Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוטו לא מתניע.......

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאט פיאט אונו 95 1400 הזרקה חד נקודתית...

אני אפרט מתחילת הבעיה שלאחריה הופיעה הבעיה....

אני נוסע באוטו ופתאום הוא מתחיל לקרטע ולהכבות....לאחר ניסיון שאני מנסה להתניע את האוטו הוא מניע אך לא שומר על טורים יציבים בסרק ונכבה ורק לאחר שאני משאיר את דוושת הרגל על הגז עד הסוף הוא מנסה לא להתכבות אך בסוף נכבה אציין שיוצא עשן שחור מהאגזוז תופעה שלא הייתה בעבר.... יום אחרי החלפתי מסנן דלק הוצאתי את חוטי ההצתה ניקיתי את הצד החיצוני של הפלאגים והחזרתי הכל למקומו אבל כאשר נתתי מספר פעמים של סטרטר האוטו לא מתניע בכלל ...... האם הבעיה מחיישן כלשהו שיכול לגרום לבעיה של הצתה או מחשב ....ואיך אי בודק ניצוץ מחוטי ההצתה כי הוצאתי חוט אחד נתתי סטרטר ולא היה ניצוץ בכלל..

בתודה!!!

פורסם

יש לבדוק את כל מה שקשור במשאבת דלק וחיישן גלגל תנופה - 2 תופעות מוכרות בפיאט אונו.

כמו כן יש לבדוק את מחשב ההצתה (דיגיפלקס) וחיבור צינורית הוואקום שיוצאת ממנו (ומתחברת למחבר "T" על צינור הוואקום בין ה"בוסטר" לסעפת היניקה).

* כל מה שקשור = בדיקת חיווט + תקינות המכלול.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לאחר שהחלפתי מסנן דלק כמו שחשדתי וניקיתי את הצד החיצוני של הפלאגים האוט לא מניע כלל עכשיו..

פורסם

יאיר שלום רב!

ראשית בדוק את כל מה שכתב לך איציק!

שנית זכור כלל שאני מנסה להנחיל בין חברי הפורום:"אין צרוף מקרים יש הצטרפות מקרים"!

חזור על עבודתך בשנית ושחזר את סדר הפעולות שלך, וכך בהדרגה, תגיע "לפשלה שלך", שבעטייה

הרכב לא מתניע, ופולט עשן שחור , שמקןרו בתערובת עשירה, בדוק אפשרות של ניתוק חוט הצתה ראשי,

בעת נקוי החוטים, ו/או החלפת מיקומם!

בדוק אפשרות של הרכבה לא נכונה של מסנן הדלק, ואו משאבת דלק שחדלה להפסיק לעבוד, בגלל נתק שגרמת לכך, רצןי לעשות זאת בשעות היום, ולא בלילה, ולא תחת לחץ!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

משאבת הדלק לדעתי עובדת כי כאשר אני מפמפם עם הגז ונותן סטרטר הדלק עולה למעלה וחוטי ההצתה כולם במקומם אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה כבר????

פורסם

תבדוק אם יש ניצוץ מהקויל למפלג (תוציא את כבל ההצתה מהמפלג ותקרב אותו לגוף הרכב ותראה אם יש ניצוץ).

אם אין ניצוץ, בדוק את הקויל, חיישן סל"ד, ויחידת דיג'יפלקס.

אם יש ניצוץ תבדוק אם משאבת הדלק פועלת. תנתק את הצינור שנכנס לפילטר ושמישהו יסובב סוויטצ'. המשאבה אמורה להתחיל לעבוד ודלק אמור לזרום מהצינור החוצה.

אם אין דלק, תבדוק את הממסר של משאבת הדלק, ואת המשאבה עצמה.

אם יש גם דלק שמגיע צריך לבדוק את יחידת ההזרקה.

שם זה יכול להיות:

1. חיישן טמפ' נוזל קרור

2. חיישן טמפ' אוויר

3. חיישן מצב מצערת

4. מזרק

כמובן שיכול להיות גם שמחשב ניהול ההזרקה הלך לעולמו, אבל זה מוצא אחרון.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אם המזרק נתפס (לא נפתח ולא נסגר) אז יכול להיות שכן.

בדקת את שאר הדברים קודם?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תעשה טובה לעצמך, תנסה איכשה להגיע לצביקה שנמצא 10 דקות מהבית שלך. יעשה לך את האוטו בובה...

מאז שהייתי אצלו לפני כמה חודשים, כל מי שמבין במכונאות הסתכל ובעיקר האזין למה שקורה לי מתחת למכסה מנוע, ישר החמיא לי "מישהו עשה לך פה עבודה טובה"\"מישהו כיוון לך מדוייק מאוד את הטורים"\"רואים שעשו לך פה עבודה מקצועית" וכו' וכו' וכו'...

סובארו זה כמו פקידה במשרד הרישוי - יודעת את העבודה שלה אבל לוקחת את הזמן

• תוכן חדש...