רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
תודה למשתתפי המסע לבגדד אתמול עבודה קשה עד חצות תמונות בקרוב דודי האבטיחים בדרך בני
הודעה אחרונה מאת shaig, -
שירשור זה מיועד לפירסום רכבי אספנות שנגנבו, לפני פרסום הודעה בשירשור זה, נא לקרוא עד הסוף. יש לשמור על תוכן השירשור כמה שיותר ענייני ואינפורמטיבי, בעת פרסום הודעה נא לכלול כמה שיותר פרטים על הרכב הגנוב, - מספר מנוע, שלדה, רכב. - צבע רכב חיצוני ופנימי - מצב הרכב - פרטים מיוחדים שיכולים לעזור בזיהויי הרכב - האיזור בו נגנב הרכב - תמונה - מספר טלפון של בעל הרכב - וכל פרט רלוונטי אחר כולנו מצטערים לשמוע על גניבת הרכב, ומשתתפים בצער בעל הרכב שנגנב, אך נא להימנע מפרסום תגובות אשר אינן מכילות מידע רלוונטי לגבי הרכב הגנוב. אני מקווה ששירשור זה ישאר כמה שיותר ריק, ושלא נדע מצרות. שמרו על עצמכם ורכביכם, דימה.
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
ממש ברגעים אילו התחדשתי לי ברכב מיוחד מצוייד ב6V בנפח 3000 סמק מוזרקים T TOP ושני מושבים ניסן zx 300 וככה זה נראה לפני ....
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש יד מרדכי החודשי בדרום כל שבת שנייה המפגש הבא יתקיים ב– 11.08.12- בקפה ג'ו, מפגש ' יד מרדכי', צומת יד- מרדכי, בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש תינתן הנחה של 10% בהזמנות בקפה ג'ו, כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף. מוזמנים בעלי כלי רכב אספנות מאזור הדרום ובכלל. לפרטים נוספים יש לפנות אל: דובי שטרנברג- 2715049- 052 צביקה מרגלית- 2592839- 050 בברכה, סמדר- מועדון החמש טל' 7318818- 03
הודעה אחרונה מאת דניאל לוי, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, כולכם יודעים לבטח שאני מתנייד לי על GMC SIERRA 1987 רציתי לשאול, איך אניח הופך את הרכב לרכב בעל מראה ישן וחלוד, אך לא באמת חלוד, באיזה צבע צריך להשתמש? מה השיטת עבודה? אני רוצה פחות או יותר להגיע לתוצאה כזאת רק בשחור מט במקום הטורקיז אשמח לעיצות, הדרכה, וכיוון,
הודעה אחרונה מאת Kenworth Man, -
- 8 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
שלום במסגרת ה- "עדיין לא אספנות, אבל נדיר".... ברשותי טנדר סובארו שנת 1988. הרכב מגניב, ואני נהנה לנסוע בו יותר מאשר נהנתי באאודי A4 שכורה שבוע שעבר.... הרכב מטופל, ונוסע בסדר. אבל - המנוע דפק. חבל על הזמן כמה שהוא דפק, כמו נפחיה. אחרי 8 חודשים שהרכב איתי, נוסע סידורים קטנים, ומדי פעם חולון - ירושלים... ודופק. נוסע בסדר, סוחב בעליות. מתניע - לא מתחמם, לא מקטר. דופק. החלטתי לשפץ מנוע. חיפשתי מנוע מפרוק - EA81, 1800CC - אין. אפשר להשיג מבני דודים מנוע 1600 בלי אחריות. לא רציתי, אז הלכתי על שיפוץ מנוע. קיבלתי המלצה לעשות שיפוץ אצל בני דודים - אבל לא עשיתי שם. השיפוץ נעשה השבוע. החלפת רינגים, אטמים, סתמים, משאבת שמן, גומיות,ליטושים, הח…
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התיבה של משתמש בשם: בנצי - מלאה, אז החלטתי לכתוב פה פנייה לכלל משתמשי הפורום. קוראים לי עידו, ובחיפושיי הדי קדחתניים אחרי חישוקי ניקל לגולף שלי (ואולי גם לחיפושית...), הגעתי לפוסט היסטורי של בנצי, בו כתב שקנה בזמנו ברמאללה ב 100₪, אם אני לא טועה. רציתי לשאול אם עדיין אקטואלי, ואם עדיין ניתן להשיגם במידות 13״ ו 15״. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש, עידו.
