Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שיש לי מונובלוק שמוציא 200 רמס ב 4 אום ויכול להוציא 400 רמס ב2 אום,ויש לי סאב עם 2 סלילים של אום כל סליל ,איך אני מחבר את המונו ככה שיגביר את הסאב ב 2 אום?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

אתה צריך לחבר את הסלילים של הסאב שיתנו התנגדות של 2 אוהם והמגבר כבר ירד לבד ל 2אוהם.

את הסלילים שלך אתה צריך לחבר בטור כדי לקבל התנגדות סופית של 2 אוהם.

שזה אומר, פלוס למינוס בין שני הסלילים ואת הפלוס והמינוס הנותרים לחבר למגבר .

פורסם

הבנתי...תודה..

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
אתה צריך לחבר את הסלילים של הסאב שיתנו התנגדות של 2 אוהם והמגבר כבר ירד לבד ל 2אוהם.

את הסלילים שלך אתה צריך לחבר בטור כדי לקבל התנגדות סופית של 2 אוהם.

שזה אומר, פלוס למינוס בין שני הסלילים ואת הפלוס והמינוס הנותרים לחבר למגבר .

הוא ישנה את ההתנגדות ל4 אום.

תמיר

פורסם

שלום,

תמיר, לי אישית אין את הידע איך לחבר אבל אני בטוח שלך יש.

אז במקום רק לשלול אחרים, תושיט יד ותענה לו לשאלה.. אני בטוח שזה יהיה הרבה יותר נחמד.

לפותח התר'ד, תעשה חיפוש,ותסתכל ב FAQ.

שמעון.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

כמו שאלי פה אמר , בהנחה ומדובר ב2 סלילים בהתנגדות 1 אוהם פר סליל אז החיבור הינו חיבור טורי [+-+-] כדי לקבל התנגדות סופית של 2 אוהם .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זה לא מה ששאלתי...אני שאלתי אם כל סליל הוא 2 אום ואני רוצה שהמגבר ירד ל 2 אום איך לחבר אותם

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
בהנחה שיש לי מונובלוק שמוציא 200 רמס ב 4 אום ויכול להוציא 400 רמס ב2 אום,ויש לי סאב עם 2 סלילים של אום כל סליל ,איך אני מחבר את המונו ככה שיגביר את הסאב ב 2 אום?
מה אתה מסתלבט ?!

מקודם שאלת לגביי שני סלילים של 1 אוהם .

אתה לא יכול עם הסאב שלך לרדת ל2 אוהם

האופציות שלך הם או 1 אוהם או 4 אוהם.

פורסם
מה אתה מסתלבט ?!

מקודם שאלת לגביי שני סלילים של 1 אוהם .

אתה לא יכול עם הסאב שלך לרדת ל2 אוהם

האופציות שלך הם או 1 אוהם או 4 אוהם.

כמו שאלי פה אמר , בהנחה ומדובר ב2 סלילים בהתנגדות 1 אוהם פר סליל אז החיבור הינו חיבור טורי [+-+-] כדי לקבל התנגדות סופית של 2 אוהם .

12345...

פורסם

:-) אני לא שולל, אני מתקן.

תקראו את הכותרת !! 2 סלילים של 2 אום

תמיר

פורסם
:smile: אני לא שולל, אני מתקן.

תמיר

הקטע הוא שאני מתיחס לתוכן ההודעה הרבה יותר מאשר לכותרת .

ואני לא הבנתי איך יכול להיות שאתה טעית פה כשניסית לתקן אותי :wink:

פורסם
:-) אני לא שולל, אני מתקן.

תמיר

.......תוכן ההודעה מקבל חשיבות רבה יותר על פני הכותר.......

• תוכן חדש...