Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך החודש האחרון אני מחפש מכונית ספורט (בהגדרה שלי, קופה/רודסטאר/קבריו) שיכנסו לי להתקציב של כ120-130 אלף ש"ח..

בסוף השבוע מצאתי מודעה בעיתון של יונדאי קופה, שנת 2005 מנוע V6 2700 סמ"ק, ידנית, למכירה מטרייד אין של סוכנות יונדאי

המחיר שלה אומנם מעל התקציב, אבל אני די בטוח שבהתחשב בעובדה שקונים מטרייד אין, ומשלמים במזומן - אני אצליח להוריד אותם לתקציב שלי..

מה שנשאר לי לשאול אתכם, זה אילו מחלות ידועות יש לקופה ?

בעיות יוצאות דופן? דברים שחוזרים על עצמם?

דברים ספציפיים לשים אליהם לב בקניה ?

מן הסתם, אני ארצה לקחת את הרכב לבדיקה, ולכן אני גם זקוק להמלצות על מכון בדיקה טוב

באיזור הרצליה..

תודה :smile:

נ.ב.

גם הצעות אחרות באיזור התקציב הנ"ל על רכב קופה/קבריו יתקבלו..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההגדרה שלך מצחיקה. אם יונדאי קופה היא מכונית ספורט, אז גם מאזדה 3 2.0 ל' היא מכונית ספורט (אופס, לה יש שתי דלתות אקסטרה...)

הקופה אמנם יפה מאוד, אבל בזה זה נגמר. היא לא ספורטיבית במיוחד, לא נוחה במיוחד, לא חזקה במיוחד (גם בידני!), לא מאובזרת במיוחד, לא איכותית במיוחד, לא מרווחת במיוחד (או בכלל) ו.. שכחתי משהו?

אם תרצה לקרוא מבחנים לדוגמא, תמצא כאן (רק תעשה חיתוך בין ה-2.0 ל' הידנית ל-2.7 האוטומטית :wink: ).

אפשרויות נוספות? אלא מה - מאזדה מיאטה!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה מחפש קופה? 3 דלתות? יש כמה אופציות....

סיויק קופה? :)

יונדאי גטס 'ספורט'? :) מנוע 1600 אמתני, עצמה מתפרצת.

בקיצור, הבנת. ההגדרה שלך לא נכונה.

ואגב, לא כל הנוצץ זהב. יונדאי קופה, במקרה, זה אחד הרכבים שבחיים לא יהיו לי. (אני יושב עכשיו עם עצמי וחושב 'אחחחח.... לו היו לי עכשיו 130 אלף שקל... אילו חלומות הייתי מגשים....').

פורסם
במהלך החודש האחרון אני מחפש מכונית ספורט (בהגדרה שלי, קופה/רודסטאר/קבריו) שיכנסו לי להתקציב של כ120-130 אלף ש"ח..

..

אם תחליף את המילה "ספורט" במילה "פוזה" יבינו אותך טוב יותר, ואז היונדאי תוכל לענות להגדרתך.

לדעתי, מקריאת המבחנים בלבד ומהיכרותי את יונדאי, גם הוא עונה רק להגדרה "פוזה" ולא ספורט.

אני במקומך הייתי שוקל לחפש רכב שאינו קופה\רודסטאר\קבריו שהן בד"כ מכוניות די שחוטות (בד"כ) , רמז, למשל רכב כמו שלי, או איביזה\קליאו ספורט שעולות כמעט חצי מהסכום שהקצבת.

יכול להיות שאני במקומך עם סכום כזה הייתי הולך על אאודי TT מהשנים הראשונות שנכנס יפה בתקציב שלך, או 206CC אפילו 2 ליטר ...

על מיאטה אני לא מדבר, לפחות עד שמוטי-מיאטה לא יתנצל !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

לא חסר..

בחלקת הרודסטאר יש אפשרויות כמו Z3 (מעט ישנה, והמודלים היותר חדישים נדירים), TT

רודסטאר מודל 2000 אבל לפי דעתי גם נדירה, ואם היא לא תהיה שחוטה אז מעל המחירון...

מה שנשאר זו המיאטה המדהימה, מודל 2004 בתקציב שלך, אני לא אפרט חוץ מזה שהרכב מדהים

ואת השאר נשאיר למומחה המיאטה..

קופה יכולה להיות ב.מ.וו סדרה 3..מנועים החל מ1.9 ל' עד 3.0 ל'..הצורה החדשה מסוף שנת 99,

הרבה אוהבים את ה328, אבל אם מהירות לא בטופ סדר העדיפויות שלך אתה יכול ללכת על 320

מודל 2002 בערך..

אבל אם לא ברכב ספורט חפצה נפשך, ונהיגה ספורטיבית לא הדבר שמלהיב אותך במיוחד, ואתה

גם לא גבוה במיוחד (אחרת תגלה במהרה את מידת קשיחות הגג של הקופה.) אז הקופה בשבילך..