הודעה אחרונה מאת idob, -
- 2 תגובות
- 715 צפיות
ביום שישי הקרוב 10/08/2012 לא יתקיים מפגש הסניף הירושלמי בקולוני. החברים יוצאים במרוכז להשקת הפיאט טופולינו בת"א נפגשים בצומת מחנה עופר בכביש 433 בשעה 16:00 לברורים: אילן גורן, רכז המועדון בירושלים, טל' 5272562- 050
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מיטב המכוניות תוצרת GENERAL MOTORS
הודעה אחרונה מאת A900, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 707 צפיות
קישור למרכז שמאגד בתוכו את כל הקרבורטורים למכוניות ממודלים שונים וערכות תיקון להם ברכבים מתוצרת אמריקה. תהנו http://www.carbkitsource.com/
הודעה אחרונה מאת irork, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני עומד לרכוש רכב אספנות עם גג קשיח נפתח על מה צריך להסתכל? לבדוק לעומק? הרכב במצב נסיעה ומשוקם למעט כמה דברים קטנים שיטופלו עם הגעתו. במידה וזה יקרה.
הודעה אחרונה מאת YHS, -
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
רכבים מענינים ברחוב בארהב, האחד קורבט (נראה 67) והשני קדילק - לא בטוח מאיזה שנה - תהנו
הודעה אחרונה מאת gilshetrit, -
- 2 תגובות
- 705 צפיות
אשמח לקבל פרטים על האופנוע הנ"ל או כל חומר כזה או אחר על האזמפלר הנ"ל .
הודעה אחרונה מאת nfoffman, -
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חברי מפגש השפלה שחיפשו פינה שקטה וירוקה עם מעט בריזה מצאו אותה ברחבת בית בתרבות בנס ציונה. הבעלים של הבית הקפה, חבר'ה צעירים מביני עניין ,ארגנו לנו את השולחן וחברי המפגש העמיסו עליו דברים טובים : דורון גלקין (בעל האופל מההשקה שקוימה בשבוע שעבר) כיבד אותנו בעוגה מעשה ידי אשתו (אני מניח) לכבוד הרכב שלראשונה עולה על רחבת המפגש. בכר יעקב - בהגיעו ל - 72 אביבים, וכצעיר ברוחו ובנפשו הגיע ברכיבה על אופנוע אספנות וכיבד אותנו בבקבוק יין להעלאת מצב הרוח - בכר - ברכות מכולנו עד מאה ועשרים. היה כיף ונחמד עם הרבה חוויות וסיפורים, בקיצור, מפגש כמעט משפחתי. מעל במת המפגש שלחנו ברכות ליום הולדתו של חברנו אריאל עזיזי ששה באותה עת עם מכוניתו (מוסטנג) בהשקה בנוקיה - אריא…
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
חברים יקרים. היום יום חג עבורי! שנים שאני מחפש הארלי אספנות. היום החלום התגשם בסניף הדואר הקטן בקיסריה. אני הבעלים הגאה של 74 Harley-Davidson XLCH 1000 Sportster. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
הודעה אחרונה מאת CUCV M1009, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בנוקיה היה אירוע מעולה, כמות המוסטנגים מעוררת כבוד. חוץ מזה היה לי הכבוד לפגוש שני אח"מים נחמדים... וברופין גם נחמד, יש מן תחושה של מפגש משפחתי. מי שמכיר אותי יודע שלוקח לי זמן להעלות תמונות, בעיקר בגלל עבודת ניפוי, שפצור וסידור בגלריות נוחות לצפייה בפליקר. החלטתי לאחד הכל לשרשור אחד, במקום לשתול לינקים בשני השרשורים הקודמים. עם המנהלים הסליחה, זה נראה לי נוח יותר עבור הגולשים (ומודה שגם בשבילי). אז קבלו כמה טעימות כאן בפורום, התמונות עצמן נמצאות ב: גלריה של האירוע בנוקיה; גלריה של המפגש ברופין. תיהנו. נ.ב. אם טעיתי בשנת יצור של הרכבים, אתם מוזמנים לתקן אותי פה ואשנה בגלריה לשנה הנכונה. שלוש תמונות רנדומליות מנוקיה: …
