Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה הפיקאפ הכי חם היום בשטח. (חזק \ יפה \ מאובזר).

האם ה D-BLACK של איסוזו זאת התשובה הסופית שיש לנו (בישראל) כיום לפיקאפ ? או שישנם אלטרנטיבות יותר טובות ? .

אני פשוט צריך לקנות טנדר פיקאפ במהלך החודש הקרוב ואני צריך עזרה.

בתודה מראש.

עידן.

פורסם

נהגת, או שאתה סתם מקשקש?

ג'וקר, אתה הולך לרכוש טנדר בשביל חודש בודד?לשכור טנדר? לאילו מטרות אתה צריך אותו?

טיולים? עבודה? לתפוס כוסיות על החוף? להעמיס? צריך 4X4?

dirty old man

need love too

פורסם
נהגת, או שאתה סתם מקשקש?

ג'וקר, אתה הולך לרכוש טנדר בשביל חודש בודד?לשכור טנדר? לאילו מטרות אתה צריך אותו?

טיולים? עבודה? לתפוס כוסיות על החוף? להעמיס? צריך 4X4?

תתפלא אבל כן, בארה"ב.

אי אפשר בכלל להכנס איתו לשטח טכני, הממדים ענקיים, מרווח דחון קטן וזוויות מרכב ממש גרועות.

בכביש הוא אומנם מרגיש די מהיר למרות המשקל הענק ובגלל המנוע הגדול, שדרך אגב שואב בנזין יקר בצורה מטורפת. הנסיעה בפניות די מפחידה בגלל זוויות גלגול גדולות.

פורסם

תבדוק את הטיוטה היילקס ויגו החדשה.

לא יצא לי אמנם לנהוג בה אבל ההיילקס הקודמת היא הצלחה גדולה והויגו נראית מבטיחה לא פחות.

פורסם

מה זה ההגדרות האלה "הכי טוב" "פחות טוב"

כל טנדר טוב בתחומים בהם הוא טוב, המשנה שלי היא שטויוטה הכי ידידותית למשתמש, אבל גיר עם הילוכים ארוכים מידי, לא מתאים בכלל להעמסה, מגנום בנוי לעבודה קשה הרבה יותר, עם הילוכים קצרים, אבל מתחמם כשהוא רואה מרחוק עליה, בנוי הרבה יותר חזק. בטויוטה קרסו לי התושבות של הארגז, לעומת מגנום שהן לא יכולות לקרוס. וכהנה וכהנה, איסוזו אמנם חזק, אבל עדיין איסוזו, אני ממש לא אוהב.

המזדה זה בעצם פורד ריינג'ר, חזק בהילוכים הראשונים, מעבר לזה כמו כולם, אבל הכי יפה.

אתה מחפש טנדר לפוזה? קנה את הסאניונג, טנדר נוח, אין לו קפיצי עלים מאחורה, וסביר להניח שהכי מפנק, עם מנוע מרצדס.

פורסם

כמו כן רצוי שתציין תקציב אחרת יצוצו תגובות כגון "האמר H2 SUT" אנד ש*ט :roll:.

אבל אם אהיה רציונאלי אזי כנראה שהניסן אכן תהיה התשובה ההגיונית (נכון לעכשיו).

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה אני אכן יברר מתי הניסאן תגיע... ומה יהיה תג המחיר אני משער שבאיזור ה 200K

מאחר והיא מגיעה עם 170+ כ"ס. ואיבזור מפנק.

מה שאמור להפוך את הרכב הנ"ל לחזק ביותר בארץ בקטגוריה.

בלי קשר ת שאלו למה אני צריך את הטנדר, ובכן להכל.

גם לפוזה גם לעבודה (אני עובד בעסק טכני אשר מעמיסים סחורה ויש צורך בתא מטען) וגם לנוחות.

ושוב תודה רבה, אני יברר מחיר אם הוא יעבור את ה 200K אני משער שאני ילך על ה D-BLACK יד שניה כי ממש אין לי זמן לחכות 8-10 חודש ליד שניה מניסאן (תמיד יהיה מישהו שקונה רכב חדש ומתחרט..... או לא יודע מה)...

עידן.

פורסם

לאבא שלי יש D-BLACK והוא מאוד מרוצה ממנו בשביל רכב עבודה, התיבה ידנית (כמובן) ולכן המנוע תמיד יהיה בתחום היעיל, שטח זה לא ממש אתגר בשבילו והרכב סובל התעללויות.

ואם שאלת אז כן הוא מסובב ראשים ככה שפוזה היא לא הבעיה שלו.

אה והטרנד החדש הוא די(-)נמיט.

נ.ב, שמתי לב שאמרת שאתה צריך תא מטען. אז העניין הוא כזה לפני ה-D-BLACK לאבא שלי היה איפון והיה בו ארגז ענקי, ב-D-BLACK הוא משום מה הצטמצם, לתשומת ליבך.

אה גם נורא מעצבן אותי שהפרסומאים מנסים להציג אותו כתחליף למכונית מנהלים זה כל כך מגוחך הוא ממש לא נוח על הכביש והאיכות חומרים שלו מאוד זולה.

• תוכן חדש...