו ? נמחק בעקבות בקשת בעל הרכבים והכי טוב: רכב במצב גרוטאתי למדי אבל עם מספר 08-732 (כן, 4 ספרות) ובר שיקום, נסע עד לפני 20 שנה. נראה לי כמו רנו פורגונט אבל כל התמונות שמצאתי באינטרנט הן של רנו 4 פורגונט וזה לא זה, אז אם למישהו יש תמונה להשוות או שיכול להגיד לי אם זה הגיוני לפי מס' הרישוי, אודה לו מאוד. כמו כן יש שם טנדר ויליס נמחק בעקבות בקשת בעל הרכבים.
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יש אפשרות לרכוש משאית ישנה (משנות השבעים המוקדמות), במצב תקין עם רישוי. משקל כולל 19 טון, כושר המעמס (מטען) כ- 9 טון, אורך ארגז (פתוח) - 6 מ'. עלויות קבועות לשנה (טסטים, ביטוחים ואגרות) כ- 10,000 ש"ח. תיקונים יכולים להגיע, נגיד ל- 50,000 ש"ח בשנה, המשאית במצב עבודה. האם מישהו מבאי הפורום/מועדון יכול לחשוב על עבודה שאני או אחר יכול לעשות עם המשאית הזו, כך שאוכל להחזיק אותה "בחיים" ולהתפרנס? (לחילופין אפשר גם להחזיק אותה לצורך עבודה במקום, בתוך מפעל כלשהו למשל...) במקרה כזה אפשר יהיה לאט לאט לשפץ אותה חיצונית "על חשבון" ההוצאות... אנא הפיצו לכל עבר, לכל מקום שיכול אולי להעלות פיתרון, הלב כואב... דב
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
יש לי סעפת של אופנוע שכנראה עשויה מנירוסטה או אל חלד, יש על הסעפת הרבה חלודה ופיח שהצתבר עם השנים. מים וסבון מן הסתם לא עוזרים ולכן אני פונה לעזרתכם. רציתי לדעת אם יש איזה חומר או שיטה לנקות את הברזל ולהחזירו למצב המקורי? אני צריך משהו עדין כי הסעפת חיצונית ואני לא רוצה לנקות תוך כדי שיפוף או יצירת שריטות. תודה מראש, גלעד.
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 895 צפיות
המודעה היא משנת 1963
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
בעלי רכבי "וולבו" שימו לב: " חברת "מאיר" יבואנית "וולבו" לישראל מציעה למכירה מיוחדת חלפים ואביזרים מקוריים אשר הצטברו במהלך השנים במלאי החברה . החלקים מתאימים לכל מגוון הדגמים הקלאסיים:140,120 ,240, 340, 740 ועוד . הפריטים מוצעים למכירה במחירים אטרקטיביים במיוחד � התשלום במזומן. המכירה תתקיים במחסן החלפים הארצי באיזור התעשיה ראשל"צ מערב, בשעות הבוקר ולמשך חודש אחד בלבד � עד 31.05.2006 לבירורים ניתן לפנות בשעות הבוקר לנציגי מכירות: ישראל מנדל � 054-5688672 טולי � 054-5688671 בתקווה שתוכלו להיעזר בפריטים המוצעים L
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
בדרך חזרה מגלי גיל החלטתי לעצור טיפה אחרי חיפה, נראה לי שקוראים לאזור הזה חוף הכרמל. תמיד אני אומר לעצמי "אני חייב לעשות תמונות פה על שפת הים". אז הפעם סוף סוף עצרתי, לא נשארו הרבה תמונות במצלמה ולכן עצרתי לשניה, עשיתי כמה תמונות בחפיף ונסענו משם. מסתבר שהתמונות יצאו הרבה יותר טוב ממה שחשבתי ואני בטוח אחזור לשם לעשות בוק רציני ... אז יש לי פוסטרים חדשים לבית ולצבא, מה אתם אומרים על התמונות?
