רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
שיפוץ רנו 12 1 2
מאת אאבי- 18 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום! הרכב שלי מוכר לכמה מחברי הפורום.... אני התחלתי לשפץ אותו לאט לאט ועם הידע המועט שיש לי.... אני יעלה תמונות של השיפוץ כמה שאני יוכל ומי שיוכל לעזור לי בעצות אני ישמח מאוד אז ככה: מה שנעשה ברכב זה 1. קצת פחחות וצבע חיצוני 2. חידשתי את החשמל של הרכב -פירוק של כל החשמל והרכבתו מחדש בצורה מסודרת כולל תיבת פיוזים חדשה -פיוזים רגילים 3. צביעת הג'אנטים כדי שייראו יותר נורמלי - היות ולא נראה לי שאפשר למצוא להם חדשים או מגנזיום או איזושהי אפשרות החלפה.. 4. ניקוי מיכל הדלק מכל הג'יפה שהוא היה מלא בו... 5. כמובן החלפת רוב צינורת המים וחלק מצנורות הדלק שהיו יבשים (תמונות בסוף...) עכשיו אני רוצה להמשיך ולשפץ את הריפוד/רצפה של האוטו המ…
הודעה אחרונה מאת אאבי, -
- 1 תגובות
- 628 צפיות
יש לי סדק בבלוק (הדגם עם המנוע הקדמי מ83 ), מחפש מנוע אחר, הקוד שלי כנראה ek42, אשמח להמלצות/הפניות,
הודעה אחרונה מאת yb, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. 1700 אוטומט שנת 72 מצב סביר. כמה כדאי לשלם על רכב כזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 1 תגובות
- 627 צפיות
מישהו צילם תמונות ???????????
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
בבדיקה ויזואלית שיגרתית הבחנתי בכתם רטיבות בחלק של משאבת המים שבסוף החלק ביציקה, יושב הפולי קצת לפניו יש מן חור קטן כזה ששם ישבה לה טיפה ירוקה, לא נזלה, רק ישבה לה שם בנחת וממנה התפשט כתם רטיבות לא גדול, המנוע היה מונע וגם לאחר כיבויו לא אובחן שינוי בטיפה על מה הדבר מצביע? זה מעין חור עודפים/שחרור לחץ כזה או אחר? או אינדיקציה לכך שהמשאבה בדרך לישבוק חיים? המשאבה די חדשה, הורכבה לפני 3וחצי שנים לערך האם ניתן לשפץ משאבת מים? הרכב: קפריס 350, 1988
הודעה אחרונה מאת אדם1969, -
- 1 תגובות
- 874 צפיות
כזאת ?
הודעה אחרונה מאת elads, -
- 0 תגובות
- 735 צפיות
זוכרים אותי מהבלייזר המקולל? אז לא היתייאשתי וקמתי היום עם מצב רוח לבלייזר,הזמנתי גרר ונסעתי למשרד הרישוי, הנעתי את הבלייזר ונכנסתי למשרד הרישוי, אממה, הבוחנים בשביתה... ארורים תהיו!
