Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי קופה FX- דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מנוע? 2.0 או 2.7?

בכל מקרה מדובר על רכב עם יותר SHOW ופחות GO. נראה מעולה לדעתי (וגם לפי תגובות הרחוב בזמן שנוהגים בו) אבל לא מבצע מספיק טוב, ולא מרגיש חזק כמצופה (אני נהגתי ב2.7 ל' וגם ב2.0 ל'. הראשונה אוטו', השניה ידנית).

עכשיו השאלה מה אתה מחפש ברכב. אם אתה רוצה רכב שנראה מעולה, אבל יחסית רגוע, הוא חסר מתחרים. אין עוד קופה במחירים האלו חדשה. אם אתה רוצה הנאה מנהיגה, כוח וכו', זה לא המקום. אם מדובר על ה2.7 ל', תוסיף 10K, תקנה מיאטה חדשה.

בכל מקרה תנסה לפרט מה אתה מחפש ברכב, והאם מדובר באמת על חדש, או משומש, כדי שנוכל להתאים לך אופציות לפי הדרישות.

גיא

פורסם
איזה מנוע? 2.0 או 2.7?

בכל מקרה מדובר על רכב עם יותר SHOW ופחות GO. נראה מעולה לדעתי (וגם לפי תגובות הרחוב בזמן שנוהגים בו) אבל לא מבצע מספיק טוב, ולא מרגיש חזק כמצופה (אני נהגתי ב2.7 ל' וגם ב2.0 ל'. הראשונה אוטו', השניה ידנית).

עכשיו השאלה מה אתה מחפש ברכב. אם אתה רוצה רכב שנראה מעולה, אבל יחסית רגוע, הוא חסר מתחרים. אין עוד קופה במחירים האלו חדשה. אם אתה רוצה הנאה מנהיגה, כוח וכו', זה לא המקום. אם מדובר על ה2.7 ל', תוסיף 10K, תקנה מיאטה חדשה.

בכל מקרה תנסה לפרט מה אתה מחפש ברכב, והאם מדובר באמת על חדש, או משומש, כדי שנוכל להתאים לך אופציות לפי הדרישות.

גיא

תודה על התגובה.

כמובן שמחפש רכב שנראה טוב, אני אוהב מהירות ורוצה להנות מהנהיגה כמובן, רוצה רכב שיזרום

איתך אם אפשר לקרוא לזה ככה, רכב עם כוח. אני חשבתי על היונדאי מכיוון שהיא יחסית זולה בקטגוריה

שלה, מה גם שהיא נראית מעולה. חשבתי על הגירסה של ה 2.0 ידני, חדשה.

תודה.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

מנסיון של נהיגה על הדגם 2 ליטר האוטומטי , שהיה היחיד בארץ :) .

האוטו מתנהג לא רע בכלל , מרגיש קשיח ויציב על הכביש , הגה לא רע בכלל ביחס לקוראנית .

איכות הרכבה דיי בינונית .

הפאק הגדול בתכנון של הרכב הזה הוא קורת A נורא עבה ורחבה שבתוספת מראות צד אימתניות דיי חסומות את שדה הראייה בפניות .

הרכב חווה גם תאונה חזיתית שבעקבותיה הושבת , פגיעה חזיתית בוולבו , הנוסעים נשארו שלמים לחלוטין ללא פגיעות . נראה שרמת הבטיחות הוכיחה את עצמה דיי יפה , לעומת הוולבו , שהיה צורך לנסר את קורת A ו B כדי להוציא את הנוסעים .

צריכת הדלק הייתה באיזור ה 1:10 , כנ"ל גם בדגם הידני ( יש לי ידידה עם רכב כזה שתעיד ) .

דרך אגב , בטופ גיר בחנו את הרכב או שהציגו אותו באחת התוכניות , וגם הם חשבו שהרכב לא רע בכלל מבחינת התנהגות ותמורה למחיר .

אני לא חושב שתמצא משהו יותר מוצלח עם מקדם פוזה , הנאה ואמינות כמו של הרכב הזה .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

2.0 ל' עולה 160 K בערך. האם זה התקציב בדיוק?

האם אתה רוצה רק חדש או שגם משומשת יכולה להיות אופציה?

אני די התאכזבתי מהכוח של השני ליטר הידנית. בכל מקרה אל תקנה בלי נסיעת מבחן.

גיא

פורסם

גם משומשת יכולה להיות אופציה רק יש עם זה שני בעיות, אחד זה שבדרך כלל רכב כזה בארץ או למעשה

מכוניות ספורט בכללי, קשה למצוא במצב טוב.

שני זה אני לא ראיתי אחת כזאת למכירה עדיין.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם
תיקח אותה רק בגרסאת ה2.0 ידני, עם יש כזאתי, ניראה לי שכן.
יש רק ידניות ב 2 ליטר ... האוטומטית היחידה שהייתה בארץ , נכחדה בתאונה .

אני לא חושב שיש לך את בעיה למצוא כאלה ... ובטח כאלה במצב טוב .

כי אם כל הכבוד ליונדאי , היא לא ממש רכב ספורט , היא אולי ספורטיבית במראה אבל פה זה נגמר .

אני מכיר לפחות שני בעלי יונדאי קופה , תשלח לי הודעה בפרטי אם זה מעניין אותך כ"כ , אני אברר אם הם רוצים למכור .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...