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם טסט לרכב שרשיונו הופקד במשרד הרישוי 15 שנה כרגע רכב אספנות (אוסטין אלגרו) האם יש צורך באישורים מיוחדים לטסט? או בדיקה רגילה של אישור בלמים? האם צריך משרד הרישוי בחינה? שלומי
הודעה אחרונה מאת דרור, -
ביום שישי ה- 3 לאוגוסט, בין השעות 10:20 ל- 14:00, חברי המפגש הצפוני וחובבי שימור הרכבים בעלי רכבי אספנות המשתתפים בתצוגה, מוזמנים למפגש חברים ותצוגת רכבי אספנות בסימן מורשת, קהילה, אירוח במוזיאון "אוצרות בחומה" וארוחת צהריים במלון. יום שיש ה- 3 לאוגוסט הוא ט"ו באב, וזו הזדמנות שלנו לתת ביטוי למפגש חברים חם ואוהב. בתוכנית:- - התכנסות עד השעה 10:20 במרכז הטניס בעכו, ונסיעה בשיירה לאזור התצוגה (מפת הגעה להתכנסות תפורסם בהמשך). - דברי ברכה לחברים ולחובבי שימור מורשת הרכב בישראל. - מילים לזכרם של חברנו שמעון מנדלר ז"ל ומאיר אבוטבול ז"ל, תושבי העיר עכו. - ביקור במוזיאון "אוצרות בחומה". - ארוחת צהריים (הזמנה זוגית) במלון לנ…
הודעה אחרונה מאת idipidi, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אחד החברים, אספן אוטובוסים, רכש מאגד 303 נוסף. האוטובוס נמכר ללא מכללים (מנוע, גיר וכו). האוטובוס הזה אמור לעבור למוסך המרכזי של אגד בנסיעה (ביחד עם האוטובוס שלי שהולך לריענון קטן) לפירוק המיכלולים. האוטובוסים יועברו בליווי הטייגר הצהוב לאחר חופשת הקיץ (שירד הלחץ במוסך). כל מי שרוצה להצטרף לשיירה מוזמן. תאריך מדוייק ימסר בהמשך. אסף
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 780 צפיות
שלום חברים, אני מתכוון להוציא שילוח ימי של רכב מניו יורק בטווח זמן של כחודשיים. אם יש מביניכם מי שמעוניין לחלוק מכולה ולצרף לה רכב נוסף, הרי הוא יותר ממוזמן. אף שמניסיון העבר לא מדובר בחסכון גדול, מבחינת יעילות ונוחות בעת שחרור הרכבים בארץ יכול להיות יתרון מסוים בהובלה משותפת. ערב מצוין, חמי
הודעה אחרונה מאת gdiil, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היה טיול מהנה, מזג אויר מעולה שהפך לקריר בהרים, נהגנו באלפות שלנו כמו שהן אוהבות. את התמונות ניתן לראות בקישור הבא גם למי שאין פייסבוק: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.364148943655766.79274.100001819902127&type=1&l=afac8de447
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 18.7 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת פורד מוסטנג משנת 1967 פאסטבק, שלבי GT500, "אלינור" רפליקה (התמונה להמחשה) Ford Mustang 1967 Fastback, Shelby GT500 "Eleanor" Replica הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש – ארז שקד ההשקה תתקיים במפגש מועדון החמש בסמוך להיכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 03.08.12, בשעה 17:30. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת פורד מכל שנות הייצור (גם אלה שאינם חברים במועדון החמש) מוזמנים להגיע עד השעה 16:30 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל מתניה הלוי, אחראי מפגש נוקיה והשקות וקבלות פנים, בט…