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי - תמיד חשבתי שאני מכיר את כל דגמי מרצדס, ולמרות שלא "מתתי" על אלו משנות ה-80', שנהיו רבועים מדי, עדיין דגמי האיבו בהחלט היו חלק מחלומות ילדותי. ועוד לא דיברתי על ה-SEC היפהפיה ובעלת הקווים המושלמים. ועדיין, בגילי ה"מופלג", התברר לי שאיני מכיר את הכל - במהלך שיטוטי ביוטיוב גיליתי סרטון על הבת הנשכחת של סדרת ה-S - קבלו בברכה את ה-SGS. שילוב מנצח של מראה מושלם, מנוע חזק וגג נפתח - היורשת הרוחנית של מכוניות הפאר הפתוחות של קדילאק ושות' משנות החמישים והשישים. למעשה, למיטב זכרוני זו הפתוחה הגדולה ביותר מאז שנעלמו הדינוזאורים האמריקאיים המכונפים. אז קבלו סרטון ואשמח אם תביעו את דעתכם. ומותר גם לגבי ה-SEC (שלטעמי היא המרצדס היפה ביותר מאז שנות השישים ועד ל-SLR המודר…
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ברכות ואיחולים וגם נתונים סטטיסטיים כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=439060
הודעה אחרונה מאת D master, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 30 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
יש לי בקדילק מנוע GM מקורי "רגיל", V8 בנפח 6 ליטר. קרבורטור רוצ'סטר עם ארבעה לועות (4bbl) שעבר שיפוץ מקיף בעזרת קיט ייעודי לפני שנתיים. משאבת דלק חשמלית מחוברת בטור אחרי המשאבה המכאנית, ושתיהן חדשות. הרכב הוסב להצתה אלקטרונית ויש שמיניית פלאגים חדשים. הבעיה: אחרי נסיעה ארוכה בה המנוע חם, בלתי אפשרי להתניע את הרכב מחדש אחרי דימום מנוע. בדקה הראשונה אחרי הכיבוי עוד כן, אבל אח"כ כבר צריך לתת למנוע שעה-שעתיים להתקרר עד שאפשר להזיז את הבטטה ממקומה. באסה. בקיץ שעבר זה לא היה עד כדי כך קשה. ההשערה היא שהמנוע כל כך חם עד שהדלק מתאדה מיד מהקרבורטור, ואולי הפתרון הוא בספייסר ייעודי שיחצוץ בין הקרבורטור למנוע ויפחית את הטמפרטורה בתוך הקרבורטור. מה דעתכם, והאם יש אפשרויות נ…
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זה רק אני או שמדובר במשהו מעניין? http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?AreaID=&CarSpecialID=4&CarSpecialSubCatID=&FromYear=&UntilYear=&Hand=&fromPrice=1000&untilPrice=15000&Info=%EC%E9%E9%EC%F0%E3
הודעה אחרונה מאת A110, -
- 25 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
יריד חלפים לרכבי ואופנועי אספנות אצל עזרא דושי מ'גרר אריאל' 27.07.12 ביום ו', 27.07.12, בין השעות 10:00 – 13:30, יתקיים יריד למכירת חלפים לרכבי ואופנועי אספנות, במגרש מגודר של 'גרר אריאל' בו יארח חבר מועדון החמש עזרא דושי את חברי המועדון. כתובת האתר – אזה"ת הזעיר אריאל, רח' המסגר. חברים המעונינים להציג מתבקשים להגיע למקום החל מהשעה 09:00, בתיאום מוקדם עם עזרא דושי , בטל' 5522525- 050. ישנה חנייה בשפע למעונינים להגיע ברכב אספנות. מתחם המכירות פתוח לחובבי רכבי אספנות/ קלאסיים. המארגנים אינם אחראים, בשום אופן וצורה לעסקאות המתרחשות במתחם. האחריות חלה על הקונים והמוכרים כאחד. …
הודעה אחרונה מאת arie57, -
שוק עתיק
מאת אילן זלינגר- 1 תגובות
- 877 צפיות
עיינתי בשרשור האירועים של המועדון ולא ראיתי שיש בתכנית שוק, כמו בכל שנה, בסביבות ספטמבר. מישהו יודע משהו ?
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
- 2 תגובות
- 929 צפיות
ביום שישי הקרוב יגיעו מרבית חברי המפגש לנוקיה לכבד את ההשקה של חבר מפגש שפלה - דורון גלקין. בית הקפה יהיה פתוח, לא בטוח שתהיה נוכחות רחבה במפגש שבנס ציונה - לידיעה.
