רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
אנשי המפגש הצפוני שמחים לארח את טקס השקת האופל בשישי הקרוב החברים מתבקשים להענות להזמנת המארגנים ולהשתתף בשמחה בעלי מכוניות אופל מתבקשים להקדים בואם הבא נוכיח אחדות השורות של אספני הרכב בארץ בני
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היה מפגש נהדר, למרות החום החברים לא אכזבו, כל הכבוד לחברים מהמרכז \ דרום שהגיעו. היינו 15 רכבים. הגעתי עם דניאל שנהג ב XT האדומה שלי במקום הלגאסי, רמי, דודי ועופר כבר חיכו לנו שם ותפסו פינה עם קצת צל לירוי מצטרף עם הסטיישן החדשה ירון מצטרף עם ה 79 ומוחמד מגיע עם מועין הבעלים הקודם של ה XT שלו מוחמד ומועין ניסן אבי ורונית בקופה עתיר מצטרף עם B4 מדוגמת לא שטפנו את המכוניות כל כך...
הודעה אחרונה מאת renault5, -
רפד באיזור פ"ת
מאת אאבי- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני כרגע באמצע להחליף את השטיח ברצפה ואמרתי אם כבר פירקתי את הכסאות והכל אז אולי אני יחדש את הריפודים (הספוג כבר ממש מעוך ודק) ואולי גם את הדלתות - תלוי במחירים של זה מישהו מכיר באיזור פ"ת מישהו שעושה את זה ?? תודה, אבי
הודעה אחרונה מאת אאבי, -
ישסמלים למשהו רעיון איפה מייצרים סמל?
הודעה אחרונה מאת דורון-אופל רקורד, -
גג סקאי לרכב אמריקאי 1 2
מאת amirf-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
צהריים טובים, לא מזמן התהדרתי בפונטיאק 1973. מפאתהגיל (כמעט 40) והשמש, החלו נותנים אותות בצבע של הגג. הרכב הוא בצבע חום כהה וחשבתי לעשות לרכב גג סקאי בצבע שמנת או האופתיה האחרת היא לצבוע את הגג בצבע שמנת. מי מכיר ומי יודע על מי שעושה דברים שכאלו. תודה, אמיר
הודעה אחרונה מאת V8Driver, -
-
הגיע אלי האקזמפלר הנ"ל לאחר שישב כמעט 17 שנה במכס אני מתכוון להחזיר אותו למצבו המקורי יש את כל החלקים כמעט השלמות הוזמנו כבר ואמורים להגיע בימים הקרובים . קצת תמונות : src="http://www.fastup.co.il/thumbs/48956793.jpg" alt="FastUp העלאת תמונות" border="0" /> src="http://www.fastup.co.il/thumbs/12855609.jpg" alt="FastUp העלאת תמונות" border="0" /> src="http://www.fastup.co.il/thumbs/61489185.jpg" alt="FastUp העלאת תמונות" border="0" /> src="http://www.fastup.co.il/thumbs/94628222.jpg" alt="FastUp העלאת תמונות" border="0" />
הודעה אחרונה מאת oded1590, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כמובן, ברגע שמתחילים לעשות את הדברים הכי קטנים על הרכב מגלים שאין ציוד מתאים, נתחיל מהבסיס שבבסיס - מגבה, עמודים להעמיד את הרכב בלי גלגלים... אני מתאר לעצמי שיש משהו כמו אוטו דיפו אבל קצת יותר מקצועי. שוב - באיזור הצפון
הודעה אחרונה מאת CUCV M1009, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כדוגמנית נבחרה הזמרת שהייתה אז בכותרות MARISA SOLINAS. מטוס הג'מבו הראשון של אלאיטליה ואלפא GTV 1750 MARK 2 חדשה.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
שלום רב המפגש השבועי המרכזי של מועדון החמש בנוקיה ת"א יתקיים כרגיל החל מיום שישי 31.08.2012. לשאלות יש לפנות אל אריה מזרחי בטל' 4587885- 054. בברכה, סמדר-מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 0 תגובות
- 624 צפיות
