Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן לא מקרר בגולף MK2 1990 שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה אתה מתכוון בפתח סירקולציה? אם יש לך סירקולציה סימן שזה מזגן מקורי ולכן אתה לא צריך לקנות מגביר טורים כי יש מגביר אינטגרלי בקרבורטור.

אם אתה מתכוון לפתח עם הרשת מתחת לשמשה הקדמית אז אסור לסתום את זה.

כן אני מדבר על הפתח עם הרשת.

צריך לסתום בגלל שהכפתור באוטו לא עובד. אם אני יפעיל מזגן והפתח יהיה פתוח יכנס אוויר חם מהמנוע והמזגן לא יקרר 100 אחוז

הקרבורטור שלי לא עם מגביר טורים. החלק הזה חסר לו

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי זה לא נכון. אם המזגן שלך הוא מהתקנה מקומית אז זה הפתח היחידי דרכו המפוח שואב אויר, אם סוגרים אותו מאיפה יכנס אויר? חוץ מזה לא נכנס משם אויר חם מהמנוע אלא רק אויר מבחוץ, דרך פתחי האורור במכסה המנוע. במכוניות עם מזגן מקורי יש עוד פתח מתחת לבית המפוח שמשם נכנס אויר מתא הנוסעים במצב של סירקולציה.

פורסם
למה אתה מתכוון בפתח סירקולציה? אם יש לך סירקולציה סימן שזה מזגן מקורי ולכן אתה לא צריך לקנות מגביר טורים כי יש מגביר אינטגרלי בקרבורטור.צודק בתנאי שהמנוע 1600.

אם אתה מתכוון לפתח עם הרשת מתחת לשמשה הקדמית אז אסור לסתום את זה.

כן אני מדבר על הפתח עם הרשת.

צריך לסתום בגלל שהכפתור באוטו לא עובד. אם אני יפעיל מזגן והפתח יהיה פתוח יכנס אוויר חם מהמנוע והמזגן לא יקרר 100 אחוז

הקרבורטור שלי לא עם מגביר טורים. החלק הזה חסר לו

נדב שלום רב !

מה גודל המנוע, במידה והמנוע 1600, אינםך זקוק למגבר טורים אונברסלי, כפי שהמליצו לך, עידו החור עם הגולף השני, הוא לקוח שלי, ואתמול נוא יצר קשר איתי, וגם הלונן וביקש להשיג מגבר טורים, אמרתי לו שיסדר תחילה את התקלה החשמלית, שמונעת מהמדחס להכנס אצלו לפעולה, ואני סמוך ובטוח, שברגע שהמדחס יכנס לפעולה, הסלד יעלה ויתיצב דרך הקרבורטור.

אנא עדכן נ מה גודל המנוע אצלך 1300 או 1600, ומומלץ שתצרף תמונה של תא המנוע, והתמקד באזור הקרבורטור.

אם רכבך בעל מנוע 1800 מוזרק, ההגברה היא דרך ראש ההזרקה, ולא דרך מגביר טורים אונברסלי, כמו בדגמי קרבורטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
עידו שלום רב !

מה גודל המנוע, במידה והמנוע 1600, אינך זקוק למגבר טורים אוניברסלי, כפי שהמליצו לך, נדב הבחור עם הגולף השני, הוא לקוח שלי, ואתמול הוא יצר קשר איתי, וגם התלונן וביקש להשיג מגבר טורים, אמרתי לו שיסדר תחילה את התקלה החשמלית, שמונעת מהמדחס להכנס אצלו לפעולה, ואני סמוך ובטוח, שברגע שהמדחס יכנס לפעולה, הסלד יעלה ויתיצב דרך הקרבורטור.

אנא עדכן מה גודל המנוע אצלך 1300 או 1600, ומומלץ שתצרף תמונה של תא המנוע, והתמקד באזור הקרבורטור.

בברכה

צביקה

שלום רב !

ערכתי את תגובתי מחדש, בגלל שגיאות כתיב, ובגלל בלבול בין עידו לנדב, נדב הוא לקוח שלי ולא עידו, והוא פתר היום את בעיית המזגן, אך אין לא הגברת טורים, נתתי לו כמה טיפים בנושא, לדעתי לא קיים מגביר טורים אונברסלי, בדגמי 1600.

בברכה

צביקה

פורסם

2pac, שלום רב !

אני כתבתי בפרוש על מנוע 1600 עם קרבורטור פירבורג מקורי, בהסבה לקרבורטור וויבר, אתה אכן זקוק למגבר טורים אוניברסלי.

אני עדיין לא יודע מה גודל המנוע אצל עידו(idob).

בברכה

צביקה

פורסם

אכן אלכס קור הוא המקור

גם ברנו שלי הרכיבו מזגן של אלקס (הרכב יבוא אישי והרכיבו לו בחו"ל מזגן ישראלי) וכשהייתה בעייה הוא פטר לי אותה עם חיוך

הוא מרגיש שהוא משמר את המזגנים של אלכס ולכן עושה את זה מכול הלב

פורסם
אכן אלכס קור הוא המקור

גם ברנו שלי הרכיבו מזגן של אלקס (הרכב יבוא אישי והרכיבו לו בחו"ל מזגן ישראלי) וכשהייתה בעייה הוא פטר לי אותה עם חיוך

הוא מרגיש שהוא משמר את המזגנים של אלכס ולכן עושה את זה מכול הלב

אלכס קור או אלסקר בנתניה?

פורסם

יש לי גולף דור 2, 1600, עם מזגן של אלכס אורגינל לפירוק

אם מישהו מעוניין בקניית חלקי חילוף - ניתן ליצור קשר בה"פ.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
יש לי גולף דור 2, 1600, עם מזגן של אלכס אורגינל לפירוק

אם מישהו מעוניין בקניית חלקי חילוף - ניתן ליצור קשר בה"פ.

אילן אני זקוק לאיזה חלק ואינני יכול לשלוח הודעות, אתה יכול לשלוח לי מס' טלפון?

תודה.

פורסם
1300 סמ״ק!

לרגע חשבתי שאני הוזה! לקוח שלך ולא יודע?

עידו בלבלת אותי !

נדב הוא הלקוח שלי ולא אתה, והמנוע שלו הוא 1600, הקרבורטור שלך דומה והוא מתוצרת פירבורג, אך הוא זקוק למגבר טורים אונברסלי.

אך זה כבר לא אקטואלי, הבנתי בשרשור אחר שפתחת, שבעייתך טופלה וסודרה, לשביעות רצונך המלאה, באלאסקאר באזור התעשיה בנתניה אצל שוקי, ומה שנותר לומר לך שתהנה מהקור !!

בברכה

צביקה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
עידו בלבלת אותי !

נדב הוא הלקוח שלי ולא אתה, והמנוע שלו הוא 1600, הקרבורטור שלך דומה והוא מתוצרת פירבורג, אך הוא זקוק למגבר טורים אונברסלי.

אך זה כבר לא אקטואלי, הבנתי בשרשור אחר שפתחת, שבעייתך טופלה וסודרה, לשביעות רצונך המלאה, באלאסקאר באזור התעשיה בנתניה אצל שוקי, ומה שנותר לומר לך שתהנה מהקור !!

בברכה

צביקה

ברכב גולף MK2 1.3 עם קרבורטור פירבורג יש מגבר טורים מובנה בקרבורטור?

• תוכן חדש...