Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציאו לי לבוא לפורום הזה כי אמרו לי שיענו לי פה תשובות יותר טובות :)

אני בן 14 זה אולי מוזר לכם, אבל החלום שלי זה לנהוג ברכב ישן ואני מודע לכם החסרונות של הרכב.

אני מתעניין במנוע וכו' אבל זה לא כ"כ קשור ...

לפני כמה ימים ראיתי באיזור התעשייה קאידילק ישנה מאוד אני לא הצלחתי להבין את הדגם כי הוציאו חלק מהאותיות של הדגם.

האוטו מאובק בטרוף, אין לה תווית רישוי, הזכוכית מקדימה שבורה קצת וזרקו עליה קרשים כאלה ומבפנים זרקו כול מיני דברים שלא הצלחתי כ"כ לראות.

היא נראת כמו פח זבל עכשיו XD

גם ליד יש בכלל חברת פלאפונים באיזור התעשייה ואין בסביבה שום בית, אולי כמה מפעלים אבל לא קרובים אל הרכב ..

אז יש לי כמה שאלות:

1) יש איזור שאפשר לשים שם את הרכב כדי שלא יגעו בו עד גיל 16 שאז אני יוכל לעבוד אצל קרוב משפחה שלי (יש לו מוסך)?

2) השאלה שלי היא עם אין תוית רישוי ואין שום "למכירה" או משהו איך אפשר ליצור קשר עם האדם ? אם אי אפשר אז זה אומר שמותר לקחת אותה?

באיזור התעשייה יש הרבה גרוטאות שמחכות שיכחו אותןXD אז יכול להיות שזאת גרוטאה שזרוקה ומי שרוצה שיקח? כי זה נראה שלא נגעו בה הרבה שנים..

3) נגיד ואני יכול לקחת אותה, הדלת של הנהג (שרק אותה בדקתי) נעולה, איך אני יכול לפתוח אותה? לנפץ ת'זכוכית? להחליף מנעול? איך מחליפים בלי מוסך?

אני ממש ישמח עם תעזרו לי כי אני פשוט מטורף על מכוניות ואני רוצה כ"כ ללמוד על המכונית וגם עם אני לא יסע במכונית בגיל 17 לפחות אני יוכל ללמוד כי זה בערך המטרה שלה

תודה מראש,

עילאי

(אני ישמח עם הרבה יגיבו וכול אחד יגיד את חוות דעתו !)

פורסם

1) האוטו המדובר (אם אנחנו מדברים על האוטו בצבע השחור) עומד בשטח הפרטי.

2) אם אין תווית הרישוי על הרכב- זה לא אומר כלום, כי כל רכב שייך למישהו, כל עוד אין הסכם כלשהו שהוא עובר למישהו אחר. ככה זה החוק. גם אם היית בדרך כלשהיא לוקח את האוטו ושם אצלך- לא תוכל לעשות איתו כלום כל עוד אין לך אישור רשמי מהבעלים והעברת הבעלות על שמך! אה- אף גרריסט שמכבד את עצמו והרישיון שלו יקר לו- לא יקח לך את האוטו בצורה כזאת- כי זו עבירה על החוק ואם תופסים אותו מוביל אוטו שלא ברור למי שייך- יהיה לו בלגן עם המשטרה!

3) האוטו המדובר (שוב- בהנחה שאנחנו מדברים על האוטו השחור)- מסוף שנות ה-70', אם איני טועה- שנת 78, ודורש המון עבודה להשמיש אותו, והמון השקעה.

4) תמצא לך מכונית שלמכירה ובמצב יותר טוב, תבקש מההורים שיעבירו על שמם (אתה בגיל כזה עוד לא יכול בכלל להיות בעלים של הרכב!)- ואם יסכימו- אז יהיה לך רכב לשיפוץ עתידי!

שלא תחשוב שכולנו בגיל שלך לא שאלנו את השאלות האלה- אבל מה לעשות החיים הם לא תמיד פשוטית כפי שהיינו רוצים שיהיו...:roll::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני חושב שגנדי טועה רק בדבר אחד, עם חתימת הורים אתה יכול להעביר בעלות על שימך.

בכל מקרה רכב שלא העברת עליו בעלות או קיבלת אישור רשמי מהבעלים הרשום לקחת יכול מאוד לסבך אותך.

דבר נוסף, לא שלך, אל תגע, כולנו מכירים את הסקרנות הזו, כולנו היינו שם ועדיין שם. אבל עדיין לא לגעת במה שלא שלך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הוא לא יכול לרשום רכב על שמו ככל הידוע לי עד גיל 15.5, משהו כזה, וגם אז- רק על שמו ושל אחד ההורים ביחד. - אבל זה גם לא עקרוני- כי כאן מדובר על הרכב שלא יודע מי הבעלים בכלל ושואל האם אפשר לקחת "ככה"- והתשובה היא "לא" בענק, ואל תגע בו יותר- כי אם יתפסו אותך אחרי זה עוד עלולים "להפיל" עליך את כל מה שנעלם משם ונשבר עם השנים (ויש הרבה- בהתחלה האוטו הזה היה במצב מצויין!)! אז תזהר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני יעזוב את הקדילאק הזאת. חבל שככה זורקים את המכונית :( היא היסטוריה והיא חשובה בעיניי.

