Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה!!!!!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יודע מה זה להסתבח?

להסתבח זה להסתבח מה קשה להבין להסתבח בבוקר גשום כזה, עם מרכב משוריין כשמותקנת לך פצצה מתחת לכסא הנהג .

דיי קרוב לערוסי אתה מבין, ערוסי הזה שעושה עראייס במעיין אחלה של פיתה תאמין לי :p

טוב נו אני לא יכול כבר

:roflmao::roflmao:

אגב הצעה קטנה למנהלים - בדיקת האיי פיי של כמה משתמשים אולי תניב איזה תוצאה שתשמח את כולם :onfire:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להסתבח זה להסתבח מה קשה להבין להסתבח בבוקר גשום כזה, עם מרכב משוריין כשמותקנת לך פצצה מתחת לכסא הנהג .

דיי קרוב לערוסי אתה מבין, ערוסי הזה שעושה עראייס במעיין אחלה של פיתה תאמין לי :p

טוב נו אני לא יכול כבר

:roflmao::roflmao:

אגב הצעה קטנה למנהלים - בדיקת האיי פיי של כמה משתמשים אולי תניב איזה תוצאה שתשמח את כולם :onfire:

לך חפס יא זבל

אם אתה גבר בוא היום לחולון ותדבר איתי אזזזז סבבה?

שאל בכל תל גיבורים מי זה כפיר ערוסי יפחדו לענות לך ביחלל חחחח

פורסם
ערוסי לפנים: אתה רוצה יעוץ או שבאת לריב עם אנשים?

חס וחלילא לריב אמרתי לכם אנחנו אוהבים שדברים הולכים בטוב ככה אבא שלי חינך אותי ברוך השם

אני רק רוצה לקבל תשובה לשאלה שלי אבל אם זה לא הולך בטוב אז לא נורא חח

ביי

פורסם

משפחת ערוסי באה מהשורש ע.ר.ס ??

בואנה אתה נראה לי מזה גבר גבר , מאיפה אתה בא כפיר ? חולון?

שמעתי שיש אנשים כבדים בחולון השאלה למה התכוונו לאבא שלך וכאלו עם כבוד ופוזה או סתם לאנשים שמנים שצריכים רכב גדול?

כפיר שיחקת אותה , עוד לא ראיתי משהו יותר נמוך מזה בפורום הזה .

ילד שמנת שפג תוקפה !

למכירה פנסים שקופים -טויוטה יאריס:

פרטים בה"פ.

פורסם
עדיין ילד בדיחה... תגיד, איך מרגישים כשמוח מכובה?

רוצה להרגיש מתכת בפנים גבר? מה נפתחתם כולכם? מה קרה אין לכם כבוד? לי יש כבוד עליכם אז למה אני לא מקבל חזרה?

ומה נתנו לי שלושה כוחבים???? מינימום חמש חחח באמת אני לא צוחק תזהרו להוריד לי את הכוחבים של הנושא אני רוצה שהרבה אנשים יסתכלו ויעזרו לי אז מה אתם מורידים????

פורסם

מה קורה פה בפורם היום... אחד הוא התותח של אשדוד שרוצה 206 שעושה פסססססס ופוזה אחושילינג...

עבריין צעצוע שרוצה רכב עם כבוד פוזה משוריים ומנוע חייה....

הזנחה של המנהלים... :wink::-P או שהם החליטו קצת לבדר אותנו... :wink:

פורסם
משפחת ערוסי באה מהשורש ע.ר.ס ??

בואנה אתה נראה לי מזה גבר גבר , מאיפה אתה בא כפיר ? חולון?

שמעתי שיש אנשים כבדים בחולון השאלה למה התכוונו לאבא שלך וכאלו עם כבוד ופוזה או סתם לאנשים שמנים שצריכים רכב גדול?

כפיר שיחקת אותה , עוד לא ראיתי משהו יותר נמוך מזה בפורום הזה .

ילד שמנת שפג תוקפה !

אמא שלך עם גורמטים יא זבל!!!!!1 טוב הגיע הזמן לטפל פו בכמה אנשים

ביי

פורסם

ומה נתנו לי שלושה כוחבים???? מינימום חמש חחח באמת אני לא צוחק תזהרו להוריד לי את הכוחבים של הנושא אני רוצה שהרבה אנשים יסתכלו ויעזרו לי אז מה אתם מורידים????

מה קורה גבר?

מכיר את השיר:

"אין אמת בכוכבים

כך אומרים החברים

כוכבים רק משקרים אל תאמין"

תשנן

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
לך חפס יא זבל

אם אתה גבר בוא היום לחולון ותדבר איתי אזזזז סבבה?

שאל בכל תל גיבורים מי זה כפיר ערוסי יפחדו לענות לך ביחלל חחחח

תגיד אתה כך מלידה או פשוט .......

:p

בואנה אתה ממש מפיל אותי על הקרשים עכשיו , טוב אני ארד לקנות לי איזה ערוסה לאכול , וחולון ערוסי חחחחחחחח אל תצחיק אותי יותר מידיי אני מזהיר אותך זה לא יגמר טוב ,

אני מציע שהאשכול הזה יעבור לאוף טופיק בדביק תחת הכותרת "הודעות הזויות" או מה בואנה אחי פ33ות יש שמה , תיזהר לא לפתוח את ה "בינטרנט " או שזה ביטורינט, או שזה אינטרנט אוה מה זה חשוב גם כך זה לא ממש משנה .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

רמת הפורום יורדת.

לא נורא נמצא פורום אחר...

סתםםם - אין כמו ביתנו... גם אם שינה את שמו מ" קארספורום" ל"קערס-פורום".

העיקר שכולם תותחים, מפציצים, מכבדים ואוהבים.

פורסם

השרשור הכי מצחיק והזוי מאז שאני בנמצא בפורום הזה... אני לא יכול יותר כואבת לי הבטן מרוב צחוק..

איפה לעזעזל הרס"ר? מגלח את הזקן? מכסח דשא?? שמרררר??? הלו?

• תוכן חדש...