Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לרכוש מערכת בכ-6000 שקלים.

אני רוצה שמהערכת תכלול:

פאנל, אין עדיפות כלשהי, רק העיקר שיהיה 3 יציאות.

קומפוננט

אחוריים, שיהיה להם צליל יפה ושלא יתעסקו רק בבאסים.

סאב, העדפה לPunch, אבל עם יש הצעות אחרות אני מוכן לשמוע.

מגבר, מספיק חזק ואמין.

אני יודע שאי אפשר להרים את כל המערכת על מגבר אחד, אבל אני לא בטוח אם יכנסו 2 מגברים בתקציב הזה.

מוכן לשמוע כל הערה והארה. תודה.

206XS 1.6 16V 110HP

פורסם

אם אתה מחפש איכות, SQ דהיינו - וותר על האחוריים - הם לא מוסיפים שום דבר חוץ מגניבת הבמה הקדמית - ואם יש לך נוסעים מאחורה אתה יכול להתקין את הרמקולים הכי פשוטים -בקושי להגביר אותם ותאמין לי זה יספיק.

אם אתה מחפש עוצמה, SPL יעני - אתה צריך ללכת על כמה שיותר רמקולים, כמה שיותר וואטים מהמגבר - חשוב שלמגבר שמרים את הסאב תהיה עוצמה גבוהה - אחוז עיוות סביר ודאמפינג פאקטור גבוה.

ב-SQ מגבר שני ערוצים, סט קומפוננט טוב לקדימה וסאב וופר יספיקו לך בהחלט.

ממליץ על - יחידת ראש של פנסוניק בגבול ה2500 שקל - יחסית למחיר אני חושב שהם נותנים תוצאה מקסימה בצליל שיוצא מהן, יש עם 3 יציאות 5V ליציאה ואקולייזר 7 ערוצים מובנה כולל קרוס אובר מובנה.

אין לי כרגע דגם ספציפי לתת לך - אבל www.zap.co.il יעזור.

קומפוננט - ממליץ לך על דוטק mk2 של מוראל או חמש ורבע אינטש או שש וחצי אינטש - תקרא קצת עליהם באתר הבית של היצרן www.morel.co.il עולים סביבות ה1400 ש"ח במקסימום.

סאב - אינפיניטי 12 אינטש (יש גם 10) או קאפא, או קאפא-פרפקט (יכול להיות שאני מתבלבל כאן - אבל אין הרבה מבחר בארץ לסאבים שלהם - יש בעיקר את שני הדגמים האלה) בתיבה אטומה 28 ליטר - בערך 1400 עד 1500 ש"ח וזה סאב מדהים! מוזיקלי, מדוייק וחזק מאוד.

מגבר - jbl gto75.4 - גם מגבר מאוד חזק (4 ערוצים 104 RMS לערוץ) גם מותג, אחוז עיוות נמוך ודאמפינג פקטור 6.3 שזה ערך גבוה. אם אני לא טועה גם המחיר כאן הוא סביבות ה1400 ש"ח

אם ההרכב הנ"ל קצת חורג מהמחיר שלך - ממליץ לך להתפשר על המגבר! אל תתפשר על רמקולים ועל תתפשר על HU.

הרכב מערכת לSPL - אותה המערכת - רק תחליף את המגבר הזה למגבר של ה6 יציאות מאותה סדרה (או שתוסיף מגבר לסאב - ממליץ במקרה הזה על הB52 zl8020 - גם זול וגם יעשה את העבודה נאמנה) ורמקולים אחוריים 6*9 הייתי ממליץ לך על המוראל פולס אבל טוענים שהם לא עומדים בהגברה רצינית...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז ככה , זה הסט אפ שאני הייתי ממליץ לך :

HU - נגיד תקציב של עד 1300 ש"ח DEHP7700 - או דומיו (יכול להגיע עד 1500 ש"ח...)

או שאתה יכול להביא אלפיין CDA9843 שוב באותו מחיר. (אני הייתי ממליץ יותר על הפיוניר..)

קומפוננט - 1000 ש"ח מורל דוטק - הסט שנותן את התמורה הכי טובה במחיר הזה - נשמע פשוט מדהים (לטעמי

כדאי אולי שתשמע אותו לפני שאתה קונה אותו , יש הרבה שלא אוהבים את הסאונד שלו) סה"ב באמת זה הסט היחידי שאני

יכול להמליץ עליו. (אולי רק עוד הפוקל 165V שעולה 1500 ש"ח...)

אחוריים - פיוניר \ קנווד \ מורל \ JBL - כל 6X9 פשוט במחיר שעד 400 ש"ח - לא צריך יותר

מגבר 4 ערוצים - יש את JBL GTO75.4 כמובן , ואת המקביל שלו של אינפינטי - 1500 ש"ח

יש עוד מגברים כמו - אוריאון , הייפוסוניק , רוקפורד , מאק אודיו, לאנזר וכו ... הקטע שה JBL היחידי שגם המחיר שלו

טוב וגם הוא נותן תמורה מלאה למחיר כל שאר המגברים של החברות שמוזכרות פה או שהם חלשים יחסית או שהמחיר שלהם

לא כל כך ריאלי יחסית לנתונים שלהם ... ולכן כמו תמיד (אפילו שלכולם נימאס כבר :wink: ) הJBL הכי מומלץ.

סאב - Kicker CVR - עולה 800 ש"ח סאב מעולה ! שווה כל שקל , אם אתה יותר בכיוון של SQ (יותר דיוק על פני העוצמה)

לך על רוקפורד שהזכרת רק שתשים לב שהוא יותר חלש מהקיקר (שמומלץ יותר ממנו)...

סה"כ יוצאים כל הרכיבים - 5700 ש"ח , חסר התקנה - 500 ש"ח , תיבה לסאב - 150 ש"ח וחיווט - 200 ש"ח

זה אומנם קצת חורג מהתקציב שלך אבל אם תקנה הכל במקום אחד אולי יעשו לך הנחה קטנה או שאולי אחרי קצת השוואה

וחיפושים תמצא מחירים יותר טובים , או שתקנה מוצרים יד שניה (רכיב אחד..) , או שתוותר על ה אחוריים (הם די מיותרים)

או (אחרון ודי :-) ) שיש לך גישה לדיוטי פרי ה JBL עולה של 200 $.

מחבינת חיבורים תחבר את הסאב ואת הקומפוננט למגבר ואת האחוריים (אם יהיו) לרדיו דיסק.

זאת יכולה לצאת מערכת חבל"ז ... שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

מה הכיוון שאתה מחפש.

איכות או עוצמה.

איזה רכב מדובר??

איזה מוזיקה את אוהב?

התקציב כולל חוטים והתקנה?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

את האמת שעוד לא החלטתי, אבל אני מעדיף יותר עוצמה.

אני לא מתכוון שאני רוצה סאב שיסדוק לי את הדאש אבל אני גם לא רוצה מערכת שתהיה עסוקה באיכות כל היום ושלא ישמעו שיש מגבר בכלל...

אני רוצה משהו מאוזן עם נטיה לעוצמה...

הרכב סביר להניח יהיה רכב קטן, Ibiza Turbo, Polo GTI וכו'...

206XS 1.6 16V 110HP

• תוכן חדש...