הודעה אחרונה מאת נדב50, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום היום שמתי לב שבשימשה הקדמית מתחיל סדק בחלקה התחתון (מול הלוח שעונים) ולשאלות מבעלי נסיון במקרה הנ"ל: 1 האם יש למשהו רעיון איך לעצור את הסדק לפני שהדבר הופך להיות בעייתי מול הענים ? 2 האם משהו התנסה ביבוא של שימשה קדמית, ממי לקנות, איך לארוז, איך לשלוח, שחרור מהמכס ניירת, עלויות וכל דבר שכדאי לדעת לפני. 3 האם יש מישהו פרטי או חברה שמוכרת שמשות לרכבי אספנות פה בארץ ? מדובר בקורבט C3. תודה מראש טל
הודעה אחרונה מאת nfoffman, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הציאו לי לבוא לפורום הזה כי אמרו לי שיענו לי פה תשובות יותר טובות אני בן 14 זה אולי מוזר לכם, אבל החלום שלי זה לנהוג ברכב ישן ואני מודע לכם החסרונות של הרכב. אני מתעניין במנוע וכו' אבל זה לא כ"כ קשור ... לפני כמה ימים ראיתי באיזור התעשייה קאידילק ישנה מאוד אני לא הצלחתי להבין את הדגם כי הוציאו חלק מהאותיות של הדגם. האוטו מאובק בטרוף, אין לה תווית רישוי, הזכוכית מקדימה שבורה קצת וזרקו עליה קרשים כאלה ומבפנים זרקו כול מיני דברים שלא הצלחתי כ"כ לראות. היא נראת כמו פח זבל עכשיו XD גם ליד יש בכלל חברת פלאפונים באיזור התעשייה ואין בסביבה שום בית, אולי כמה מפעלים אבל לא קרובים אל הרכב .. אז יש לי כמה שאלות: 1) יש איזור שאפשר לשים שם את הרכב כדי שלא יגעו בו עד ג…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
באיזור המרכז במצב של אמצע שיפוץ בדרך לשום מקום. רנו? אופל? אולי מוסקוויטץ'? לפי מה יודעים?
הודעה אחרונה מאת A110, -
-
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בסוף שבוע שעבר נערך המפגש השנתי של רכבים קלאסיים בעיר סרטוגה בקליפורניה. המפגש ססגוני ומהנה מלווה בתזמורת, דוכני אוכל ושתיה, דוכנים לאביזרים ומזכרות בקיצור אוירת קרניבל.
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
התיישנתי בנסיכה וולוו 164 :-D:-D
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 0 תגובות
- 644 צפיות
שימוש נוסף לוספות ואופנועים - שווה צפיה !!! http://vespa-army.blogspot.co.il/2011/05/blog-post_18.html
הודעה אחרונה מאת יורם, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תמונות מהמפגש היום . אריק
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
- 0 תגובות
- 650 צפיות
סרטון נחמד שנתקלתי ברשת
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כחלק מתהליך הפרוק של חיפושית לקראת פחחות אני מריך לפרק את הכנפיים. הבעיה שהברגים תפוסים ויש סיכוי גבוה של ישברו בנסיום פתיחה. איזה שמן טוב לשחרור הברגים? מה התהליך הנכון לפתיחה של הברגים בכדי שלא ישסר?
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במכוניתי (1973מרצדס 350 הזרקה מכנית) האלטרנטור מוציא 13.5 וולט ובסרק אפילו פחות. כשמדליקים את המזגן יורד ל 12.3 כשנותנים גז (גם בלי מזגן) האורות מתחזקים והמפוח הפנימי עובד חזק יותר. האם האלטרנטור לא מספיק חזק? (המזגן מקורי) האם ניתן להתאים אלטרנטור מודרני שמוציא 14.4? המצבר חדש. תודה
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איפה נמצא הפילטר של המזגן ? יש לי מזגן של אלכס אורגינל תודה. כמובן שמדובר בגולף 92
הודעה אחרונה מאת Audi-T, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם הרבה זמן לא כתבתי כאן על המיני שלי , פשוט לא יצא ולא היה לי זמן להתעסק עם המיני (חתונה, ילדים) אבל עכשיו חזרתי לענינים עם יותר זמן. אז ככה : יש לי מנוע של מטרו שאני מעוניין להשתיל במיני במקו המנוע הרגיל של ה 998 סמ"ק השאלה שלי היא איזה חלקים אני צריך להזמין על מנת שהמנוע הזה יהיה כמה שיותר חדש ויעבוד בצורה הטובה ביותר , וכן לא תיהיה בעיה להשתיל אותו במיני . אני יודע שאני צריך להזמין : 1. אטמים 2. מחזירי שמן. 3. מתאמים שונים , להתאים את המנוע למיני 4. עוד דברים שצריך להסבה אשמח לקישורים לחלקים שצריך על מנת להזמין . דבר חשוב הוא , שהמנוע של המיני וכן המנוע של המטרו מפורקים . כך שניתן לעבוד על המנוע של המטרו בחו…
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הלכתי עם הלב ומחר בתקווה שלא יצוצו בעיות(הרכב עוד צריך לעבור טסט לפני העברת בעלות)אני יהיה בעלים של 205GTI התקשרתי לכמה חברות ביטוח ורובן לא מבטחות צד ג של רכב משנת 88,רק חובה. התקשרתי לחברת ביטוח ״אלמוג״ וקיבלתי הצעה של 4100 ש״ח לצד ג׳ וחובה. המחיר הוא סביר?האם יש עוד חברות ביטוח שמתעסקות עם רכבים כאלה? אני נהג בן 22 ללא עבר ביטוחי וללא שלילות.