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במהלך שיטוטי היום, נתקלתי במספר רכבי אספנות וצילמתי אותם. בחלק מהמקרים, הבעלים נכחו במקום ואני ביקשתי (וקיבלתי) את רשותם לצלם. באחד המקרים סירב בעל הרכב שאצלם את הרכב. נעתרתי לבקשתו ולא צילמתי. בבסיס השאלות שאני עומד לשאול עומדים מספר חוקי יסוד: הרכב המצולם עומד בשטח ציבור (רחוב למשל) ולא חצר פרטית או שטח פרטי כל שהוא. מספרי הרכב לא יוצגו בצילום. אני מצלם את הרכב משטח ציבורי (לא משיג גבול). שאלותי הן: 1. האם מותר לי לצלם רכב שאינו שלי? 2. האם מותר לי לפרסם תמונות של רכב שאינו שלי? 3. בהנחה כי הרכב עומד בשטח פרטי, אבל נראה לעין משטח ציבורי, האם משהוא משתנה? אשמח לקבל תשובות מאלו הבקיאים בחוקים.
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איך עושים את זה? כמה זה עולה (בנוסף למחיר הרכב)? האם כדי לעשות את זה לבד או לשלם ליבואן? היו אנשים פה שעשו את זה או השתמשו בשירותו של אדם שעשה את זה בשבילם, אשמח לשמוע הצעות תגובות וכד'. דרך אגב, מדובר בקורבט.
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 992 צפיות
לחברי הפורום שלום, אבקש את עזרתכם בזיהוי רכב ענתיקה שצולם ע"י אחד מחברי הפורום במסגרת טיול בחו"ל (בלגיה), לפני כשנה. עיצובו החיצוני מזכיר פיאט 500\600 או איזה טראבנט נושנה... הרכב האלמוני המודבר: תודה מראש על עזרתכם, יגאל.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עד היום ידעתי שרכב אספנות אינו צובר אגרות ולא דורש פרוצדורה של הקפאת רשיונות אבל משום מה קיבלתי מכתב ממשרד הרישוי המודיע לי שרשיונות הרכב לא חודשו כבר חצי שנה. וכתוב גם ש"בעל רכב ישלם את אגרת הרישוי מהיום שפג תוקף הרשיון" ו"כדי לא לשלם אגרא יש לחתום במשרד הרישוי על טופס הפקדה" בנוסף כתוב ש "רשיון לרכב מיושן יחודש אם חלפה שנה מיום שפג תוקף הרשיון לאחר אישור מעבדה מוסמכת ומכון רישוי" אין שום התייחסות לרכב אספנות. מה אני אמור לעשות עם המכתב הזה? אלי
הודעה אחרונה מאת shmil, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, והשבוע, סיפור המעשה של אחת מהפגישות ששינו את ההסטוריה, חברים יקרים, מי אמר למי, מדוע, מתי, ומה הייתה תוצאת וחשיבות הפגישה בין השניים. (פרט, נמק והבא דוגמאות מהחצר של השכנים) "...הוא התיישב בכורסתו השחורה, והביט על שולחנו המסודר בדיוק רב, הוא הניח את אקדחו על השולחן בזוית חדה מושלמת למול הדלת, והמתין. דפיקה בדלת. "יכנס האדון", אמר, וחיכה. הדלת נפתחה, ואדון גבוה בעל שפם עבות נכנס לחדר חבוש במגבעת, והתיישב. "אני מבין, ששורשיך הם כשורשי, למרות שגדלת באוסטרליה, ואני מקווה שאתה מבין את המצב שעמך נמצא בו. "כן", ענה בהכנעה האדון. "אני מבין את המצב", "ובכן", המשיך בעל הבית, כפי שסיכמנו אנו נתחיל עם שלושה דגמים מעשה ידך בהתאם לתוכניות שהצעת, על הדגמים…
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
