רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כל הכבוד. http://www.mako.co.il/cars-magazine/used-cars/Article-cdee7e425cf1931006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום, אני יודע שאני שואל הרבה שאלות, אך אני נתקל בהרבה דברים ברחבי הרשת האינסופית שמעלים בי שאלות אשמח לקבל תשובה על השאלה מה זה?: הם זה בולדוזר? האם זה ג'יפ? האם זה מחפרון? מה זה? תודה מראש לכל העונים, ושיהיה שבוע טוב לכולם,
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- 0 תגובות
- 622 צפיות
הודעה אחרונה מאת danigo, -
- 4 עוקבים
- 68 תגובות
- 12.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני די חדש בעסקי הרכבי אספנות/ מיושנים לפני כחצי שנה החלטתי לרכוש טנדר שברולט / גי אמ סי לאחר שראיתי כמה רכבים בשללי רחבי הארץ שלנו החלטתי דווקא לרכוש שברולט סיירה מבציר 1989 מנוע 5,700 סמ"ק V8 4X4 , כמובן שהייתי צריך לשכנע את בעל הרכב שימכור מכיוון שהרכב לא היה למכירה . בחודש ינואר האחרון רכשתי אותו ומאז שכב לו ליד הבית הוסיף אבק וקצת חלודה . ביום חמישי לאחר חיפוש של כמה פחחים שעושים עבודה תודה ויסודית באיזור הצפון הרכב נכנס לתחילת השיפוץ המטרה להגיע לרכב כמעט במצב תצוגה פירווק הארגז , פירוק שמשות , פירוק כל הגומיות למיניהם , שיפשוף חלודה מהשילדה , צביעת השלידה מחדש כולל התזת זפת בתחתית הרכב לשימור . אני ישתדל לעדכן מידי סופ"ש להנאתכם :…
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
לא יודע אם מישהו זוכר את הפוסט המקורי מלפני שש שנים...להלן תקציר וחדשות עדכניות: לפני שש שנים זיהיתי בחניה מקורה של בית נטוש רנו 16.תקרת החניה התפוררה עליה והיא היתה מכוסה בשכבה עבה של טיט ואבק. כאשר יצרתי קשר עם הבעלים הוא הודיע לי שבעוד כמה שעות מתכוונים להוריד את הבית הנטוש וקבלן ההריסה הציע כבר סכום מסוים עבור הרכב.לאחר מספר דקות של מו"מ, זכיתי במכרז. למחרת בבוקר הבעלים של הרכב,איש בן 80 חיפש בביתו ומצא את הרשיונות ששכבו בבית 12 שנים.נדהמתי לגלות ברשיונות שהרנו היא שנת 69 והשורה של הבעלים הקודמים מראה 0.הוא אישר את הדבר שרכש את הרכב בשנת 69 ומאז היא ברשותו.וכך שברקע ה D9 התחיל להוריד את הבית, הרנו חולצה וראתה אור שמש לראשונה לאחר 12 שנים.אני לא אשכח את הנסיעה על…
הודעה אחרונה מאת רנו4, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הולנד, פארק וואליבי וורלד שבוע שעבר. רכב אספנות בכניסה לפארק בבעלות הפארק "רק למען האווירה".מבקרים בפארק מצלמים,נשענים,שורטים ואין איש מלין......
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 706 צפיות
כאמור בכותרת: old cars price guide - june 2009. המחירון נמצא ברמת השרון / רעננה. בסוף השבוע הוא יימסר למיכל המחזור הקרוב לביתי.
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
שלום לכולם, אני רעי בן 16 ו3 חודשים, מכור ומאוהב במכוניות, לפני כמה זמן רשמתי שאני מתכוון לשפץ פורד ברנדה לקראת הרישיון שלי וכניראה לא התמזל מזה והיא לא תשופץ, בעזרת נדב התותח מהפורום (nadavboblil) נמצאה פורד ברנדה אחרת , הייתי ממש קרוב לקנות אותה ולהתחיל לשפץ לקראת הרישיון וכמו שאומרים הכל מאלוהים לא יצא לקנות אותה, לפני שבועיים הייתי אצל חבר שלי והוא סיפר לי שהוא רוצה למכור את החיפושית שלו התענייתי בעלות שלה ואמרתי לו תשמור לי אותה אני לוקח..( לא שהיא הייתה זולה!) אתמול סוף כל סוף קיבלתי משכורת במזומן והיום הבאתי את החיפושית לביתה החדש והאוהב ששם תחלוק איתה את החניה החיפושית של אחי, את החיפושית אני מתכוון לשפץ עד הרישיון (9 חודשים), אני לא יודע אם ל…
הודעה אחרונה מאת D.liven, -
- 42 תגובות
- 9 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת אופל רקורד משנת 1981 (התמונה להמחשה) OPEL RECORD 1981 הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש - דורון גלקין ההשקה תתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 27.07.12, בשעה 17:30. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת אופל מכל שנות הייצור (גם אלה שאינם חברים במועדון החמש) מוזמנים להגיע עד השעה 16:30 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל מתניה הלוי, אחראי נוקיה והשקות וקבלות פנים, בטל'- 4472256- 052 בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת vwmaster, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אלבום תמונות תהנו https://picasaweb.google.com/106449703986362243452/10812#
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
סליחה שאני מתלהב אבל תהנו משיר טוב ומהסרט שעשיתי .....
