Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד לרכוש רכב אספנות עם גג קשיח נפתח על מה צריך להסתכל? לבדוק לעומק?

הרכב במצב נסיעה ומשוקם למעט כמה דברים קטנים שיטופלו עם הגעתו. במידה וזה יקרה.

פורסם

מומלץ להביא איתך בעל מקצוע ( אחד שמבין בסוג הרכב הספציפי כגון אלפא רומאו, מרצדס , VW ) שיבדוק

ויתן חוות דעת מעמיקה ככל האפשר על מצבו של הרכב.

ייתכן שאם תציין את דגם הרכב ומיקומו בארץ יהיה מתנדב מהפורום ...

פורסם

בגדול ,זה רכב אספנות אז ככל הנראה אתה קונה רכב שתצטרך להשקיע בו.

בדוק את מצבו המכני של הרכב ואת מצבם של חלקי הפח-רקבונות וכו'.

בקלות אתה יכול להציב לך רף מקסימלי של השקעה של 20אלף נניח אבל הרכב ידרוש הרבה יותר מכך.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הרכב הוא טריומף הארלד מאזור המרכז. אם יש כאן מישהו שמבין ומוכן לבוא איתי לבדוק את הרכב

אפילו תמורת תשלום. אני ישמח.

פורסם

בקלות אתה יכול להציב לך רף מקסימלי של השקעה של 20אלף נניח אבל הרכב ידרוש הרבה יותר מכך.

לא ברור לי מאיפה הסכום הזה. זה תלוי במצב הרכב ובמצב אליו אתה רוצה להביא אותו.

לזרוק מספר מהמותן לא יקדם כלום. יכול להיות שצריך לפרק את הרכב ולצבוע, להחליף גומיות / שמשות וכו', ויכול להיות שצריך רק עץ ריח, אולי אננס.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

המספר נועד לצורך הדגמה בלבד.הכוונה היא שבלי לדעת את מצבו של הרכב לעומק הסכום שהוקצב לשיפוץ נניח X עלול להפוך ל2X בגלל אי ידיעת מצבו של הרכב.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בהכללה סדר העדיפויות ׁ[הנובע מסדר גודל עלויות השיפוץ } בבדיקת רכב אספנות שונה מרכב רגיל נאמר בן 3-10 שנים.

מנסיוני בשיפוץ שלושה רכבים :

* הפח הוא הנושא החשוב ביותר - ולא רק מצב הצבע והריקבונות. חשוב לחפש תיקונים בפח (אם בוצעו בעבר )

ומה איכותם. רכב יכול להראות חיצונית במצב תצוגה , ותוך 3שנים צצים ועולים כל רקבונות העבר.

* הסלון, ריפודים פלסטיקה דשבורד וכו- הם הנושא השני (רק להמחשה ריפוד מחודש בבד סביר של 4 מושבים למכוניתי

הוערך על ידי שני רפדים בעשרת אלפים ש"ח )

* אביזרים מיוחדים- יש מכוניות "שמשובצות בהן " מערכות יעודיות ׁ(נניח פנאומטיקה בסיטרואן או מנועים חשמליים לגגות קונברטבל ). חשוב להבין מקורות החלפים, זמינות, ומחירים ׁׁ(גם מה שתקין היום עלול להתקלקל מחר ׂׂ)

* מנוע ממסרת ומערכות אחרות- דווקא כאן (כמובן בהכללה ) החלפים זמינים , הידע קיים, וסהכ עלויות שיפוץ

ברוב המקרים ניתנים להערכה ראלית וביצוע במסגרת התקציב ולכן זה הפרמטר האחרון בחשיבותו.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

היתה לי טריומף הרלד לפני הרבה (הרבה מאד) שנים.

היא חטפה פעם מכה ומאז מכסה המנוע לא נסגר טוב. המכסה הוא גדול וכולל את הכנפיים. יש לוודא שהוא מתואם ופועל כיאות.

בנוסף, יש לבדוק חלודות. הפח כנראה מחומרים לא הכי טובים. כבר אז היו לי הרבה חלודות ורקבונות. אפילו רצפת מושב הנהג היתה רקובה. אני מציע לעשות בדיקה יסודית למבנה. מנוע או מרכיבים אחרים תמיד אפשר להחליף/לתקן. רקבונות ומוקדי חלודה עלולים להיות כדרך ללא מוצא.

• תוכן חדש...