Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום רצפת רכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

הספיידר מתקרבת לתנור, אני מאוד מקווה שכבר מחר היא תהיה אדומה :-)

אני מעוניין לאטום את הרצפה, חלק משטיחי הזפת המקוריים סדוקים/שבורים.

ראיתי בפורומים דיבורים על חומר איטום במריחה שנקרא פזקר.

חיפוש ברשת העלה שפזקר זו חברה עם קו מוצרי איטום שונים למטרות שונות, רכב לא מוזכר שם :oops:

** מישהו יכול לומר על איזה חומר בדיוק מדובר?

** בנוסף, מעל ה"פזקר" אני מעוניין לפרוש שטיח בידוד חום/רעש, מישהו יכול להמליץ על חומר מסויים? מקום לרכישה?

תודה,

סער

פורסם

אתה צריך להכנס לפורום אודיו ולחפש שרשיר השוואת חומרי בידוד שנעשה ע"י איתמר (מנהל פורום)

בנוסף לכך אתה צריך לראות פרוייקט בידוד רכב שבוצע ע"י חבר פורום בשם SOUNDMAN ברכב מדגם בורה דור 4 - פשוט מדהים.

אם אתה רוצה לאטום\לבודד את רצפת הרכב מלמטה יש חומרים כמו הדיינאשילד שמתאימים לכך.

הפזקר הוא חומר מבוסס זפת - הוא רעיל ולא מתאים לשימוש בפנים הרכב אני גם לא הייתי ממליץ להשתמש בו בכלל.

החומרים שציינתי מעלה מבוססים על בוטילן והם לא רעילים ולא מפזרים ריח.

אם אתה מעוניין אני מכיר אישית את היבואנים של שניים מהמותגים הכי בולטים בחומרים לבידוד רכב.

גם DYNAMAT

וגם SEOCND SKIN

כאשר היבואן של SECOND SKIN הוא גם בעלים של סדנא מדהימה להתקנת מערכות סטריאו לרכב והוא גם מסוגל לעשות עבודות רסטורציה ברמה הגבוהה ביותר. ממליץ בחום אבל פנה אליי בבקשה בהודעה פרטית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רק עכשיו ראיתי את זה.

לגבי חומר איטום, דבר איתי מחר, אבדוק לך.

לגבי חומר בידוד מחום ואש, המומלץ הוא "פלציב", ניתן לרכשו ליד התחנה המרכזית החדשה בתל אביב, לא זוכר את שם העסק, הוא נמצא ברחוב פרץ.

107_0732.jpg

107_0726.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
רק עכשיו ראיתי את זה.

לגבי חומר איטום, דבר איתי מחר, אבדוק לך.

לגבי חומר בידוד מחום ואש, המומלץ הוא "פלציב", ניתן לרכשו ליד התחנה המרכזית החדשה בתל אביב, לא זוכר את שם העסק, הוא נמצא ברחוב פרץ.

שם הרחוב י.ל פרץ ולעסק קוראים ירגום לדעתי 70 ש"ח למטר.

---------------------------------------------------------

אלפארומאו ג'וליה 1973,וולוו 122 66,טנדר בריסקה 66,

אופנוע BMW R50

אליעד.

פורסם
שם הרחוב י.ל פרץ ולעסק קוראים ירגום לדעתי 70 ש"ח למטר.

תותח אתה, זה אכן הוא.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה...

אני בדיוק באמצע החלפת השטיח ברצפת הרכב ורציתי להוסיף בידוד כזה

הבעיה שלי היא- זה לא יתן יותר מדי עובי לרצפה - שלא תהיה רכה מדי??

פורסם

החומר המתאים ביותר הוא יריעות זפת של חברת teroson היישום הוא בחימום על ידי פן תעשייתי קל ליישום ומבודד רעשים מצוין ,כנל בשימוש יצרני הרכב ניתן להשיג אצל טופקולור ביצחק שדה בתל אביב

http://www.ebay.de/itm/TEROSON-Terodem-SP300-Anti-Drohn-Platten-4Stck-a50x50cm-1m-/310417261457?pt=LH_DefaultDomain_77&var=&hash=item8e0bb0a5af

פורסם

אני גם בשלבי סיום שיפוץ החיפושית 74 שלי..

אם אתה מאזור נתניה בוא נקנה כמות לשנינו יצא יותר זול.

תחפש דינמיט הבנתי שזה הכי טוב.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

באמת לא ברור לי למה אתם משתמשים בחומרים מבוססי זפת - הם מסריחים ולא בריאים.

זה שזה זול? - לא שווה את הבריאות שלכם והריח הלא נעים ברכב.

יש מגוון מוצרים נהדרים של חברות בתחום הבידוד האקוסטי לרכב שיש להם תכונות טובות יותר מהחומרים הללו.

פלציב? -> זול מאוד אבל גם רוב הסוגים שלו דליקים.

מבית דיינא-מאט יש לכם חומרים לבידוד הרצפה כמו ה"דיינאליינר" שלהם שהוא דביק מאליו ומבודד רעשים פשוט מצויין.

ניתן גם לבודד איתו את הגג ואת מכסה המנוע.

אבל - לרצפות וקיר אש עדיף להשתמש ב"דיינאפאד" שלהם - DYNAPAD

לבידוד מכסה מנוע עדיף להשתמש בHOOD LINER שלהם.

לאזורים שיש בהם וויברציות ורזוננס של פח - רצוי גם להוסיף יריעות בוטילניות - DYNAMAT EXTREEM

ויש גם חברות מתחרות נהדרות בשוק - STINGER

STINGER ROADKILL יש גם יריעות בוטילניות וגם חומר ספוגי לבידוד רעשים.

יש להם את הOVERKILL FOAM שהוא שווה לדיינליינר

ויש להם את הOVERKILL CARPET שהוא אמנם קצת פחות טוב מהDYNAPAD כי אין לו ביטנת אלומיניום אבל הוא חסם רעשים נפלא.

יש את מוצרי SECOND SKIN שהם מהטובים ביותר בשוק.

יש את HUSHMAT

יש את ALPHA DUMP

ויש את כל מגוון מוצרי STP הרוסים שהם ללא ספק הקרם דה לה קרם בתעשייה הזאת רק שיש אולי רק דילר אחד בארץ כרגע שממש עובד מולם.

לדיינאמאט יש יבואן מסודר.

לסטינגר יש נגישות גבוהה ונוחה דרך איביי.

כל השאר - משלוחים יקרים רצח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אולי נתארגן קבוצת רכישה?

נעשה סקר בין החברות שמביאים לארץ,ונבצע רכישה גדולה ומוזלת מאוד,

אני בטוח שהרבה יצרפו לרכישה הזאת

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

• תוכן חדש...