1.8T 8)

פורסם

אני לא ממש יודע על הקופה, כיוון שעוד לא ערכתי נסיעת מבחן, בינתיים רק הייתי בסוכנות וישבתי ברכב.. נסיעת מבחן תוכננה ליום חמישי..

חשבתי שעוד יש לה יומרות סופרטיביות כלשהן.. אמנם לא כמו של הקליאו ספורט או מאזדה מיאטה או BMW.. אבל משהו..

אבל אם מסתבר שלא אז נראה לי שאני ארד מזה..

הTT והZ3 לא אפשריות...

עד עכשיו רציתי TT אבל אבא לא הסכים בגלל העלות של הביטוח (אני עדיין נהג צעיר (20) והביטוח עליה ממש יקר וגם האחזקה לא הכי זולה.. בכל זאת - צ'מפיון) - מה גם שלפי מה שהבנתי, גם היא לא הכי ספורטיבית שיש.

אני מניח שעם הZ3, בייחוד בגלל שהיא בעלת גג נפתח, העלויות ביטוח לא יהיו זולות יותר והאחזקה של BMW גם לא הכי סבירה..

לגבי המיאטה - אבא שלי לא כלכך מרוצה מהעניין שהיא הנעה אחורית..

אבל אם אין אפשרויות אחרות - אני אצטרך להמשיך בנידנודים (שכבר היו.. אבל הפסיקו בגלל שהוא לא היה מרוצה מעניין ההנאה האחורית).

פורסם

ביטוח למיאטה לנהג צעיר לא יהיה דבר זול. סדר גודל של 7000 וצפונה.

מה לגבי 156?

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

יכולות ספורטיביות ליונדאי קופה - לא ממש. אבל הכל יחסי, אולי לך היא תתאים.

מישהו העלה פה הצעה מתאימה יותר - 206 CC, במנוע 2.0 ל' היא אופציה מעניינת מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

עם הביטוח של המיאטה אני אסתדר - רק שאבא יסכים להנעה אחורית :smile:

(עם המחירי ביטוח שרצו על הTT, סדר גודל של 15K לשנה, אני לא רוצה להסתדר..)

לגבי ה206CC, יצא לי לנהוג על אחת 2ליטר ידנית, ולא ממש אהבתי את הנהיגה ברכב (לעומת זאת איכות הנסיעה דווקא נחמדה)..

ואני גם לא מת על איך שהיא נראית..

קראתי את הביקורת על "אוטו" על הקופה ודווקא הסיכום מציין שהיא די טובה..

אמנם לא עם יומרות ספורטיביות בשמיים - אבל משהו בכל זאת יש שם...

סופה של דרך, עלה כי לקופה יש מגרעת אחת של ממש: מרחב מחיה לנהגים שמידתם ממוצעת ומעלה. וכן, יהיו כאלו שלא יאהבו מן הסתם את נוקשות המתלים בנהיגה רגילה. ונכון, כותב שורות אלו לא השתגע על העיצוב; לא בגלל שהוא מוחצן, בגלל השטיקים שעושים אותו כזה.

אבל הקופה החדשה היא מכונית GT טובה מאוד. היא עשויה היטב, סביבת הנהג שלה ראויה בהחלט (ההערות על האבזור עדיין בתוקפן), יחידת הכוח משובחת מאוד, נוחות הנסיעה (לטעמנו הקולקטיבי) טובה, היכולת הדינמית - הגם שאינה מרגשת את החושים ואינה מרעידה את נימי הנפש - ברמה גבוהה בהחלט. ובל נשכח: יש לה הופעה עם נוכחות.

פורסם

משהו יש שם, ולכן אמרתי שיכול להיות שהיא מתאימה לך. האחיזה סבירה, המנוע בסדר, ההתנהגות מגובשת וסלחנית, כך שאפשר לייצר קצב די טוב די בקלות, אבל לנהג ספורטיבי היא לא מתאימה, בפירוש. לא יותר מכל מאזדה 3, לצורך העניין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אם אתה לא נעול על קופה קבריולה רודסטר להאצ'בקיות יש הרב מה להציע .

נשארו קליאו ספורט לא שחוטות\שלדה בארץ ? אם כן שווה לך מאוד לחפש אחת.

חוץ אופציה מאוד מאוד מעניינת וקצת ישנה היא הפיאט קופה כן כן פיאט קופה וזה לא האילן שמדבר מבתוכי (תתפלאו אבל יש אילן פייביש בכל אחד מאיתנו) לא מזמן דניאל מכר את שלו , 20V , עם הכסף הנותר תוכל להגיע ל300 כ"ס בשקט בשקט .

GTA זה הכי אחי .

פורסם

מיאטה , מיאטה ועוד פעם מיאטה. ושתהיה ידנית אה?

תסחט מאבא עוד 500 שקל ,לך לקורס נהיגה מתקדמת, וההנעה האחורית כבר לא תהווה בעיה.

אין לך מושג כמה אתה הולך להתאהב.

nissan silvia s14

• תוכן חדש...