Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, עכשיו אני מבולבל

אז בואו נעשה סדר

אני מעוניין לייבא צלחות בלימה אחוריות לרנו סניק 2002

זה חלק יחסית יקר, ומן הסתם אני לא רוצה טעויות.

אז שלב ראשון הזמנתי ושילמתי.

מה אני עושה אח"כ? מאיפה הטופס למוסך?

1. צלם/הדפס את הקבלה או דף המכירה או החשבונית

2. ודא שיש למוצר תקן אירופאי (האות E ומספר), אם ניתן השג אישור התקן של היצרן, אם זה מקורי אז לא צריך

3. גש למוסך מורשה (עדיף מורשה יבואן) ושיכתבו לך אישור מוסך שהחלק הנ"ל (תוך תאורו מהקבלה) מתאים לרכבך, אישור כזה אין לו טופס סטנדרטי, מספיק שיודפס על נייר רשמי של המוסך, שיחתמו בחותמת המוסך ויכתבו מספר רישוי מוסך, ושיחתום בעל המוסך.

לעיתים יגבו ממך כסף על אישור זה.

4. מלא את טופס בקשת רשיון יבוא אישי לחלפים שבאתר משרד התחבורה, וצרף את המסמכים שהם מבקשים שם, את האישור על תקן אירופאי אם יש לך, ואת המכתב מהמוסך.

5. שלח בדואר לפי הכתובת בטופס והמתן שבועיים למכתב חוזר מהם

6. אם אישרו, תהיה חותמת אדומה עגולה וחתימת אחראי משרד התחבורה, ייתכן ויבקשו עוד מסמכים, וייתכן שיסרבו, בכל מקרה יחזיר מכתב.

שים לב:

יינתן אישור רק לרכב הרשום על שם אדם פרטי, לא ליסינג או חברה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
1. צלם/הדפס את הקבלה או דף המכירה או החשבונית

2. ודא שיש למוצר תקן אירופאי (האות E ומספר), אם ניתן השג אישור התקן של היצרן, אם זה מקורי אז לא צריך

3. גש למוסך מורשה (עדיף מורשה יבואן) ושיכתבו לך אישור מוסך שהחלק הנ"ל (תוך תאורו מהקבלה) מתאים לרכבך, אישור כזה אין לו טופס סטנדרטי, מספיק שיודפס על נייר רשמי של המוסך, שיחתמו בחותמת המוסך ויכתבו מספר רישוי מוסך, ושיחתום בעל המוסך.

לעיתים יגבו ממך כסף על אישור זה.

4. מלא את טופס בקשת רשיון יבוא אישי לחלפים שבאתר משרד התחבורה, וצרף את המסמכים שהם מבקשים שם, את האישור על תקן אירופאי אם יש לך, ואת המכתב מהמוסך.

5. שלח בדואר לפי הכתובת בטופס והמתן שבועיים למכתב חוזר מהם

6. אם אישרו, תהיה חותמת אדומה עגולה וחתימת אחראי משרד התחבורה, ייתכן ויבקשו עוד מסמכים, וייתכן שיסרבו, בכל מקרה יחזיר מכתב.

שים לב:

יינתן אישור רק לרכב הרשום על שם אדם פרטי, לא ליסינג או חברה.

הערה: למרות שבטופס של משרד התחבורה כתוב לצרף הודעת הדואר, אין צורך בזה

• תוכן חדש...