הודעה אחרונה מאת hearse, -
חידה- מי אני?
מאת yohai71-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 975 צפיות
אמנם נראה מודרני, אבל כבר לא כל כך חדש. המיוחד בו, שהוא בא מבית מאד ייחודי. המזהה יזכה בכרטיס משומש לסרט בסינמה סיטי.
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
במצב הזה רכשתי את הרכב, שהותקן בו מזגן של אלכס אוריגינל כ 3 שנים אחרי שעלה על הכביש. רציתי לשאול אם מישהו יודע על בעל מקצוע שיכול לקרר לי את חודשי הקיץ החמים הבאים עלינו (לטובה?!)
הודעה אחרונה מאת shahar-king, -
זיהוי חלקים
מאת XOFIRX- 1 תגובות
- 626 צפיות
חבר מבקש עזרה בזיהוי החלקים לצורך מכירה לכל מי שצריך,
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש כתובת של חנות של דגמים של פורד פאלקון או כתובת של ספק שמוכר דגמים שונים תודה מישל
הודעה אחרונה מאת naorn, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 992 צפיות
החודש תמלאנה שש שנים לפטירתו של אבא, שהיה אוהב גדול של מכוניות, אופנועים, כרכרות, סוסים, גמלים ואפילו חמורים. הרי רשימה לזכרו, מוקדשת הפעם לאופנוע משנות העשרים והשלושים – סאנבים – כלומר קרן-שמש! http://wp.me/pXLKy-10V
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 2 תגובות
- 668 צפיות
הינכם מוזמנים למפגש החד-חודשי של סניף כרמיאל והגליל שיתקיים ב- 17/08/2012 והפעם, במקום מתחם "העירה", נפגש בבית הקפה 'רוקפור' במדרחוב כרמיאל - שד' קק"ל 99. נשמח שתשתתפו ותשתפו! אנריקה - ברל'ה - אסתי
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 930 צפיות
במרכז הארץ הבוקר. במצב נסיעה ברמה שלא מביישת את הסוברומזדהבישיפוקוס שחנו לידה, ומה שהפתיע (אותי לפחות) שלא היה הכיתוב הידוע "רכב אספנות" מה שמחייב 2 טסטים וכל הטרארם. לפי המספר 341 , הייתי ממקם אותו אי שם בתחילת-אמצע שנות השבעים (73?) כבוד!
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בצל החום הכבד היו מעט "גיבורים" שהגיעו ומעט יותר באו עם רכבים. ג'ק המל לא הבין למה אני מצלם .
הודעה אחרונה מאת jackh, -
- 2 תגובות
- 680 צפיות
עקב שאלה שעלתה במשרד בו אני עובד, האם עדיין יש ימים כאלה (הכוונה למכוניות רגילות ולא אספנות). במידה וכן, איפה ניתן לברר פרטים. האם יש הדרכה אישית, כלומר מדריך המלווה את הנהג כמה שעות. תודה.
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מכיוון שלא רציתי להמשיך את הדיון בשרשור של השקת הפיאט מאתמול שכבודו במקומו מונח אני פותח כאן שרשור חדש בנושא. בכל מקרה אישית לפחות אני התרשמתי (כמו שטענתי בעבר) שרמת גן הוא מקום מאד נח למיפגש, מאד מאד מוצל ונעים ולדעתי ידידותי יותר מנוקיה. אז נכון שחוקית כביכול יש בעיה שהחניון הוא ציבורי אבל לעניות דעתי הלא מקצועית אין לי ספק שאפשר להגיע להסדר עם עיריית רמת גן . אתמול לאורך כל המיפגש שוחחתי עם לא מעט חברים והרושם הוא שאני לא היחיד שחושב שהמקום ראוי לשמש מקום קבוע ועדיף מאשר נוקיה. לא מעט חברים מסתבר חושבים כמוני. היה פשוט ממש ממש נחמד אתמול , באמת היה כיף לראות אנשים נהנים מהצל הרב במקום , פותחים כיסאות ונהנים (מסתבר שגם ה"גזלן" מנוקיה העתיק את מקומו אתמול ל…
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
-
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
אמנם כרגע לא במצב נסיעה, אבל בקרוב מאוד כן, אוטומטית , 2100. תמונות מצורפות, בשבוע הקרוב ננסה להשמיש אותה למצב נסיעה, צפו לעדכונים
הודעה אחרונה מאת ab_box, -
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערב טוב, אני פונה לקהילת האספנים שהרכב שלהם קרוב לליבם בהתייעצות הייכן להחנות את רכבי לשנה שלמה. ישנם כמה אפשרויות: 1} ליד הבית בו אני גר, חנייה בצידי כביש, לא ראשי. היתרון: ניתן לראות את הרכב בוקר -בצאתי לעבודה, וערב ולראות שהכל תקין. 2} ליד בית הורי - חניה ברחוב ללא מוצא. היתרון: אימא בבית כל הזמן, איך לא תמיד יכולה להיות ב100% לראות שהכל תקין ולא מנסים לגנוב את הרכב ולא מפרקים ממנו. 3} חנייה אצל אחותי במושב ליד נתב"ג. אין חנייה סגורה עם שער, יש בית פרטי בנחלה של איזה דונם. 4} חנייה תת קרקעית סגורה לדיירי הבניין בלבד זאת אומרת שמדובר בקומת חנייה לדיירי הבניין , קומה -4 ,וכל שלושת הקומות שמעל הם לשימוש הקניון. ברגל ניתן לרדת לשם, ברכב ללא ש…
הודעה אחרונה מאת Kenworth Man, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.mycarforum.com/blog/myautoblog/1935/The-mystery-of-a-buried-Ferrari-Dino-246-GT/
תודה לבני ל.
