Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טנדר סוסיתא12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
והמנוע מורכב לאחר שעבר פקונג ראש מנוע ומצמד חדש ופקקי מים וזר שינים חדש שניקנה אצל אמיר וסטרטר משופץ והסוסיתא בנסיעה לפחחות וצבע כללי וריפוד
המשך לתמונות ברצף

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אבי תתחדש יש לי 2 כאלה סטיישן אחת פורד אחת טריומף ואני משפץ טנדר דוכס 1973

אבי תתחדש, מזל טוב להולדת הטנדר. :wink:

עדן אלימלך בהצלחה עם השיפוץ.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נ.ב יצור דלת חדשה אחורית איך נלקח הרכב לראשונה מאזור הדרום

IMG_1728.jpg

IMG_1731.jpg

IMG_1732.jpg

תמונה 768.jpg

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

פורסם
המשך תמונות
הההההההההההההההההההההההההההההההההה

IMG_1677.jpg

IMG_1676.jpg

IMG_1720.jpg

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

פורסם

כחה היתה ניראת הסוסיתא לראשונה שלקחתי אותה היא היתה בלי בלמים בלי חשמל תקין היה בא מלא חלזונות ומלא נמלים ומלא בוץ וגם שבור מלמטה הפיבר גלס החלפתי רדיאטור וחשמל חדש וגם לא היה קרבורטור מתאים היה צריך לבנות תושבת אלטרנטור שיפצתי את מיכל הדלק לא היה טמבון קידמי הוחלפו כל החוטי חשמל מקדימה ועד אחורה גם הודבקה הריצפה מפיברגלס מחדש ;עשיתי הברגות חדשות לגלגלים משאבות בלם חדשות הולחם ציר אחורי וכיום האוטו בצב נסיעה

IMG_3598.jpg

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

פורסם

המשךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

תמונה 781.jpg

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

פורסם

שלום

אני רוצה להבין זו סוסיתא מתוצרת אלפא רומאו?

איזה פנסים יפים מורכבים מאחור

אם תשכיב את האוטו על הצד אני מוכן להשבע שהפנסים של אלפא :wink:

בברכה בני ל.

אהה נ.ב מברוק ואינעל אבוק

בהצלחה אבי

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
נ.ב יצור דלת חדשה אחורית איך נלקח הרכב לראשונה מאזור הדרום

אבי, שאלת איך תוכל לעזור לי? מצאתי איך! ספר לי על ייצור הדלת האחורית! מקום, עלויות וכדומה (אפשר גם בהודעה פרטית). גם אני צריך דלת כזו וככל שידיעתי משגת, המדובר באותה דלת מתכת ממש המורכבת גם בטנדר שלי. התוכנית הייתה לייצר דלת כזו באותו האופן ממש, אבל אם יש מישהו שעשה דבר כזה ויש לו את "התוכניות", אין ספק שזה יקל על התהליך.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

לדעתי הדלת עץ מתאימה יותר לאוטו מאשר הדלת ברזל המאסיבית שבנית, אולי אחרי צבע זה יראה טוב יותר לעין.

לאון ולאבי, הייתי מציע לכם לבנות דלת מעץ עם מסגרת ברזל דק יותר, על העץ לעשות תבליט של המילה סוסיתא ולצבוע בצבע הרכב.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
לדעתי הדלת עץ מתאימה יותר לאוטו מאשר הדלת ברזל המאסיבית שבנית, אולי אחרי צבע זה יראה טוב יותר לעין.

לאון ולאבי, הייתי מציע לכם לבנות דלת מעץ עם מסגרת ברזל דק יותר, על העץ לעשות תבליט של המילה סוסיתא ולצבוע בצבע הרכב.

אופיר, רק לידע כללי: הדלת האחורית של הטנדר - מאז ימי הסוסיתא 12 ועד אחרון הרומים שירדו מפסי היצור - הייתה עשויה מברזל. עבור רכב עבודה בו מנמיכים את הדלת, מעמיסים עליה וגם עומדים עליה - זה היה הפיתרון היחיד. כמדומני, הדלת האחורית של טנדר קוביה אכן הייתה עשויה מפיבר, אבל אני לא בטוח בעניין הזה.

בכל אופן, הדלת האחורית שאעשה בטנדר שלי תהיה ממסגרת ברזל ורבים הסיכויים שאשתמש בתבנית הפנימית שהכין דני עבור הטנדר הזה, עוד בימים שהיה בבעלותו.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

• תוכן חדש...