Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משוגעים שטסים יש בכל מקום .

+ 1

לא משנה להיכן ינדוד המועדון ויקים מפגש יהיו נספחים מהסוג הלא טוב אשר יגיעו.

אכן רמת גן מוצלת ונעימה יותר מבחינת מזג אויר.

אבל מכיוון שלא ניתן לסגור את הכביש ולהכניס רק חברי מועדון,

לדעתי כדאי להשאר בינתיים בהיכל נוקיה מכיוון שהתשלום על החניה מרחיק מידי פעם את הפגע הרע מהמקום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חברה אני לא מהמועדון שלכם , אבל כמו שתראו בסמלון שלי כבר שנים אני נהנה מהמפגשים שלכם (מחנה מול ארומה בשקט , בד"כ מלווה בקבוצה של רכבים יפים אבל שוב לא מהמשתוללים) .

אני רוצה לומר שלנוקיה יש הרבה יתרונות , אבל הבולט הוא שאתם מציגים את המכוניות ברחבה עצמה , בעוד שהמפגרים שמשתוללים נשארים בחניה הגדולה .

תבינו שלא משנה לאן תנדדו , תמיד יהיו חובבי רכב שירצו להגיע למפגשים שלכם , וזה מספיק כדי למשוך גם את המשתוללים - הם לא בשליטתכם לטוב ולרע .

אז או שתצטרכו להפוך למועדון סגור יותר , כלומר נפגשים באיזה בית קפה שקט וצדדי , או שתצטרכו להמשיך להציג במקומות שיש בהם את ההפרדה המינימלית הזו כמו נוקיה ולהקפיד עד כמה שניתן על המשמעת של החברים במועדון שלכם .

אני בטח שלא הכי מעורה , אבל לא ממזמן נחשפתי להרבה מידע מבוחן כלשהו (על תאונות שהיו , מקרים רעים כמו נהגים שיכורים שהגיעו וכו') , ובגלל זה אני מתעקש ככה שחשובה מאוד אותה ההפרדה , והשאלה האם המיקום החדש בר"ג יכול להציע אותה .

אגב , אולי זה רעיון תמים , אבל אולי איזה שלט בכניסה משתי הכניסות לחניה שמבקש נהיגה זהירה וחתום ע"י המועדון יתן אפקט רגיעה מסויים (לא אמרתי טוטאלי) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אגב , אולי זה רעיון תמים , אבל אולי איזה שלט בכניסה משתי הכניסות לחניה שמבקש נהיגה זהירה וחתום ע"י המועדון יתן אפקט רגיעה מסויים (לא אמרתי טוטאלי) .

אכן, אני חושש שתמים משהו...

כמו לשים שלט על דלת הכניסה "אין כניסה לפורצים" :lol:

עודד

פורסם

אולי בכל זאת זה יתן משהו , תחשוב על זה שחלק מסויים מה-"משתוללים" הם לא דווקא ערסים , חלקם דווקא אנשים מאוד מכובדים ברגע של רוח שטות (אני נזהר במילים , כן?) , אולי זה יצור רגיעה מסויימת אצל אלה שלמדו לקרוא .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

החניה ברמת גן זה בערך המקום היחיד בארץ שבאמת צריך בו באמפרים (ובכמות ממש גדולה) ודווקא שמה אין.. לך תבין.

ודווקא לראות את "המשופרות" ומכוניות מעניינות שלא קשורות למועדון ה5 זה נחמד, אבל באמת קצת מסוכן, כבר פעם ראיתי שמה איך BMW מעיפה מישהו באוויר, הבנאדם קם, ואז הנהג יצא ואיים על כולם מסביב שלא יספרו כלום ונסע.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
כבר פעם ראיתי שמה איך BMW מעיפה מישהו באוויר, הבנאדם קם, ואז הנהג יצא ואיים על כולם מסביב שלא יספרו כלום ונסע.

בחיי שאפילו החלק של העיפה מישהו באוויר עדיין עבר לצד האדיש במוח שלי , שהגעת לקטע של האיום זה השלב שהיית אמור להתקשר ולדווח על תאונת פגע וברח עם נפגעים .

פורסם

רבותיי

היינו שם, ועזבנו. היו לכך סיבות ויש להניח שהן רלוונטיות גם כיום, כיוון שלוגיסתית לא השתנה שם כלום, פרט לכך שאווזי נסגר.

ניסיון להידבר עם העירייה היה בעבר ונסתיים ללא תוצאות, פרט לעובדה שלאחר מכן הופיעו במקום פקחים של העירייה.

שלא "יסנוור" אתכם הצל של רמת גן, כי חוץ ממנו יש שם רק בעיות לוגיסטיות, שהצלחנו לפתור בנוקיה.

מישהו יודע היכן נפגשים ביום ששי זה ?

פורסם

בשישי הזה וגם בשישי הבא שוב באותו המקום ברמת גן.

ביום שישי הזה מתוכננת בירושלים השקה (פורסמו פרטים בשרשור נפרד) בחניית מוזיאון ישראל.

הטקס בשעה 1600

אתם מוזמנים להגיע

• תוכן חדש...