הי, שבוע שעבר קניתי לרכב שלי, פורד אסקורט 71 את החיישן שבא במקום הפלטינה ובטעות הזמנתי חיישן לדיסטרביוטור אחר. אין לי מה לעשות עם זה ואני מחכה ששלי יגיע כי הזמנתי שוב. חבל לי להחזיר את זה למוכר מאיביי אם יש פה מישהו שזה יכול לעזור לו, כמובן במחיר עלות ולא שקל יותר. הנה פירוט: http://www.ebay.com/itm/Lucas-25D4-POWERSPARK-electronic-ignition-kit-/120615978281?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c1545c529 אגב אצלי בסט זה מגיע בלי הראש וממה שבדקתי באתר שלהם הוא זהה לראש המקורי ככה שלא צריך אותו. מי שרוצה מוזמן ליצור קשר בפרטי. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת zoriel.haviv, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם שמי יהושוע ואני חדש פה ובקרוב אני אקנה לי טרנספורטר T3 אצטרך בבקשה חוות דעת לגבי הרכב אפשר להגיד בין השנים 85 ל 91 הרכב יקנה בשביל פרוייקט קטן שיכלול - צביעה - הנמכה - וגאנטים חדשים עכשיו בשביל הדברים הללו אני לא יכול לבצע הכול לבד אשמח לדעת אם יש סדנאות בארץ שעושות שיפוצים לרכב הזה ואם כן איפה הכי מומלץ. אגב זה פעם ראשונה שיהיה לי רכב אספנות ופשוט נדבקתי בזה ואני התאהבתי בנושא הזה ואם יש דברים שאני צריך להיות מוכן להם נפשית מראש אשמח אם תגידו לי תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Kadosh, -
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
ערב טוב לכולם, אחרי היעדרות מהמפגש הקודם, מעלה קצת תמונות מהיום: **כרגיל - מבקש לא לפרסם את התמונות באתרים אחרים, או לעשות בהן שימוש שיווקי/פרסומי ללא אישור מפורש ממני** חובבי האספנות - הדור הבא המונית המיוחדת שפקדה את המפגש שלנו היום! (חכו שתראו מה קרה לה בהמשך...) עוד קצת מהדור הבא של חובבי האספנות! ועוד צעצוע נחמד ביותר שנחת היום אצלנו! ונחשו מי כרגיל הצליח לפלח סיבוב! מחזה נדיר של משאית על שני גלגלים! זוכרים את המונית ממקודם? ניסו להתניע עם הסוסיתא! …
הודעה אחרונה מאת Moris, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 33 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
נתחיל מהסייג... באם ייבאתם מכונית אשר ארץ הייצור שלה היא ארה"ב וייבאתם אותה מארה"ב, בשל הסכמי הסחר ישראל-ארה"ב היבואן (בייבוא אישי) לא אמור לשלם מכס אלא רק מיסים "מקומיים" כגון מס קניה ומע"מ. למיטב ידיעתי רבים (ואני ביניהם) שילמו מכס (גם אם אחוז נמוך לעומת יתר המיסים) על רכב אמריקאי שיובא מארה"ב ובשל כך נגבה תשלום לא מוצדק! לאחר ביקור לאחרונה במכס אשדוד ובירור העניין, הובהר כי באם נגבה מכס (כאמור, רכב אמריקאי שיובא מארה"ב) מגיע החזר מלא על המכס! שלחתי פניה בפקס למכס אשדוד ובה ציינתי את סוג הרכב שיובא, ארץ הייצור והייבוא ומספר רשומון (וכמובן, פרטי התקשרות) ובה ציינתי כי בשל הסכמי הסחר ישראל-ארה"ב המכס שנגבה ממני לא אמור היה להגבות ולכן אני מבקש החזר מל…
הודעה אחרונה מאת la1234, -
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
שלום לכם חברים יקרים ! אני זקוק לספר או חומר כלשהו המכיל דיאגרמות של מערכת הוואקום ללינקולן קונטיננטל מארק7 מודל 73 ! יש לי בעיות שונות עם הרכב ומערכת הואקום הסבוכה שלו ואני זקוק לזה נואשות. למישהו יש? או יודע היכן אפשר לרכוש ? הספר של צ'ילטון לא מכיל את מה שאני צריך.
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
התמונות מירושלים לפני 94 שנים - הגנרל הבריטי אדמונד אלנבי שכבש את ארץ ישראל מהתורכים ב -1917 ושחרר את ירושלים מגיע לכנסיית סנט ג'ון בירושלים. מי מזהה מהו רכב הפיקוד של הגנרל ? מן הסתם דגם תוצרת בריטניה....