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, בניגוד למנהגי לרכז את כל הנושאים הקשורים לדרבי שלי בשרשור הייעודי שפתחתי, אני פותח הודעה חדשה כדי לקבל מכם יעוץ/עזרה לגבי הלחמת "אוזן" שבורה בשלדת אחד מהדרבים שלי. עקרונית, הדרבי הזה יועד להיות תורם איברים. אז איפה הבעיה? הבעיה היא שבמהלך שיפוץ הדרבי ה"רשמי" עם הרישוי על שמי, שיפצתי כבר גם את כל החלקים של הדרבי הזה שיועד לתרימת איברים. בהתחלה חשבתי שהם ישארו עטופים ומנויילנים בבחינת חלקי חילוף ורזרבה, אבל חבל לי, הדרבי הזה שלם לחלוטין ואני מניח שגם את נושא הרישוי שלו ניתן לפתור עם קצת סבלנות. היות וכך, אני פונה לעזרתכם בעניין "אוזן" שבורה בשלדה. ה"אוזן" הזו מיועדת לחיבור הכסא (זה הדבר היחיד שלא תקין באופנוע הזה). אשמח לקבל מכם המלצות על בעל…
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, לא יודע אם זה פורום המתאים אבל אני מחפש שמאי שלא עובד עם מחירון ויבדוק כמה הוא מעריך לי את הרכב. ברשותי במוו 316I קופה ידנית משנת 1989, שלצערי הרב נכנסו בי ולנהג אין צד ג'- נאלץ לתבוע אותו בבית משפט. במחירון של יצחק לוי הרכב שווה 8 אלף, בפועל קניתי אותו במחיר של יותר מפי שתיים, והושקע ברכב יותר מהסכום שקניתי אותו, חלק מהסכום יש קבלות. ולרכב יש גם תוספות. הרכב עם צבע מקורי עם קווים ישרים ללא תיקוני פח וצבע, והרסו לי אותו ומכאן ניתן להבין שהרכב בכלל לא הולך לפי המחירון ועכשיו אני צריך שמאי שלא עובד עם מחירון אלא לפי מצב הרכב ויעשה לי הערכת שווי רכב על פי גודל השקעה ברכב ושגם יעשה לי הערכת שווי נזק. נפגשתי כבר עם שמאי אחד, אמר ל…
הודעה אחרונה מאת igalr, -
דודג' דארט
מאת liadn91- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם !! יש לי דודג' דארט שנת 73 מנוע טורי 6 צילינדר. המנוע כבר אחריי אוברול, אני רק צריך שירטוט של הואקום של המנוע, השאלה שלי מאיפה אני יכול להשיג את זה?? תודה לכל העוזרים!!
הודעה אחרונה מאת Bouzouki,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 255 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Paprika-Metuka
- Shay Shd Dave
- DareDevil
- nglancer
- EliC25
- Be roo
- Style
- asix
- ג. שלג
- Aviady001
- axSupreme
- פיזיקאי שימושי