Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואיפה בדיוק אני אחפש?

בדקתי במועדון הרוסטארים וחיפשתי בלוח של ידיעות, גם המודפס וגם באינטרנט (לא תמיד זהה..)

פשוט אין..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סבלנות בן-אדם. לא תמיד מוצאים אוטו כזה ביומיים. זה לא כאילו יש מבחר של כמה אלפי מיאטות בארץ ובכל רגע נתון מישהו מוכר אחת.

אם הגדרת לעצמך כמה אופציות, חפש אותן בעקביות (אולי יוכלו לתת לך טיפים בנוגע לאיפה לחפש) ואל תקפוץ בהכרח על הרכב הראשון שאתה מוצא - אל תתן להתלהבות שבמציאה לגרום לך לקנות רכב עם הסטוריה בעייתית.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

כמובן שלא.. אני לא מתכוון לקנות רכב יד 10 עם 150 אלף קילומטר שמודל 2002..

וואלה יש לי עכשיו אוטו שנוסע.. וגם ככה אני נוסע איתו ביום משו כמו 20 דקות.. 1

דקות כל כיוון מהבית לבסיס.. בשאר הזמן אני משתמש ברכבים אחרים..

אני ממש לא לחוץ לקנות רכב עכשיו.. הבעיה היא שלפי מה שאני יודע, גם ככה לא נמכרו הרבה מיאטות בשנות 2003-2004.. ובטח שעוד פחות ידניות...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מועדון הרודסטרים

יתרון???

אני לא בטוח :wink:

:lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
הנעה אחורית

140 כ"ס

0-100 - 8+ שניות

גג נפתח

חיבור מדהים

הנאה מנהיגה (אתה לא תאמין כמה)

עיצוב מדהים

מועדון הרודסטרים

זנב שובב

אמינות

סיבה לקום כל בוקר ולחייך בדרך לעבודה

ועוד מלא סיבות שדווקא עכשיו לא עולות לי לראש. (אם אלו לא מספיקות לך)

מיאטה

מיאטה

מיאטה

די להתלבט.

כייף לכם שם במרכז. גם אם הייתה לי פרארי לא הייתי מחייך בדרך מהקריות למת"מ בחיפה. הכבישים באזור לא מומלצים לשום רכב ספורט.

בעצם, לשום רכב. אם הוא עדיין שלם כמובן.

הימים הקשים חלפו :-)

• תוכן חדש...