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
-
חברים יקרים. החלטתי לנסות לבדוק או לארגן אם תרצו רשימה מסודרת של בעלי פיאט אספנות מכל הסוגים לאירועים עתידים וכיו"ב. אשמח אם כל אספן שברשותו פיאט + אוטוביאנקי אספנות (מכל סוג כמובן). אז זה הזמן להתפקד.. כמובן בציון סוג הרכב+ אזור כללי (כמובן לא לציין פה מיקום או ישוב מדויק מסיבות מובנות) ואיך אומרים נתראה בשמחות. תודה על שיתוף הפעולה צביקה
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כאמור כפי שחלק ממכם יודעים אני מחזיק בחיפושית (בעלת החיפושית תושבת חוץ שלא חיה בישראל ואני מה שנקרא הבייביסיטר של החיפושית). בעלת החיפושית מתכננת שנה הבאה לקחת את החיפושית לשוויץ לצמיתות . ובעקבות כך ביקשה לעשות קצת שיפוצים ותיקונים . לכן לפני כחודש החיפושית (1300) נכנסה לשיפוץ די מקיף בידיהם הנאמנות של צוות מוסך ״איחוד המוסכים" פתח תקווה . בעלי המוסך מומחים לחיפושיות ועושים מלאכת קודש . אז מה בתוכנית השיפוץ : מנוע חדש/מחודש , מדרגות צד חדשות , גומיות מקוריות עם ניקל לכל החלונות , שיקום מערכת פיקוד חשמל (ידית מגבים , צופר וכ״ו) , ביטול פנסי איתות צדדים לא מקוריים (שהותקנו על ידי הבעלים הקודם) כיסוי חדש לרשת מנוע אחורי , תיקון מערכת נעילת תא המטען , פנסי לד חדשים קדמיים, …
הודעה אחרונה מאת maorg17, -
- 0 תגובות
- 643 צפיות
מה החומרים הכי חזקים שיש לשטיפת מנוע גם מבפנים וגם מבחוץ
הודעה אחרונה מאת orenmk1, -
איטום רצפת רכב? 1 2
מאת Saar74-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
הי הספיידר מתקרבת לתנור, אני מאוד מקווה שכבר מחר היא תהיה אדומה אני מעוניין לאטום את הרצפה, חלק משטיחי הזפת המקוריים סדוקים/שבורים. ראיתי בפורומים דיבורים על חומר איטום במריחה שנקרא פזקר. חיפוש ברשת העלה שפזקר זו חברה עם קו מוצרי איטום שונים למטרות שונות, רכב לא מוזכר שם ** מישהו יכול לומר על איזה חומר בדיוק מדובר? ** בנוסף, מעל ה"פזקר" אני מעוניין לפרוש שטיח בידוד חום/רעש, מישהו יכול להמליץ על חומר מסויים? מקום לרכישה? תודה, סער
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 809 צפיות
מועדון החמש למען הקהילה: תצוגת רכבי אספנות בהפנינג מתנ"ס שדה בוקר גבעתיים ביום ד' , 05.09.12 ישתתף מועדון החמש בהפנינג פתיחת שנה של המרכז הקהילתי "שדה בוקר" גבעתיים, לטובת תושבי הסביבה הפוקדים את המרכז. מרכז קהילתי "שדה בוקר" מהווה בית לקהילה. מתקיימים בו אירועי תרבות, פעילות קהילתית בתחומי עניין שונים לאוכלוסייה על כל גווניה , ילדים , בני נוער ומבוגרים. כתובת המתנ"ס- רח' שדה בוקר 10, גבעתיים (הכניסה מרח' גולומב, אהרון שר). למבקרים בהפנינג ישנה חנייה במגרש שברח' גולומב, מול ביה"ס אורט טכניקום. מועדון החמש יציג בחצר המתנ"ס כ-6 רכבי אספנות במצב תצוגה, בין השעות 17:00- 19:00. כיבוד קל למציגים- במשרד המועדון..... חברים המעונינים להציג בהפנינג מתבקשי…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 4 תגובות
- 781 צפיות
שלום, בעבר עלו יוזמות שבעל מקצוע או בעל מוסך יעבירו קורס שכזה לחברי הפורום, במידה ותהיה היענות. היוזמות הללו נתקעו. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ היכן ניתן לרכוש את הידע הנל (״אם אין לי גאראג׳ בבית, לא נולדתי עם מפתח בוקסה בין השיניים ולא לאבא מכונאי״) עבור שיפוץ רכב בעתיד. אני לא מדבר על קורסים רשמיים תעסוקתית שמקנים תעודה תעסוקתית. אני בטוח שדבר כזה יסייע לפלח רציני של אנשים שאוהבים את תחום הרכב והאספנות, רואים תיעודי שיפוץ ושואלים עצמך ״איך אני מגיע לרמה כזו״. אין לי ספק שהידע נרכש בצורה הדרגתית, ולכן כל מידע בנוגע לרכישת ידע כזה יעזור. * אשמח לשמוע אם יש דברים דומים גם בתחום הפחחות והצבע. תודה.
