Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת שרשור מעניין ומוטציות לא חסר גם היום, מכוניות 4 דלתות ניתן להסב בסדנות מסויימות למעין קבריולט, משהו בסגנון הBMW E21 קבריולט של באוור, שלמעשה הייתה קופה חתוכת גג אבל עם קורה

5684909.jpg

5684910.jpg

יש סדנאות שעושות כיום את אותו הטיפול לרכבי חדשים, ורכבי 4 דלתות...

haters will hate

פורסם

ה-BMW של באואר היא מכונית 2 דלתות, קצרה יחסית, ולמרות זאת הם לא לקחו צ'אנס והשאירו את המסגרות של החלונות. שוב - מכוניות 4 דלתות פתוחות לגמרי לא מיוצרות באופן סידרתי מאז אותה לינקולן קונטיננטל שהוזכרה בהודעה הראשונה.

בעבודת יד בסדנא אפשר לעשות כמעט כל דבר, אבל זה יהיה רכב יחיד במינו ולא סידרתי.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני מחפש פרוספקט ישן שצריך להיות פה איפושהוא, מ94 של סדנה שעושה את אותו התהליך למכוניות כמו E36 4 דלתות. מבטיח שאני אעלה את זה בהקדם.

haters will hate

פורסם

חג עצמאות שמח

אני קורא כאן את מה שכתוב וממש מעניין לי

יש לי לארק 63 ואני גם חבר במועדון סטודיבייקר בארצות הברית כמו גם במועדון החמש:)

למועדון בארצות הברית הגעתי דרך כתבה שפורסמה יום אחד בשנת 1987 בעיתון כל העיר הכתב יהודה ליטני כתב ביום העצמאות אז על מיצעד צ'הל והזכיר ואף צירף תמונה של הלארק 64 שהסיע בזמנו את

זלמן שז'ר הוא כתב על חבר מימי בית הספר בשם ירון פידלר שמיתחכה אחריי הלארק , ירון הוא חבר ותיק במועדון סטודיבקר וברשותו מכונית מדגם סטודיבייקר .

ולמה כל ההקדמה הזאת,מפניי שבתחילת הכתבה אז הוא כתב יש לי חבר מימי בית ספר שמו ירון פידלר.

באותו זמן התחקה ירון פידלר אחר מכונית הסטודיבייקר שהסיעה את שז'ר ואף השיג תרשימים מדוייקים שלה למייטב ידיעתי וממה שנימסר לי ממנו הרכב היה מצוייד במנוע לארק שברולט 3100 סמק 6 טורי

ולא במנוע 8 צילינדר מתוצרת חברת סטודיבייקר,הוא אף יצר קשר עם הנהג אותו זמן מר דוד זלמן

וגם עם אפריים אילין,עוד הייתה הלארק מצויידת בשני מצנניי מיים ומאורר כפול על מנת שלא יתחמם המנוע ,הרכב היה תקין והוזנח בצד כל זאת בגלל שמינהל הרכב אז קיבל את הלינקולן במתנה

מגונסון מארצות הברית וללארק אז לא היה סיכוי לעמוד מולו למרות הסימליות שבדבר שנשיא מדינה נוסע בפאר מתוצרת הארץ,ירון פידלר חבר טוב מאוד שלי ורק אתמול שוב העלנו את הסיפור של הלארק הזו.

את הלארק באותם ימים פרקו וחתכו היא נמצאה או יותר נכון חלקים ממנה במיגרש פרוק גרוטאות ביפו לייד הים,אם הרכב היה נימצא אפילו במצב גרוטאה היה ניתן לשפץ אותו והוא היה היחיד במינו היום בעולם,כך סיפר לי ירון תוך שהוא ניזכר אז אייך למראה הרכב הוא בכה ובעל המיגרש פתח אבטיח

על מנת להשכיח את המראה העצוב של המכונית המיוחדת הזו מפורקת לחתיכות.

חג שמח

עופר

עופר בן צבי

פורסם

יש לי תמונות של לארק הנשיא וגם כתבתי עליה מאמר ב"טורבו" בזמנו. כשאחזור לעבודה ביום חמישי (ואם לא אשכח...) אפרסם אותן.

המנוע היה של סטודיבייקר 8 ציל'. מנועי שברולט הוכנסו ללארקים רק בשנת 1965.

אגב, פידלר היה פראייר..אותי הזמין בעל המגרש לארוחת דגים כי הבן הדייג שלו חזר בדיוק כשהייתי שם עם השלל. המגרש היה (כמו שכתבתי כאן) צמוד לבית המעצר באבו כביר ושרידי הרכב היו זרוקים בשדה, דרומית לבית המעצר.

לא ניתן היה לשפץ את הרכב כי הוא היה חתוך לגמרי.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הנה לארק הנשיא.

מצטער על הטישטוש שנובע מסורק מחורבן ושימוש במצלמה דיגיטלית.

הצילום נלקח ממאמר שלי ב"טורבו" משנת 1987.

IMG_4156.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...