Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שציינתי - נושא הרכישה של הTT עצמה הוא לא הבעיה העיקרית - אלה עלויות הביטוח והאחזקה שלה.

לגבי הקורס נהיגה מתקדמת - אני מתכוון לעשות כמה קורסים של נהיגה מתקדמת וספורטיבית וכו'..

אני אנסה לדבר עם אבא על המיאטה - אבל במידה ובכל זאת אני אלך על היונדאי קופה..

אפשר קצת עזרה לגבי הסעיפים שביקשתי?

כמו מחלות מיוחדות, דברים לשים לב אליהם ספציפית ומכון בדיקה באיזור הרצליה?

תודה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כולם רק מדברים ?? מישהו מכל המגיבים נהג ביונדאי קופה מודל 2005 או 2006 ??

לי יש את היונדאי קופה 2006, ובכל האתרים בארץ יש מבחן רק ליונדאי מודל 2002.

יש הרבה הבדלים מבחינת יופי ואבזור פנים !!! עם מערכת בקרת יציבות !! ושאר מערכות הבקרה וידועות!!

אחלה אוטו, אני נהנה מכל רגע שאני עליו !

ואם הבעיה במהירות שלו אז אתם יכולים להפוך אותו ל 300 כוחות סוס בשיווי של 15000 ש"ח ...

ואם הבעיה היציבות והחלקות וכדומה, אז מחליפים את הג'נטים במשהו יותר גדול ורחב !!

כולם מדברים כי היא זולה יחסית לרכבי ספורט, אם היא תהיה בעתיד עם 300 כ"ס ומאיצה ל 100 מ 5 שניות ותהייה שווה 250000 ש"ח (כמו האמבריזה) הייתם אומרים "אחלה אוטו"...

שיהיו טוב לכולם...

פורסם

מה עם לאון?

2004 1.8 T

גם במסגרת התקציב שלך.

אוטו מדהים (אני בעלים של אחת)

והוא לא רק "פוזה"

s80 T6 . C5 . leon Turbo

פורסם

סיוויק טייפ R , תתקשה למצוא.

היונדאי כמו שרוני אמר - מאוד בינונית גם בגרסת ה V6 המשרתת מספר כלי רכב של יונדאי.

מעבר לזה היא מכונה לא רעה, די אלגנטית בצורתה [לטעמי], ועל פי הבנתי ביצועים לא ממש מטים אותך לכיוון מסויים. ז"א - פרופר זה לא מה שמעניין אותך.

אז כן, יכול להיות שהיונדאי קופה כן תענה על הצרכים שלך.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

יש הרבה הבדלים מבחינת יופי ואבזור פנים !!! עם מערכת בקרת יציבות !! ושאר מערכות הבקרה וידועות!! ברור, כי בקרות יציבות הן ההבדל בין רכב ספורטיבי ללא ספורטיבי

אחלה אוטו, אני נהנה מכל רגע שאני עליו !

ואם הבעיה במהירות שלו אז אתם יכולים להפוך אותו ל 300 כוחות סוס בשיווי של 15000 ש"ח ... ממש חלום, 300 כ"ס עם הנעה קדמית על שלדה שמתקשה להחזיק את ה167 שיש למנוע ה"חייתי" הזה (הציטוט במקור, מאתר יונדאי, רק שם 167 כ"ס ממנוע 2.7 ליטרים נחשב ל"חייתי")

ואם הבעיה היציבות והחלקות וכדומה, אז מחליפים את הג'נטים במשהו יותר גדול ורחב ושוב - ברור, כי ג'נטים גדולים ורחבים הם המפתח לאחיזת כביש...

כולם מדברים כי היא זולה יחסית לרכבי ספורט, אם היא תהיה בעתיד עם 300 כ"ס ומאיצה ל 100 מ 5 שניות ותהייה שווה 250000 ש"ח (כמו האמבריזה) הייתם אומרים "אחלה אוטו"...

שיהיו טוב לכולם...

התשובות בפנים...

בכל מקרה - discover היקר - אני הייתי עומד על שלי ומוציא מאבא מיאטה.

אל תקנה יונדאי, עדיף לנסוע באוטובוס - יותר ספורטיבי.

פורסם

יש הרבה הבדלים מבחינת יופי ואבזור פנים !!! עם מערכת בקרת יציבות !! ושאר מערכות הבקרה וידועות!!