מאת arie57- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לבני הגדול מכולם, תודה רבה על הטיפול המסור בקראוול!
הודעה אחרונה מאת בכר יעקב, -
- 5 עוקבים
- 47 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר מספר התכתבויות ושיחות עם גורמים שונים במשרד התחבורה, קיימתי פגישה היום בבוקר פגישה בנושא ייבוא החלקים לרכב בכלל ואספנות בפרט במשרד התחבורה ולדברי ראובן ברדה, מנהל תחום יבוא וזה שבפועל מאשר את הבקשות, מעתה חלקי קוסמטיקה ונוי וכן חלקים אשר אינם מוגדרים כבטיחותיים ומצריכים אישור של מוסך מורשה כגון בלמים וחלקי מתלה (לא יבואן, לא מוסך יבואן, מספיק מוסך מורשה כלשהו) יאושרו לייבוא כבר במעמד בדיקת הפריט! משמע, מעתה פריטים אשר עונים על הקריטריון הנ"ל ייבדקו ובהודעת הדואר ירשם: "מאושר מ. תחבורה, תאריך, אין צורך באישור רשמי". בהודעה כנ"ל אין צורך באישורים נוספים וניתן לשחרר את החבילה לאחר הליך מכס, אם יש. לגבי זמני הטיפול בבקשות - לדברי ראובן כל ה…
הודעה אחרונה מאת erand70, -
מועדון החמש מזמין להשקת פיאט 500 טופולינו משנת 1942 בחניון אצטדיון ר"ג ב-10.08.12 1 2 3
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 42 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת פיאט 500 טופולינו משנת 1942 (התמונה להמחשה) FIAT 500 TOPOLINO 1942 הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש – גדי ירון עקב הופעה במתחם מפגש המועדון בנוקיה ההשקה תתקיים ברחבת החנייה הסמוכה לאיצטדיון ר"ג, בשדרה ליד חניון חב' דן, בעלי רכבים מתוצרת פיאט מכל שנות הייצור (גם אלה שאינם חברים במועדון החמש) מוזמנים להגיע עד השעה 16:30 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל מתניה הלוי, אחראי מפגש נוקיה והשקות וקבלות פנים, בטל'- 4472256- 052 בברכה, סמדר- מועדון החמש. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – קובי מילוא.
-
- 8 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לכולם! היום התקלתי בסובארו GL קופה / האצ'בק שנת 86'. הרכב יושב שם כבר תקופה, ונראה לי מאוד מיוחד (לא יצא לי לראות הרבה כאלה). כמובן שהרכב היה מלא במדבקות קונה לברזל/ לפירוק. רק בנינו , הורדתי את כולן והחלפתי אותן בפתק שהשארתי לו בו שאלתי אם אי פעם ירצה למכור, אעריך את זה אם יפנה אליי קודם לפני שהוא הולך לברזל.. נראה שלשכנים לא אכפת כל-כך, שכן יש כמה פגיעות (זניחות, אבל פגיעות ודפיקות none the less) על הרכב. מישהו יכול לתת לי פרטים על הרכב? נדירות? תחזוקה וכדאיות? אני לא חובב סובארו גדול, אבל היא נראתה מעניינת ושווה שימור. הנה כמה תמונות:
הודעה אחרונה מאת YOG4X4, -
מפגש השפלה 8 10
מאת נדב50- 2 תגובות
- 861 צפיות
האם מתקיים מפגש השפלה כרגיל ביום שישי ?
הודעה אחרונה מאת קובי קליין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, יש ברשותי אאודי 80-שנת 1985, יש לי בעיה עם מרכז גלגל הגה שעליו בעצם לוחצים כדי שהצופר יעבוד. החלק מוחזק עם 4 קליפסים שמתוכם שלושה נשברו וצריך ללחוץ דיי בכוח רק על פינה אחת כדי שהצופר יעבוד. האם מישהו יכול לכוון אותי היכן אני יצליח להשיג גלגל הגה חלופי אחר ושיתאים לרכב שלי? אני לא רוצה לכער את האוטו עם כפתור שעליו אלחץ בשביל הצופר. תודה.
הודעה אחרונה מאת maor/z, -
-
מי מחובר 29 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 114 אורחים (הצג רשימה מלאה)