Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חיפושית] ג'אנטים 15''

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

על טיפשות משלמים.

עכשיו שמתי לב שרשמתי את ההודעה לא בצורה הכי נכונה, ודברי הוצאו מהקשרם.

תתפלא.

לכמה מאיתנו יש חשק עצום לנפץ את תדמית "רכב הדודה", רכב שבו נוהגים פחות מהמהירות המותרת על הנתיב השמאלי, שההגה תקוע לנו באף ואנחנו מחזיקים בו כ"כ חזק רק כדי שלא יברח לנו מהידיים... כל זה מלווה בוינקר ימין שדולק מתחילת הנסיעה.

אני לא באמת מנתחל בשמאלי, ומאז שעברתי לידני, אני משאיר את המרחק הדיי-גדול מההגה לזכרונות של קיץ עם הלאנטיס בטיילת בת-ים. פשוט אי אפשר לתפעל את הקלאץ' ככה.

גילוי נאות: אני עדיין מאותת, ובודק את האיתותים כל מספר שניות.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

תודה לכולם.

עידו, אני לא בעינייני חיפושיות אבל שלך מדהימה!!! אשמח אם תוכל לכתוב כאן (או בפרטי) את פרטי המקום בו ניתן לרכוש את הג'אנטים, או לחילופין שם החברה והדגם של הסט.

שוב, תודה לכולם.

פורסם

צמיגי מזור באזה"ת אבן יהודה (ליד בי"ס הדסים) יש לו שני סטים בן אדם אדיב מאוד בשם יעקב תגיד לו שעידו עם החיפושיות שלח אותך.. הוא יעזור לך כמה שיוכל.הגאנטים הם תוצרת (US Wheels) במידה 15x7.

פורסם

היתרון המדובר לעיל..... בולט גם בנסיעה רגילה בכבישי הארץ המשופצים / משובשים. אפילו עליה על פסי האטה ונסיעה על האספלט העירוני מרגישה הרבה יותר נינוחה וזורמת עם צמיגים רחבים.

חסרון נוסף הוא ששמעתי על כאלה שעשו התאמות ג'אנטים וצמיגים למינהן וזה שחק להם את התפוחים והשפיע על הפרונט וכדומה...

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם
היתרון המדובר לעיל..... בולט גם בנסיעה רגילה בכבישי הארץ המשופצים / משובשים. אפילו עליה על פסי האטה ונסיעה על האספלט העירוני מרגישה הרבה יותר נינוחה וזורמת עם צמיגים רחבים.

חסרון נוסף הוא ששמעתי על כאלה שעשו התאמות ג'אנטים וצמיגים למינהן וזה שחק להם את התפוחים והשפיע על הפרונט וכדומה...

אמת, עומס נוסף על הציריות התפוחים והמיסבים, בקיצור שווה לשקול טוב טוב לפני הביצוע, אני מניח שבפורום תפוז תקבל תשובות נוספות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...