Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש וולוו 121

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

wow, איזה כיף לישמוע.

בשבוע הראשון שלי לעבודה במקום החדש. הגיע בחור נוהג בוולוו 121 מבציר 1960 עם שלט למכירה, הרכב ניראה ונישמע נחמד מאוד, ולדברי הבעלים הקודמים עבר שיפוץ מקיף לפני מספר שנים. שכלל את פנים הרכב שעדיין ניראה מעולה. שאלתי מה המחיר והצהרתי שמתוך סקרנות. לדעתי מחיר שווה לאיך שהרכב נראה ונשמע. הצצתי במספר הטלפון והמלצתי לבחור לפרסם פה בפורום. תוך כדי שאני רואה את המספר אני מבחין בקידומת שונה ממה שאני רגיל 053. היתפלאתי שהרכב לא נמכר הרבה זמן אבל עכשיו אני מבין למה. הרכב המתין לבעלים הנכונים. עבר זמן והבחור הגיע שוב (קצת באיחור ולכן נאלץ לעבור בדיקה מחדש...) כדי לסיים את הטסט. הפעם רשמתי את מספר הטלפון ופירסמתי בענתיקות וההמשך כבר ידוע...

אז אליעד:

מברוק, והמון הנאה מהרכישה החדשה.

ותן כמה תמונות לחברה.

מקוה ליראותך במפגשי שישי עם הנסיכה.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...