Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאשינג למנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי היקר,

תשובה חד-משמעותית לא תקבל תצטרך להחליט לבד.

כפי שכתב קודמי יש צורך לבדוק את נחיצות ביצוע הפלשינג.

בדרך כלל פלשינג לא יוסיף לביצועי הרכב אלה רק יאריך או יקצר את חיי המנוע (לפי דעתם של רבים).

ישנם יצרנים שבמפורש ממליצים לבצע פלשינג למנוע כאשר עוברים לשימוש בשמן סינטטי מלא.

דעתי המקצועית היא אין שום בעיה שתבצע פלשינג בצורה מקצועית עם חומרים איכותיים.

לאחר הפלשינג הייתי מפרק את הקרטר ומנקה אותו עם חומר מסיר שומנים/ לכלוך מחליף אטם ומרכיב אותו בחזרה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אחדד את שאלתי, העניין הוא שאכן שאלתי עלתה, עקב מעבר משמן חצי סינטטי למלא ESSO ULTRON, ולפיכך ברצוני לדעת האם ב - 406 , מומלץ לבצע פלאשינג למנוע בנסיבות האלו ? אם כן מאיזה סוג ? תודה.

פורסם

חשוב שתציין איזה שנה הרכב ?

כיצד המנוע טופל ?

האם בוצעה החלפת שמנים מסודרת ?

האם יש נזילות/הזעות למנוע ?

ישנם יצרנים שממליצים לעבור לשמן סינטטי מלא רק לרכבים משנתון מסויים ודגמי מנוע מסויימים.הסיבה לא ממש ברורה כי היצרנים לא מסבירים זאת.

לדוגמא:

ברכבי קונצרן VW היצרן ממליץ לעבור לסינטטי מלא בדרגת צמיגות 5W40 או 0W40 משנת 1998.

פורסם

ראה קישור איזה שמן מתאים לרכב שברשותך.

http://www.liqui-moly.de/web/lmhomeen.nsf/pages/index_produkte

אתה תקבל רשימה מפורטת של שמנים המומלצים על-ידי LM.

שים לב אתה תקבל המלצות לגבי שמן סינטטי מלא וגם חצי סינטטי וגם מתוסף.

הבחירה בידך.

פורסם
ידידי היקר,

כפי שכתב קודמי יש צורך לבדוק את נחיצות ביצוע הפלשינג.-נכון

בדרך כלל פלשינג לא יוסיף לביצועי הרכב אלה רק יאריך או יקצר את חיי המנוע (לפי דעתם של רבים).

ישנם יצרנים שבמפורש ממליצים לבצע פלשינג למנוע כאשר עוברים לשימוש בשמן סינטטי מלא.

דעתי המקצועית היא אין שום בעיה שתבצע פלשינג בצורה מקצועית עם חומרים איכותיים.

לאחר הפלשינג הייתי מפרק את הקרטר ומנקה אותו עם חומר מסיר שומנים/ לכלוך מחליף אטם ומרכיב אותו בחזרה.

אני חולק עליך במקרה הביצועים

הוכח כי פלאשינג משפר את ביצועי המנוע ומחזיר לו את "השנים האבודות"

(ניקוי הליכלוך במנוע ודילול השמן גם לאחר ריקון נוזל הפלאשינג גורמים לעליה בהספק ושיפור בתגובת הדוושה-מניסיון)

ניצן

• תוכן חדש...