Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפנל שלי אין הרבה כיוונים ואת הטרבל כיוונתי בו לDB-4 ועדיין הצלילים גבוהים מידי איך אפשר לסדר את זה, אולי לכוון את החיתוכים במגבר? אם כן אז מה לעשות?

פורסם

אם זה טוויטר סיני פשוט, מומלץ להחליף אותו באחד איכותי או לחבר אליו בטור נגד.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

ברור שמומלץ להחליף את הטוויטרים (או לבטל אותם)

אבל אתה יכול גם להחליש אותם בעזרת קבל 4.7 מיקרו פאראד 50 וולט - אתה מחבר אותו על חוט ה+ של הטוויטר כאשר הרגל השלילית של הקבל מופנת לרגל החיובית של הטוויטר (תחבר כמה שיותר קרוב לטוויטר) זה יפחית לך את עוצמת הטוויטר ב3 DB פחות או יותר - במילים אחרות, ירגיע אותו קצת...

קבל כזה עולה פחות מחמישה שקלים... זה סטנדרט

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרגל ה"שלילית" לא הרגל השלישית - הבנת הנקרא...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עם הכבל לא תחליש אותם, אולי תגרום להם חיתוך יותר גבוה, אבל גם זה בספק, משום שהטויטר עצמו בא כבר עם קבל בין 4.7-2.2 מיקרו,

רק נגד. (בהספק של מעל 20W).

תמיר

פורסם
ברור שמומלץ להחליף את הטוויטרים (או לבטל אותם)

אבל אתה יכול גם להחליש אותם בעזרת קבל 4.7 מיקרו פאראד 50 וולט - אתה מחבר אותו על חוט ה+ של הטוויטר כאשר הרגל השלילית של הקבל מופנת לרגל החיובית של הטוויטר (תחבר כמה שיותר קרוב לטוויטר) זה יפחית לך את עוצמת הטוויטר ב3 DB פחות או יותר - במילים אחרות, ירגיע אותו קצת...

קבל כזה עולה פחות מחמישה שקלים... זה סטנדרט

לא קשור להבנת הניקרא... לא שמתי לב סליחה!
פורסם

טוב חשבתי שיש פיתרון פשוט של כיוון כלשהוא אז לא נתתי יותר מידי פרטים

הפאנל הוא DVD אז נאלצתי להסתפק במכשיר ללא יותר מידי כיוונים וחיתוכים מה שיש בו זה רק את האפשרויות הפשוטות של BAS/TRE/MID שאני יכול לשחק +DB-

אליהם מחובר מגבר של לאנזר שמחובר לקומפוננט מורל DOTECK עם הקרוסים שלו כמובן והמגבר חתוך על מצב HIGH PASS. יש גם סאב

פורסם

נניח והחלטת לשים קבל במקום נגד, שזו טעות ראשונה ,

אתה ממשיך ומגדיל את הטעות וממליץ לשים קבל עם קוטביות?

אם כבר החלטת שקבל זה מה שאתה ממליץ עליו,

(למרות שצריך נגד-כי אתה מעוניין להחליש , לא לבטל תדרים), לפחות תמליץ על קבל NP או BP,

בטח שלא קבל עם "רגל שלילית".

ZZR

פורסם

תנסה דבר אחר.

למקם את הטיווטרים בכיוון אחר. לא יש אליך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

נכון, מומלץ להשתמש בקבל בי-פולאר אבל גם קבל רגיל יעשה כאן את העבודה

ולמרות שקבל מסנן תדר - הוא גם משפיע על העוצמה של הטוויטר - מנסיון, היו לי טוויטרים של פיוניר שפשות פעלו כמו סכינים - אחרי שהוספתי עליהם את הקבל הם בהחלט נרגעו קצת - אבל עדיין צרמו - כבר תכננתי להוסיף נגד למעגל הזה - אבל פשוט החלפתי את הטוויטרים

וזה גם מה שרשמתי בעצה הראשונה שלי - ושאף אחד כאן לא ייעלב מהציניות שלי!!! אני לא נמצא כאן כדי לקטול אנשים - זאת לא היתה הכוונה - סליחה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...