אפ, אפ, אפ... נהגתי גם נהגתי. אין הבדלים משמעותיים מבחינת יופי ואיבזור פנים (אתה מוזמן להוכיח אחרת), ו-300 כ"ס תקבל רק אם תשקיע פי שלוש לפחות מהסכום שציינת.

ועוד תיקון קטנצ'יק אך מהותי מאין כמוהו - זו לא מכונית ספורט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם אתה לא נעול על קופה קבריולה רודסטר להאצ'בקיות יש הרב מה להציע .

נשארו קליאו ספורט לא שחוטות\שלדה בארץ ? אם כן שווה לך מאוד לחפש אחת.

חוץ אופציה מאוד מאוד מעניינת וקצת ישנה היא הפיאט קופה כן כן פיאט קופה וזה לא האילן שמדבר מבתוכי (תתפלאו אבל יש אילן פייביש בכל אחד מאיתנו) לא מזמן דניאל מכר את שלו , 20V , עם הכסף הנותר תוכל להגיע ל300 כ"ס בשקט בשקט .

אם נשארו קליאו לא שחוטות/שלדה? לא.

ופיאט יש בערמות.

שמורות כמו חדשות.

מה גם שאם היתה שמורה כמו חדשה היא לא ממש ספורטיבית או חזקה במיוחד (היא לא חלשה-גם נכון)- בקיצור לא מציאה גדולה בלשון המעטה- מנוע ה-2 ליטר מספק בסביבות ה-200 כ"ס, גיר 5 בעל יחסים סופר ארוכים - די עונה להגדרה GT יותר ממכונית ספורט וגם זה במושגים של פעם (שנות התשעים).

מה שכן היא יפיפיה אמיתית גם היום.

לא אומר שהיא לא כיפית וכבודה במקומה מונך אך כל הרעש סביב הנ"ל מיותר לחלוטין.

בכל מקרה, יש לי אחת למכירה בצבע בורדו שנת 96 אם מישהו מעוניין. :)

בעניין היונדאי קופה אין לי מה להוסיף. הכל כבר נאמר ע"י החברים המלומדים, ע"ע SRONIS' GIBSONLP

פורסם

הקדימו אותי..

סיאט לאון טורבו 2004.

אם תוותר על עניין המרכב (5 דלתות), תמצא רכב מהנה בצורה מדהימה ועונה על כל הצרכים הספורטיביים.

הרכב נראה מעולה לטעמי, אופציונלי לשיפורים מזדמנים, חזק ומרגיש נהדר עם שלדה מעולה.

נושא הביטוח והאחזקה לא מהווה מכשול כמו שאר הנזכרות בשרשור.

אמיר.

פורסם

נכון לעכשיו, אני מחפש מיאטה 2004 ידנית..

מצאתי אחת, ואני מחכה שאבא יחזור מחו"ל בשביל ללכת לראות אותה..

במידה ולא יצליח - נתחיל לחפש לאון טורבו (בתקווה למצוא כאלה בלי שאסי ולא שחוטות..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני קורא את השירשור הזה ולגמרי לא ברור לי מה ההתלהמות הזו נגד היונדאי קופה.

אם האוטו הספיק ליואל פלרמן עד כדי כך שכל מה שהיה לו לומר על האוטו הוא ש"גבוהים עלולים לסבול ממרווח הראש המצומצם שלו" אז מבחינתי הוא מכונית ראויה ביותר.

מנוע 2700 בשרני [אם כי ההספק קצת עלוב, ב.מ.וו הוציאו ממנוע עצל וקטן יותר [2500] 172 סוסים כבר בשנת 83] רכב שבנוי היטב [לפי פאר התעשיה הקוריאנית] ושבכלל נמדד כאילו היה מכונית GT זולה

שוב - לא ברורות לי הקטילות החוזרות ונשנות פה נגד האוטו הזה. הוא לא התיימר להיות פרארי, הוא לא התיימר להיות רכב אנדרסטיימנט, אלא פשוט קופה GT יפה וחזקה עד כמה שאפשר, ושוב, אם זה הספיק לפלרמן עד כדי ביקורת על מרווח הראש לנהג [אך באותה נשימה מחמאות למושבים החובקים] אז לטעמי זה מספיק.

לא כל אוטו צריך להתנהג כמו 106 או להשתובב בזנב כמו מיאטה על סטרואידים.

