Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רמקולים חדשים וכאשר אני לוחץ אותם פנחמה אני מרגי מאין חיכוך האם זה נורמלי?

HU:Eclipse 7200 Amp:JL HD 600/4 COPM:Hertz MLK165

פורסם

כאילו בוקר טוב?!? זה רמקול! לא נעל ספורט שבודקים את הסוליה שלה ע"י לחיצה עם האגודל!!!

קודם כל כשאתה לוחץ אותו קצת פנימה אתה מרגיש את החיכוך שנוצר מהאקורדיאון שעוטף את הסליל (הנייר הכתום הזה) - בנוסף לכך - למה לכל הרוחות אתה לוחץ על הרמקול??? אתה פוגם אותו!!!

רמקול בודקים בשתי דרכים - אחת היא ויזואלית - אתה בוחן לראות שאין קרעים, שהחוטים אם רואים אותם בכלל תקינים ומתחברים מקצה אחד לשני, שהטרמינלים לא שבורים, שאין שריטות או סימנים של הלחמות (במקרה ואתה פוחד שזה משהו שכבר עבר שימוש)

והבדיקה השניה היא ווקלית - אתה מחבר אותו למגבר, מתקין אותו במקום שהוא יהיה יציב אם אפשר ורואה שהכל בסדר...

אבל אתה בשום פנים ואופן לא בודק אותו כמו אבטיח... זה לא ינגן אם תרביץ לו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לחיצה על מרכז הרמקול מבטיחה לך שהסליל לא התעווט ושהממברנה נעה בחופשיות ללא חיכוכים .

ברגע שאתה מרגיש חיכוך כלשהו ( בלחיצה על מרכז הרמקול ) סבירות גבוהה שהרמקול ישמיע רעשי לוואי

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
כאילו בוקר טוב?!? זה רמקול! לא נעל ספורט שבודקים את הסוליה שלה ע"י לחיצה עם האגודל!!!

קודם כל כשאתה לוחץ אותו קצת פנימה אתה מרגיש את החיכוך שנוצר מהאקורדיאון שעוטף את הסליל (הנייר הכתום הזה) - בנוסף לכך - למה לכל הרוחות אתה לוחץ על הרמקול??? אתה פוגם אותו!!!

רמקול בודקים בשתי דרכים - אחת היא ויזואלית - אתה בוחן לראות שאין קרעים, שהחוטים אם רואים אותם בכלל תקינים ומתחברים מקצה אחד לשני, שהטרמינלים לא שבורים, שאין שריטות או סימנים של הלחמות (במקרה ואתה פוחד שזה משהו שכבר עבר שימוש)

והבדיקה השניה היא ווקלית - אתה מחבר אותו למגבר, מתקין אותו במקום שהוא יהיה יציב אם אפשר ורואה שהכל בסדר...

אבל אתה בשום פנים ואופן לא בודק אותו כמו אבטיח... זה לא ינגן אם תרביץ לו...

קודם כל ה"אקורדיון הכתום הזה", נקרא "ספיידר".

ודבר שני כן בודקים מהלך ממברנה פנימה והחוצה כאשר בודקים אלמנט משומש על מנת לחוש אם יש עיוות בגליל הסליל ועל מנת לראות שאין קרעים בספיידר וכמוכן בגומי המחובר לממברנה.

מה עוד שניתן יהיה לדעת אם יש עיוות גם בספיידר עצמו , או התעייפות חומר כזה או אחר.

בכל אופן, לא צריך לדפוק עליו כמו אבטיח, אבל בהחלט מומלץ לבדוק תקינות של מהלך ממברנה.

under construction..

פורסם

מגע קל בממברנה, כן - בדיקה של הגומיה - כן בהחלט אפשר וזה נכון

אבל לא לחיצה עד שמרגישים עיוות... - נכון, זה באמת נקרא ספיידר

אה - גרין מונסטר - אם אתה מחפש כיסויי לדלתות של רנו קנגו - תנסה לפנות ל"אוטו מודיעין" זאת רשת חנויות שדרכה ניתן להזמין כל חלק לכל רכב - תריץ אותם ב144 יש סניף באיזור התעשייה של חולון

דפקו לי את הידית של הטויוטה (דלת נהג) - השגתי ידית + צילינדר בחצי מחיר ממה שכל מנעולן הציע לי (שלא לדבר על היצרן) ושילמתי רק על העבודה וחסכתי ככה 200 שקל שהיו נעלמים כמו כלום - וזה עוד אצל ההכי זול

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל רמקול שאני מתקין\קונה אני בודק אותו בצורה הזאת ואם יש עיוות כשלוחצים "בקלילות" אז לא לוקח

זו בדיקה ראשונית שיכולה למנוע מצבים לא נעימים

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

מגע קל בממברנה, כן - בדיקה של הגומיה - כן בהחלט אפשר וזה נכון

אבל לא לחיצה עד שמרגישים עיוות... - נכון, זה באמת נקרא ספיידר

אפשר ללחוץ לא יקרה כלום, כול עוד לוחצים במרכז הרמקול.

תמיר

פורסם

אפשר ללחוץ על הרמקול, אבל חשוב שהלחיצה תהיה סימטרית במרכז הממברנה. אפשרות נוספת לבדיקת רמקול היא על ידי חיבורו למגבר שמחובר בכניסה שלו למחולל תדר (סיגנל גנרטור) ולהריץ את תחום התדרים שהרמקול מיועד לעבוד בהם. אם יש בעיה ברמקול העיוות בצליל ישמע בצורה ברורה ביותר ע"י בדיקה בשיטה הנ"ל.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
אפשר ללחוץ על הרמקול, אבל חשוב שהלחיצה תהיה סימטרית במרכז הממברנה. אפשרות נוספת לבדיקת רמקול היא על ידי חיבורו למגבר שמחובר בכניסה שלו למחולל תדר (סיגנל גנרטור) ולהריץ את תחום התדרים שהרמקול מיועד לעבוד בהם. אם יש בעיה ברמקול העיוות בצליל ישמע בצורה ברורה ביותר ע"י בדיקה בשיטה הנ"ל.שלו.

לא לכל אחד יש את הציוד הנ"ל :wink:

פורסם
כל רמקול שאני מתקין\קונה אני בודק אותו בצורה הזאת ואם יש עיוות כשלוחצים "בקלילות" אז לא לוקח

זו בדיקה ראשונית שיכולה למנוע מצבים לא נעימים

תגדיר עיוות?

HU:Eclipse 7200 Amp:JL HD 600/4 COPM:Hertz MLK165

• תוכן חדש...