Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשקניתי את האוטו ריפודי הדלתות היו על הפנים (בעיה ידוע ב 145) icon_redface.gif ומזמן רציתי לרפד אותם מחדש אצל רפד שיראה כמו הריפוד של 156 או GT עד שהחלתתי לרפד אותם בעצמי.

ככה ניראה הריפוד לפני

והמוצר הסופי.

100_1174.JPG

100_1175.JPG

100_1176.JPG

100_1177.JPG

100_1191.JPG

100_1189.JPG

פורסם
:mm_yeah::mm_yeah: נראה טוב, אם כי מעט לא משתלב עם שאר הפנים של הרכב

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
אל תדאג יש לי כבר תוכניות לשאר פנים הרכב.

ומה עדיף הכל שחור?

ברור שלא, הצבע קרם נראה נהדר. לא ידעתי שמתוכנן המשך

רק לא לשכוח לעדכן אותנו :wink:

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
:mm_yeah: שיחקתה אותה ,עבודה מקצועית ונראה יפה .מקווה לראות עוד פרוייקטים :mm_yeah:

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

כל הכבוד Borka!

נראה מצויין.

אודה לך אם תפרט באילו חומרים השתמשת? כלומר באילו בדים, דבקים, כלי עבודה וכו'.

תודה.

ושוב - יצא נפלא לטעמי.

פורסם

זה לא בניות אלה זה בא ככה מקורי, אבל ניתקתי את הטויטרים כי לא אהבתי את הצליל.

אז ככה קניתי דמוי עור 1.5 מטר על 2 מטר + ספוג 5 מ"מ באותו גודל 60 ש"ח (נישאר עוד הרבה ספאר)

התיכנון שלי היה לקנות עור אמיתי אבל לקחתי את הדמוי עור בשביל ניסיון, ואני מאוד מרוצה מהתוצא ככה שאני לא הולך להחליף בזמן הקרוב.

חתכתי את החומר בצורה של הקרטון הדחוס שעליו מתחתי אותו והשארתי כ 3 ס"מ מכל צד

מדדתי וציירתי על הצד הפנימי את הקווים ולקחתי את החומר ביחד אם הספוג לתופרת ב 20 ש"ח היא עשתה לי את התפרים (בתיכנון היה גם לעשות כיתובים או סמל של אלפא )

קניתי דבק מגע ספריי והוא היה פשוט כל הפנים הוא לא הצליח להדביק את הדמוי עור לספוג אחרי לילה של יבוש (טוב שעשיתי ניסייון על חתיכות קטנות) החלפתי אותו בדבק מגע K1

החומר מאוד נוח לעבודה נמתח ממש ממש טוב .

הדבקתי את ספוג לדמוי עור.

מרחתי את כל הקרתון בדבק מגע נתתי לו להיתייבש 15 דקות והדבקתי את הספוג עליו על החלקים הישרים והחלקתי אותו טוב טוב.

לבסוף מתחתי את הקצבות וחתכתי את העור המיותר.

כלים:

1 סכין יפנית

2 מברשת לדבק

פורסם

הצבע הנבחר הוא צבע מאוד יפה בכלליות אם כי לא מתאים לרכב הזה ספציפית.

אם עיניי רואות נכון, אז מתחת ללחצן לכיוון המראות, נוצר רווח קטן למעלה שדיי הרבה הורס את הכל, אלא זאת בעיה בצילום או בעיניים שלי, אם כן אז עבודה טובה.

אני מעדיף להמנע מלתת את דעתי לגבי איך שיצא שאר הרכב לאחר התיכנון שלך כי אין לי מושג מה בתיכנון שלך, אבל אישית ההיתי מייעץ לך להחליף צבע כי הוא ממש לא מתאים לרכב הנ"ל אם זה למושבים, לדשבורד,לידית בדלת וכ'ו.

עריכה: תשים משהו שיכסה את הרמקול כי זה ממש הורס.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

זה יפה חבל על הזמן..

תגיד איך הוצאת את החלק הזה מהדלת (החלק שהדבקת עליו בד)?

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

תמיר אני לא יודע על איזה רווח אתה מדבר אבל אין כזה אולי איכות התמונות.

ARIK החלק הזה מולחם לפסלטיק של הדלת מהצד השני אני קדחתי את ההלחמות. בהרכבה הדבקתי אותו עם אפוקסי בדיוק באותם מקומות.

פורסם
ARIK החלק הזה מולחם לפסלטיק של הדלת מהצד השני אני קדחתי את ההלחמות. בהרכבה הדבקתי אותו עם אפוקסי בדיוק באותם מקומות.
וואלה אחי תודה על רעיון אני לא חשבתי על זה :-P

והדבק הזה טוב וחזק ?

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

• תוכן חדש...