Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה התמונות ברזולוציה כ"כ גרועה. שמתי תמונות גדולות עם רזולוציה מצויינת וזה הקטין לי את זה.

יש אפשרות שה ישאיר את זה גדול? כי ראיתי בפוסטים של אחרים שלפעמים התמונה נשארת ענקית.

איך עושים את זה?

פורסם
אני לא מבין למה התמונות ברזולוציה כ"כ גרועה. שמתי תמונות גדולות עם רזולוציה מצויינת וזה הקטין לי את זה.

יש אפשרות שה ישאיר את זה גדול? כי ראיתי בפוסטים של אחרים שלפעמים התמונה נשארת ענקית.

איך עושים את זה?

מקשרים לאתר אחסון אחר באינטרנט. בחלק העילון של חלון עריכת ההודעה יש הוספת תמונה (צלמית של הרים). לחץ עליה, קבל אפשרות להזין קישור וסע. לא חסר שרותי אחסון תמונות. בפוסט שפירסמתי היום בחרתי להעלות ל-GOOGLE+ כי ממילא היה לי חשבון GMAIL ששידרגתי ל-G+ וניתן לאחסן בו תמונות, אקס-PICASA....

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

האם החיפושית הייתה כל כך פופולארית גם בארה"ב?

שימו זאת המכונית היחידה שלא אמריקאית כאן

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

נוסטלגיה, ואוצר אמיתי!

לשם ההשוואה היה מעניין לצלם את אותם מקומות כיום ולראות את ההבדלים...

הימור שלי, לקסוסים, היברידיות והונדות, וכמעט בלי רכבים אמריקאיים .

פורסם

לשם ההשוואה היה מעניין לצלם את אותם מקומות כיום ולראות את ההבדלים...

הימור שלי, לקסוסים, היברידיות והונדות, וכמעט בלי רכבים אמריקאיים .

אנסה "להרים את הכפפה"...

לא בדיוק אותם מקומות, אך כל התמונות מניו-יורק, מאי 2012.

יש עדיין "כמה" אמריקאיות ברחובות....

IMG_0018 (Large).jpg

IMG_0020 (Large).jpg

IMG_0026 (Large).jpg

IMG_0386 (Large).jpg

IMG_8419 (Large).jpg

IMG_9975 (Large).jpg

IMG_9992 (Large).jpg

עודד

פורסם

התמונה של האימפלה נראית שהיא צולמה בכניסה ללינקולן טאנל אם אני לא טועה, הייתי מצלם אבל אני בוושינגטון דיסי :roll:

בכל מקרה זה הימור דיי בטוח שאחוז המכוניות האמריקאיות על הכביש קטן בהרבה מהתמונות הנוסטלגיות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
האם החיפושית הייתה כל כך פופולארית גם בארה"ב?

שימו זאת המכונית היחידה שלא אמריקאית כאן

החיפושית היתה מאוד פופולארית,

אבל אם תביט היטב, תראה גם אודי 100 (לבנה), וולבו 164 (שחורה) ו-ב.מ.וו 2002 (כתומה)...

פורסם
החיפושית היתה מאוד פופולארית,

אבל אם תביט היטב, תראה גם אודי 100 (לבנה), וולבו 164 (שחורה) ו-ב.מ.וו 2002 (כתומה)...

לא ראיתי וולוו, במוו ואודי ראיתי הרגע ועכשיו גם ראיתי שם סאאב 99 כחולה ומשהו יפני שאני לא מזהה

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...