Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אצטרך לראות את זה כדי להאמין (לא שאני לא מאמין לכם, יש לי קושי עם משרד התחבורה).

כמו שאני מכיר את ההתנהלות, משרד התחבורה ישכחו לעדכן את המכס, המכס ישכחו שאנחנו בני אדם וכולם יסבלו.

מה אפשר לצפות ממשרד ממשלתי שהפסיק לקבל קהל, כתב מספרי טלפון שגויים בכוונה (לכאורה), ומשרדי מכס שלא טורחים לציין שצריך אישור ממשרד התחבורה בהודעה הביתה וגורמים לך לבזבז 2 ימי עבודה לפחות אם לא יותר.

אבל מי יודע, אם זה באמת יעבוד ככה אני אהיה מרוצה עד הגג בתור אחד שמבצע כ-10 הזמנות מאיביי בחודש.

ערב נעים,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמתי נשימה עמוקה....ואני כולי תקוה שזה יחזיק מעמד...לפחות כל עוד הרכבים שלנו יחזיקו מעמד

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

תודה רבה על הכל, מה באמת על חלקי מכאניקה לא בטיחותיים ללא קשר למנוע כמו בולמים וכל מיני דברים מהסוג הזה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

חברים אתם הצלתם לי את האגזוז מהמכס לאחר שנדחה ולא קיבל אישור פצאום הוא הופיע לי על מפתן ביתי

סוף סוף קצת הגיון במשרד תחבורה קשה ומבולגן

תודה לכל מי שתרם חלק בעניין

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

השבוע שוחררו מהמכס ללא אישור משרד התחבורה (כיתוב: אין צורך באישור רשמי) - רביעיית בולמי זעזועים, רדיאטור שמן, מוט מייצב עליון.

לעומת זאת נדרשתי להביא אישור על בתי בולם (לבימר) ועל צלחות בלם (לרבות אישור מוסך מורשה על הבלמים) ויודעים מה? אני איכשהו בסדר עם זה...

בעקבות השאלות לגבי חלקים מכאניים (חלקי מנוע בעיקר), אפגש שוב עם האחראי עם תחום הייבוא במשרד התחבורה בתחילת השבוע הבא ואברר את הסוגייה עם מטרה ברורה כמובן...

שבת שלום,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

רק בכדי להבהיר, הכוונה היא על חלקי מנוע ואף מנועים שלמים, של רכבים מודרניים (לא בהכרח חדשים, אבל לא אספנות). ומה לגבי מנועים \ חלקים שלא יובאו לארץ באופן רשמי. לדוגמא מנועי JDM, ונתעלם לרגע מהעובדה שאי אפשר לעבור טסט איתם, בגלל שזה נחשב שינוי מבנה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

היום קיבלתי את המפלג של MSD, נדרשתי לשלם רק מכס ולא נדרשתי לעבור דרך משרד-התחבורה.

לעומת-זאת, מערכת הצתה קומפלט ללא מפלג של MSD, עדיין ממתינה לי במכס לשחרור וכן נדרשתי לעבור דרך משרד-התחבורה.

לך תבין...:shock:

אני מעוניין להזמין מחו"ל קיט בוכנות,ארכובה ,קאמשפט,תלתלים ומרימים,סעפת-יניקה וכו'.

יש מצב שמשרד-התחבורה יאשר אותם ?

In torque we trust

פורסם

הפתעה !

היום קבלתי מדואר-ישראל, כן כן זה שנמצא ברחוב ההגנה בת"א, שיחת-טלפון.

פקידה נחמדה בשם שולמית ,שזו לא הפעם הראשונה שאני משוחח איתה ,הודיעה לי שאני יכול להגיע אליהם כדי לשחרר את החבילה.

הוסיפה שאין צורך שאעבור דרך משרד-התחבורה ושיש אישור לשחרר לי את החבילה.

ממש הופתעתי לטובה...

מחר בבוקר אגש לשם שמח ועולץ...

:-D

In torque we trust

פורסם

שאלה אלטרנטור נחשב חלק בטיחותי ?

אני רוצה לייבא מחו״ל אלטרנטור לטויוטה קורולה 2003.

יש למישהו מושג ? או ניסיון עם ?

במידה וזה כן חלק בטיחותי צריך אישור מוסך מורשה מה ההגדרה למוסך מורשה ?

אחד ממוסכי היבואן ? 

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

לגבי בטיחותי או לא אני לא יודע,

לגבי רכב חדש - אישור מוסך היבואן

לגבי רכב אספנות - אישור מוסך מורשה משרד התחבורה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הבנתי שאני צריך אישור של מוסך מורשה כלומר מוסך ייבואן במידה וזה חלק בטיחותי

אפשר מוסך של סוכנות משנה של טויוטה ?

לגבי האלטרנטור שאני מנסה לייבא.

במידה ולא אני לא צריך והפריט ישוחרר לא לא שום הגשת אישור כל שהוא ממשרד התחבורה.

מקווה שמישהו יוכל להבהיר אם אלטרנטור הוא חלק בטיחותי או לא.

ולצרף את האישור ממשרד התחבורה לבקשת השיחרור ממכס.

אגב אני יכול להתחיל את התהליך לפני הגעת החבילה לארץ ?

כמו הבנתי שאני חייב לבקש מהמפעל שיסמנו על המוצר את שם היצרן, מענו, סמלו המסחרי וארץ הייצור בה יוצר האלטרנטור.

האם אני צריך אישור מכון תקנים או אישור אחר חוץ מהאישור הזה של משרד התחבורה בייבוא אלטרנטור ?

מה הסיכוי לא לקבל אישור על אלטרנטור ?

למה הבחורים של משרד התחבורה שבודקים במכס את האלטרנטור הם מתייחסים בכלל במתן האישור ? כי מדובר באלטרנטור לא מקורי לרכב.

מדובר באלטרנטור בייצור מפעל פרטי מסויים בארה"ב לא מפעל של טויוטה או משהו כזה.

האלטרנטור המדובר חדש ולא משופץ.

אגב יוזמה מבורכת לדעתי הפוטנציאל לחיסכון בחלק מהמקרים בחלפים הוא אדיר.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...