Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום רצפת רכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי נתארגן קבוצת רכישה?

נעשה סקר בין החברות שמביאים לארץ,ונבצע רכישה גדולה ומוזלת מאוד,

אני בטוח שהרבה יצרפו לרכישה הזאת

יש לך פרטים לגבי היבואן?

ואולי גם מחירים

אני גם בשלבי סיום שיפוץ החיפושית 74 שלי..

אם אתה מאזור נתניה בוא נקנה כמות לשנינו יצא יותר זול.

תחפש דינמיט הבנתי שזה הכי טוב.

lanosforce אם יש לך מושג לגבי יבואן בארץ? מחירים? או פרטים מסוימים אשמח אם תוכל לעזור לנו

זה יהיה רעיון טוב אולי לקנות כמות ביחד

אני רואה שיש פה עוד כמה שגם צריכים את זה

תודה, אבי.

פורסם

אני לא יודע אם מישהו מייבא את סטינגר למשל אבל כל מוצרי דיינאמאט מיובאים לארץ ע"י חברת אודיו סיסטמס.

לגבי STP אני לא חושב שיש להם מוכרנים בארץ אבל ניתן להזמין דרכם ישירות ויש להם ייעוץ נהדר באימייל.

השם המלא שלהם הוא standard plast או standart plast אפשר למצוא אותם בקלות בגוגל.

לגביי סקונד סקין - אני יודע שהוא היה מיובא פעם לארץ ע"י עילית קאר אודיו אבל אני לא יודע אם הוא המשיך איתם בייבוא של החומרים או לא.

בכל מקרה אלו הם דברים שעדיף ליצור איתם קשר מול היצרן או היבואן ישירות - בייחוד אם עושים הזמנה גדולה - במשלוח ימי זה יצא הרבה יותר זול ומשתלם ובהזמנה גדולה מן הסתם, עוד יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סליחה על ההקפצה - פשוט היו כאן עוד הודעות או שלפחות אני הוזה - אבל בבקשה - תשאירו עבור חברי פורום האספנות את המידע הזה כי הוא יכול לתרום להם המון במובן הטכני בעבודות על הרכבים שלהם וגם לבריאות שלהם - בשיא הרצינות - החומרים שהם משתמשים בהם - רעילים!

קודם כל אני מאוד מאוד מציע לך לעבור על השרשיר הזה שפתחתי כאן - בכדי להבין בכלל איך עובדים עם החומר ומה מטרתו

כמובן אצלכם המטרה היא לבודד רצפה לחלוטין ולא למטרות סאונד בלבד - אבל כדאי לכם בהחלט לעבור על הסרטונים לפחות שהעליתי לאורך הפוסט הזה כי הם מאוד מאוד אינפורמטיביים.

בפורום אודיו תוכלו למצוא גם כמה סקירות מאוד מעניינות של מנהל הפורום איתמר למשל בנושא הזה.

לגבי מחירים -

קיט באלק של דיינאמאט שהוא 36SQFT היה עולה בזמנו 900 שקלים לערך היום לדעתי זה קצת יותר מזה - יותר לכוון ה1100 כי מחירי הנפט עלו (בוטילן עשוי בחלקו מנפט) אבל אני מתאר לעצמי שבהזמנה גדולה יותר המחיר יכול להיות טוב יותר, כמה? ממש אין לי מושג, אני לא היבואן.

אבל לבידוד של רצפה בלבד אם זה כל מה שמעניין אתכם - לדעתי באלק אחד + TRUNK KIT צריכים להספיק. אני הייתי ממליץ מעבר לכך לקנות עוד 3 עד 4 חתיכות של דיינאליינר והוד ליינר אחד וכבר לבודד גם את הרצפה נגד רעשי כביש - זה בכלל יוסיף לחווית הנהיגה, אבל זו המלצה בלבד.

אתם גם תראו שם קצת מעבודת הבידוד שנעשתה וגם עשיתי ברכב שלי.

אפרופו - לא כל חומר של STP צריך לחמם מראש, הדיינאמטא והסקונד סקין והסטינגרים לא דורשים חימום כלל בכדי לעבוד איתם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם תרצו לעשות קניה מרוכזת -

לגבי סטינגר דרך איביי - לא כל כך יכול לעזור מן הסתם.

לגבי STP אני יכול להפנות אתכם לכתובת אימייל שלהם.

לגבי דיינאמאט - אני מכיר את היבואן וכאן אולי באמת אוכל לעזור אבל אני לא יודע מה ההיבט של הנהלת הפורום לגבי זה ואם צריך אישורים בכדי להרים מכירה קבוצתית.

אשמח אם אחד מכם יוכל לקחת על עצמו הכנת רשימת חברים ולברר מול ההנהלה - אם כן, אשמח לעזור בלפנות ליבואן ולברר מחירים, אולי יצא מזה משהו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...