Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BACK FROM SCOTLAND...

עומר ג R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עומר!!

אל תבלבל ת'מוח יותר מידי :)

מה אתה מפרסם פה תמונות פורנו קשות כאלה-אתה יודע שיש פה חולים סופניים!!

יאאלה תירשם לג'מקנה הבאה שנראה לך מאיפה משתין האגזוז!

באהבה רוי

פורסם
Aston Martin V8 (או בקצרה, AMV8 )?

כל הכבוד.

זכית בעוד כמה תמונות של המרטין...

לגבי הקופה . אני פשוט אוהב את הפיאט קופה...

והחיים הטובים ...

P1030294.JPG

P1030292.JPG

fiatco.JPG

F1060020.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

קודם כל, הVTS שם זה כמו הונדה האצבק כאן, אוטו שרק (רוב) הערסים קונים!

ויש אותם בכמויות שלא יביישו אף מאזדה 6 פה בארץ, זה הכוונה שיש אותם הרבה.

עומר- אהבתי ביותר את הכתובת על היגואר :lol:, תאר לעצמך זה ישראלי שערק לאנגליה!

שנית- תגיד שמעת את האסטון נוסעת?!

או את הTVR?

אני אספר לך התרשמות אישית מ-2 אלה, אני הולך לי ביער שרחוק בערך קילומטר מהעיר, אני שומע רעש מנוע א-ד-י-ר (!!!)

וחושב לעצמי למה לא יכלתי ללכת יותר מהר, ואולי היתי זוכה להצצה על האוטו שמפיק את הסימפוניה הזאת.

אחרי 10 דקות אני הולך בעיר, לא רואה כלום, חוזר לי לביתי מצוברח!

אחרי שעתיים בערך אני יוצא החוצה לזרוק את הזבל, פתאום עוברת לידי היצירה שהפיקה את הסימפוניה ה-9, נותן בגז (Pedal to the metal) ואני רואה שזאת הDB9, אוטו מדהים, ורעש עוד יותר!!

והTVR, תדלקנו בתחנת דלק באה פרארי F430 ואחריה TVR כזאת רק כחולה, הפרארי מתדלק נוסע קצת קדימה מאפשר לTVR לתדלק ואז כששניהם מסיימים, שניהם לוחצים, ואני קפאתי במקום מהמנועים האלה, הפרארי ידעתי שיש לה רעש יבבני מדהים, אבל הTVR הזאת, כ"כ הרבה כוח שזה מדהים!!

אני מתגעגע לאנגליה בגללך:(.

עריכה: קניתי כרטיס הגרלה כזה, לא זכיתי:(

תכננתי דווקא על ה CLS 55AMG ועוד 30 אלף פאונד לאחזקה קצת...חח

וגם אני צילמתי הרבה פיאט קופה למה אני מת על האוטו הזה, אם תרצה אני יעלה 2 צהובות שצילמתי, אחת 20V ואחת 16V.

עוד עריכה: גם מהMR2 דור קודם (הלבנה שצילמת) יש בשפע באנגליה, שבארץ יש אולי אחת, מכונית מדהימה גם כן, מתחרה לפיאט.

• תוכן חדש...