ולפותח השרשור - אם בGT חשקה נפשך - אני לא חושב שיש סיבה להמנע מהקופה, אם אתה מחפש מכונת נהיגה - תידרש להשקיע ביונדאי מעט יותר כדי להפכה לכזו, או לחפש פתרונות אחרים.

רון.

נ.ב. - את הקופה הישנה אהבתי הרבה יותר, קווים הרבה יותר זורמים לדעתי, פחות וולגריים, ובכלל, אחת המכוניות היותר יפות שנמכרו בא"י לטעמי.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

0.0po

אם האוטו הספיק ליואל פלרמן עד כדי כך שכל מה שהיה לו לומר על האוטו הוא ש"גבוהים עלולים לסבול ממרווח הראש המצומצם שלו" אז מבחינתי הוא מכונית ראויה ביותר.

מנוע 2700 בשרני [אם כי ההספק קצת עלוב, ב.מ.וו הוציאו ממנוע עצל וקטן יותר [2500] 172 סוסים כבר בשנת 83] רכב שבנוי היטב [לפי פאר התעשיה הקוריאנית] ושבכלל נמדד כאילו היה מכונית GT זולה

שוב - לא ברורות לי הקטילות החוזרות ונשנות פה נגד האוטו הזה. הוא לא התיימר להיות פרארי, הוא לא התיימר להיות רכב אנדרסטיימנט, אלא פשוט קופה GT יפה וחזקה עד כמה שאפשר, ושוב, אם זה הספיק לפלרמן עד כדי ביקורת על מרווח הראש לנהג [אך באותה נשימה מחמאות למושבים החובקים] אז לטעמי זה מספיק.

לא כל אוטו צריך להתנהג כמו 106 או להשתובב בזנב כמו מיאטה על סטרואידים.

ולפותח השרשור - אם בGT חשקה נפשך - אני לא חושב שיש סיבה להמנע מהקופה, אם אתה מחפש מכונת נהיגה - תידרש להשקיע ביונדאי מעט יותר כדי להפכה לכזו, או לחפש פתרונות אחרים.

רון.

נ.ב. - את הקופה הישנה אהבתי הרבה יותר, קווים הרבה יותר זורמים לדעתי, פחות וולגריים, ובכלל, אחת המכוניות היותר יפות שנמכרו בא"י לטעמי.

מסכים עם כל מילה ומוסיף - רכב זול לרכישה ואחזקה ואתה קונה מודל חדש עם אחריות.

STI 2004

פורסם

ולי לא ברורה ההתלהמות בנוגע לאותו מר פלרמן, שאת שמו כבר שמעתי פה ושם. מי הוא יואל פלרמן שרק בגלל שכתב כפי שאמרת שכתב, כבר מדובר באורים ותומים? כמו שהוא כותב את מה שהוא חושב - כך אחרים אמרו כאן מה שאמרו. אין רע בכך.

פורסם

גם אני נהגתי ביונדאי קופה V6 2.7 והיתרשמתי די לטובה ממנה.

המנוע מצויין ואפילו מרגיש חזק למדי.ברור שהיא אפילו לא מיתקרבת לרמת הביצועים של האימפרזה ושות',אבל היא זריזה למדי.

גם היתנהגות הכביש לא רעה סה"כ,אבל היא לא מכונית ספורט.

איכות הייצור והגימור טובות,עיצוב הפנים נחמד ונוחות הנסיעה סבירה.

היתרון העיקרי שלה היא התחזוקה הזולה יחסית,נסיעה במכונית חדשה בעלת 3 שנות אחריות ושירות מעולה של היבואן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גם אני נהגתי ביונדאי קופה V6 2.7 והיתרשמתי די לטובה ממנה.

יודעים מה, בסדר. הקופה לא מכונית רעה. יש מראה, יש נוחות נסיעה, יש מנוע סביר (הכל יחסי, ועם כל הכבוד, המנוע הזה לא ממש ספורטיבי, גם לא הרבה יותר ממנועי 2.0 חדישים כמו זה של האקורד, נניח), יש התנהגות כביש בטוחה וצפויה ויש נוחות נסיעה סבירה בהחלט. אבל אין הנאה לנהג הספורטיבי, פשוט אין. וזה שלא ספורטיבי יהנה אמנם מהמראה אבל יתבייש בגלל האיבזור הנחות ומרווח הפנים העלוב. יודעים מה, הנה הצהרה: אני מעדיף מאזדה 3 2.0 ל' על פני יונדאי קופה 2.7. ב-ה-ר-ב-ה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...