הודעה אחרונה מאת bari, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים אחרי השקט של התקופה האחרונה קצת ספונטניות ניפגשים ביום שישי 24.8 החל מהשעה 16:00 במתחם גרינברג בתל-חנן מול קפה ארומה דרך בר יהודה כביש752 להתראות במפגש איציק דר 0522618051 מנהל סניף גולדינג אספנות בישראל
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
- 6 תגובות
- 896 צפיות
שלום לכולם ! אמנם קצת באיחור של איזה יום אך עדיין שווה את ההשקעה ! אתחיל בכך שהגעתי למפגש גם כן באיחור וכנראה פספסתי את כל החבר'ה הטובים ונשארתי רק עם הרעים ביותר , אבל כנראה מי שלא איחר את עזיבתו מהמפגש פספס תמונות של רכבו . אז למה אנחנו מדברים יותר מידי ? או כמו שאומרים אצלנו "תנו לתמונות לדבר" אתחיל דווקא עם הסוסיתא הזו, שבעליה איש נחמד מאוד דאג אם אני מצלם אז ללא הלוחית רישוי , אז כשאני אומר אל תדאג לא מדובר בסלנג ה"עממי" אלא במשמעות של הדבר נמשיך דווקא עם השריריים יותר, כך שמי שחושב פוליטית שארה"ב לא מסייעת לנו , אז לפחות שרירים היא שלחה לנו לכאן, שולחת וכנראה תמשיך לשלוח... …
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מועדון החמש והחברים נעצבו לשמוע על מותה של אסתר ניר, אימו של מנחם ניר. הלוויה תתקיים ביום ראשון, 26 אוגוסט בשעה 15:00 בקירית שאול, בית העלמין האזרחי. השבעה אצל משפחת ניר, שדרות מוריס פישר 21 כפר יונה. שלא תדעו עוד צער.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני וחבר משפצים קארמן ג'יה שבבעלותו, הפרדנו את הבודי והשאסי, השאלה שלי היא מה היא הדרך הכי טובה לטפל בשאסי? ניקוי חול? טבילה באמבטיית חומצה? לבודי כבר יש תוכנית טיפול אנחנו רק בסימן שאלה לגבי השאסי (כמובן שהוא ישאר נקי בלי מערכת היגוי\בולמים גיר רק ברזל)
הודעה אחרונה מאת nfoffman, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=%2F4700%2F2560470&utm_source=outbrain&utm_medium=widget&utm_campaign=obclick&obref=obinsite
הודעה אחרונה מאת אסף, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התחלנו את המפגש בהשתתפות בהשקת ה-MG יחד עם מועדון החמש ולאחר מכן נסענו לשתות קפה יחד במפגש משלנו:
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חברה תתעוררו...... אנחנו ישנים בעמידה, בכל פעם שנגנב רכב אנחנו מחפשים פתרונות שנמצאים זמינים מתחת לאפיינו. באבטומוביל האחרון פרסמה חברת האיתור סקיילוק מערכת ייחודית שפותחה עבור רכבי האספנות. סקיילוק מציעה לחברי המועדון רמות מיגון מהבסיסית ביותר, (קודן שכולנו מכירים), דרך מערכות איתור בניהול עצמי ועד למערכת איתור משולבת אזעקה ביפר. המערכות פותחו והותאמו לצרכים שלנו ( צריכת זרם נמוכה , התקנה פשוטה, התראה על מתח מצבר ... ) אני מרכז קבוצת רכישה על מנת ולפנות למנכ"ל סקיילוק ולהשיג מחיר מיוחד כקבוצה. אני מכיר אישית את המנכ"ל כמו כן שוחחתי איתו וקיבלתי את הבטחתו למחיר מיוחד במידה ואצליח לארגן קבוצה של למעלה מ 10 אנשים. למי שמעוניין שיעביר לי פרטים בפרטי …
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת אם חיפושית יכולה לשמש כרכב יום יומי. הכוונה היא האם תתפקד טוב, מהירויות ? ואיך יהיה להכניס 5 אנשים? דבר נוסף כמה תעלה חיפושית במצב טוב שלא צריך לשפץ אותה? גם הייתי רוצה לדעת איפה יש מידע על דגמים ושנתונים שאפשר לקרוא עליה? והכי חשוב אפשר לקבל היתר לנסיעה בשעות 7-9? או שאין סיכוי? תודה אשמח לתשובות במהרה.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
אמבולאנס ים-658 1 2
מאת orankohn- 24 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מי מזהה איזה דגם האמבולאנס הזה ומאיזו שנה בערך ?
הודעה אחרונה מאת Kenworth Man,
-
מי מחובר 29 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 114 אורחים (הצג רשימה מלאה)