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
רציתי לשתף כאן בפרוייקט שאני מתחיל עתה מדובר בבניית פיאט 850 קופה דרך הפורום התודעתי לא מזמן לאחת כזאת באזור לטרון למכירה, במצב גסיסה מתקדם (תמונות בהמשך), ומכיוון שלפני כ 7 שנים ראיתי אחת כזאת ולא הצלחתי לשים ידי עליה - זה נותר כחלום שתמיד ישב לי בראש. לפני כמה ימים לאחר שהעברתי בעלות, גיליתי שיש למכירה ב YAD2 עוד אחת ובנוסף אחת לחלפים, היום התבצעה המכירה. גם אלו מכוניות במצב אנוש למדי (ביחוד זאת שלחלפים) כך שעכשיו יש לי 3 רכבים שמהם אני רוצה לבנות אחת. אני מודע לכך שזה פרוייקט קשה ארוך ויקר. קצת מחשבות עברו לי בראש להפוך את האוטו לרפליקה של אבארט 1000 OTC אבל נראה לי שזה קצת מעל לרף שאני מסוגל כרגע, לכן אני אשקם למצב דומה למקור עם קצת נגיעות אישיות ואולי נ…
הודעה אחרונה מאת erand70, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 838 צפיות
לאחרונה החלו להתרבות בשרשורי קניה\מכירה של רכבי אספנות ורכבים קלאסיים הודעות שאינן קשורות לנושא השרשור. להזכירכם, השרשור אינו מיועד לדיונים אלא להודעות מכירה\קניה בלבד. רוצים לדון במכונית מסויימת שמוצעת למכירה - בבקשה פתחו שרשור בנושא. בנוסף, נבקש לא לשאול בשרשור מדוע המפרסם מוכר את מכוניתו או מחפש מכונית, לצורך זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות. אותו כנ"ל לגבי מחירי עסקאות שבוצעו בפועל. להבא, הודעות שאינן קשורות ימחקו. בתודה מראש, ותבוא עליכם הברכה.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
נולד לי טנדר סוסיתא 12 נוסף במשפחה
הודעה אחרונה מאת אבי38, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש פנסיראשיים לרום כרמל 1301 תודה !!!
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי נזילה בבורג שמחבר בין משאבת הברקס לצינור הברקס מישהו מזהה איך ואיפה ניתן למצוא בורג כזה?
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- 3 תגובות
- 773 צפיות
למי שרצה ושכח, התכוון ולא הגיע, ראה תמונות והצטער, בא ורוצה עודדדד אלה שקיבלו פס מהאישה או חייבים להוציא אותה, אנחנו נפגשים שוב! ביום שלישי 7/8/12 בשעה 21:30 בפאב הטוביה רח' שושן 8 ירושלים. נדון ברוח האופנוענות והרוח בי-ם למה לא קונים אופנוע סיני גם אם הוא מטיוואן בר מול מורן מי מנצחת... ולאן נעלם עוז(מאסטר) יהיו צילומים, אם ליאור לא ישכח מצלמה.... וגם בירות איכות, מטעמים מבית היוצר של קובי. מחכים לכולם ולא משנה לנו על מה או מי אתם רוכבים.... להתראות-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
אוסטין אלגרו 1 2
מאת sk690106-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום קניתי אוסטין אלגרו 79 3 דלתות בודי במצב מעולה צבע מקורי טוב יש לי שאלה לגבי הבומבות שממלאים בגז. 1.איזה גז ממלאים? 2. מי יכול למלא איפה איכן? תודה שלומי
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש 4-5 צמיגים למרצדס המשתפצת שלי המידות הן: 185 80r 13 מ מכיר? מי יודע? הרכב 230 שנת 66 (W110) רב תודות מראש!
הודעה אחרונה מאת דורון-אופל רקורד, -