התמונות צולמו בערב, אני וחבר שלי שתפנו את הרכבים ואז ביקשתי שיוציא מצלמה שנצלם את הבימבות, בסופו של דבר הגענו למצב שאני הוא וחברתו נסענו לשבת לנרגל וישבנו ליד עוד ספרינט שהשתתפה בצילומים התצלומים נעסו בערב (למשהו הרגל אצלי) לכן לא רואים הכי טוב. אחרי השתיפה..., יש אזורים שלא ניתן לנקות פשוט, החלק שהיה מתחת לחצאיות למשל ועוד (כאשר צבעו את האוטו לא הורידו אפילו את הפסי קישוט!) שלי שנת 88 והיא היותר נקיה, הספרינט השניה זה מה שדיברתי עליה כאפשרות קניה לפירוק (מי שזוכר) הפנים בתמונות הוא רק של שלי, ג'אנט לבן זה של השניה, ספויילר של קולט של השניה, קונסים מ…
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 5 אלף צפיות
השבוע ה 13 הביא איתו את מכסה הבגאז'. זאת דוגמא טובה לקשיים שמתעוררים במהלך שיפוץ. המכסה הזה הוא השלישי שנשלח. אחד הגיע ארצה והוחזר אחר כבוד, השני נעצר ברגע האחרון בניו יורק, לאחר בדיקה נוספת. שניהם היו של פאסטבק ולא של קופה... אז הנה הנה הגיע הנכון והורכב אחר כבוד. איתו הגיעה פעם שניה כבר דלת ימנית, הקודמת לא עברה את ביקורת האיכות המקומית. אז הנה האוטו שהוא כבר עטוף כולו בצד שמאל. צד ימין ייעטף השבוע. כמו כן התקדמנו עם הדאש בורד. אנחנו רואים בתמונות שני שלבים של צבע וכן התקנת הרדיו, מסוג תדיראן, ברוח שנות הששים העליזות בארץ הקודש.
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
אני זוכר שראיתי פעם שרשור בנושא אבל לא הצלחתי למצוא אותו... איך מזהים את שנת היצור לפי המספר ברכבים מלפני שנות ה-80? תודה
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
-
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפשת 2 רכבים לצורך צילומים ליום אחד (24.5) 1. חיפושית קבריולט ישנה 2. מכונית קבריולט גדולה (4 מושבים) בסגנון אמריקאי - מכל סוג. אנא עזרתכם!!!! תודה! אולי 054-7761122
הודעה אחרונה מאת elnevo, -
- 1 תגובות
- 974 צפיות
טבלה מעניינת עם נתונים על מכוניות ישנות כחדשות http://www.albeedigital.com/supercoupe/articles/0-60times.html ליאור.
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום נוסף חבר מועדון חדש-אבא שלי. מה שנותר הוא רק לצרף אותו לפורום על מנת שאני יוכל למחוק לו הודעות..
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
לחובבי 2002
מאת B-TON- 0 תגובות
- 895 צפיות
מועדון כלבבי... http://www.bmw2002faq.com/component/option,com_forum/Itemid,50/page,viewtopic/t,270868/
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אז ככה, לאחר כמעט חודשיים של שהייה במקום ובירורים התשובה היא..... שאין תשובה חד משמעית הרכבים שם מתחלקים למס' קטגוריות: 1. רכב להשמדה, על פי צו בית משפט-לא ניתן לעשות עימו כלום-הקאץ' שיש מחלוקת מי משמיד אותו ולכן העניין תקוע שם. 2. רכבים מוחרמים או מושבתים לתקופה בגין עבירות פליליות-בדיון משפטי עד קבלת החלטה. 3. רכבים עלומים-רכב שלא ניתן להגיע מכל מיני סיבות לבעלים, או לאתר בעל רשום ולכן הרכב עומד ונרקב... בקיצור יש רכבים שלא ברור מה הסיפור שלהם הם עומדים כבר שנים במקום ללא דורש וכל רכב כזה מצריך עבודת נמלים זמן וסבלנות שפרט לי אין לאף אחר סבלנות או רצון לעשות משהו... מי שנגנב לו רכב בשנים האחרונות ללא ביטוח מקיף יכול לעשות שם סיבוב אולי יאתר את הרכב שלו במקרה…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
מי מזהה איזו מכונית מופיעה בתמונה?
הודעה אחרונה מאת kanfi,