אבל בכל מקרה, איפה אני יוכל להשיג רכב ישן פרטי ? אני רוצה גם שיהיה זול מאוד כי זה ממה שאני מרוויח בחופש :)

תודה מראש :) ותודה לכולם על התגובות !!

פורסם

אתה יכול להתחיל לחפש ברחבי אזור מגוריך לחפש באתרי אינטרנט כמו הפורום הזה יד 2 ועוד

ממליך על חיפושית כרכב ראשון או כל רכב מסוג פורד רנו משנתונים 1980 עד 1990 בכל זאת אתה תצתרך לחכות 3 שנים עד גיל 17 לרישיון ככה שיהיה לך יותר זמן לאסוף כסף ידע וזמן שיפוץ

מחפש כל חלק למיצובישי גאלנאט משנתונים 1994-1997 למסירה או למכירה.מחפש כל חלק לאודי 80 משנתונים 1988-1995 למסירה או למכירה!

תודה לעוזרים

פורסם

חיפושית חשבתי על זה אבל מינימום היא עולה 6 אלף וזה אומר רק שנה הבאה או עוד שנתיים כי אסור לי עדיין לעבוד בזמן בית ספר לפי מה ידוע לי.

באיזור שאני גר לא ראיתי כ"כ הרבה גרוטאות, אז יש אולי עוד אפשרויות?

פורסם

בעבר ראיתי פיאסטות (פורד) בסביבות אלף שקלים ביד שניה.

BMW R75/6 1976 מקסים לאחר שיפוץ, AUDI 100 GL 1974 בתחילת שיפוץ ופיאסטה MKII 1986 יפה.

פורסם
חיפושית חשבתי על זה אבל מינימום היא עולה 6 אלף וזה אומר רק שנה הבאה או עוד שנתיים כי אסור לי עדיין לעבוד בזמן בית ספר לפי מה ידוע לי.

באיזור שאני גר לא ראיתי כ"כ הרבה גרוטאות, אז יש אולי עוד אפשרויות?

חיפושית לפני שיפוץ במצב מכאני טוב וקוסמטי לא הכי טוב אפשר למצוא עד 3000 שח לפי דעתי ובאמת פיאסטה היא אופציה באמת טובה בגלל שהיא באמת לא אוטו הכי יקר אבל יש זמינות חלקים גדולה וזה אוטו אמין וקל לתפעול.

מחפש כל חלק למיצובישי גאלנאט משנתונים 1994-1997 למסירה או למכירה.מחפש כל חלק לאודי 80 משנתונים 1988-1995 למסירה או למכירה!

תודה לעוזרים

פורסם

אני חייב להודות לכולכם על העזרה !

ואני התעמקתי יותר ומצאתי 2 הכי זולים שהם פורד פיאסטה 1996, וחיפושית צהובה

אני עוד לא יכול לעלות קישורים אבל הנה הפרופיל שלה :

יצרן:פורד

דגם:פיאסטה

תת-דגם:YOUTH

נפח:1300

שנה:1996

יד:5

הילוכים:ידנית

מנוע:בנזין

צבע:לבן

בעלות:פרטית

ק"מ:לא צויין

מחיר:₪ 1,000

פרטים נוספים:

גג שמש -

GPS אין

ABS אין

חלונות חשמליים אין

כריות אוויר אין

מזגן אין

DVD לרכב אין

הערות : לרכב נזילת מים אני ממלא פעם ביום, הרכב אוכל קצת שמן

התאהבתי בחיפושית אבל נראה לי שאני ילך על הפורד כי היא יותר זולה והיא גם ידנית שזה יותר כיף לדעתי :)

אני עד סוף החופש אז לפי מה שחישבתי לקחתי את השכר מינימום חישבתי ויהיה לי מספיק (יש לי רישיון XD)

אז אני הולך על הפורד כנראה :)

תודה לכולם על העזרה !

שבוע טוב.

פורסם

טיפ :

שמן לא שופכים לפח אשפה ועל המדרכה ,תדאג לשפוך את זה במקום מיועד לכך ,בחביות ליד מוסכים באזורך .

יש לך כלים ?? שכחת שזה גם עולה כסף ,מדחס ,אני מקווה שיש אדם מבוגר להיעזר בו לפתוח ברגים עקשנים .

ספר haynes לפורד פיאסטה .

תהנה :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...