Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חברה - האם כדאי לי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג יחיד (רווק) ונוסע לעבודה וחזרה כ-80 ק"מ ביום.

כרגע ברשותי שרייד 93 1300 ידנית

יש לי הצעה לרכישת רכב חברה מזדה לנטיס דגם LX מודל 2002 (נהג יחיד נהג על הרכב)

נסע כ-82,000 ק"מ וע"פ הבדיקה אין משהו חריג. המחיר המבוקש הוא כ-26% מתחת למחירון.

ושאלותי הן:

א. איך הדגם הנ"ל? מומלץ?

ב. האם המחיר סביר? כמה אחוזים נהוג להוריד על רכב חברה?

ג. האם לי באופן אישי כדאי לעבור ממכונית קטנה למשפחתית (שוב - רווק,נהג יחיד,כ-80 ק"מ בממוצע

ליום)

דעו לכם כי ע"פ המלצותיכם אחליט אם לקנות או לא אז אשמח לקבל תגובות!

תודה....

דייהטסו שרייד 1300 מודל 93 , ידני

פורסם

אם העובדה שאתה נוהג ברכב קטן וישן לא מפריעה לך - חבל על הכסף.

מדובר בהפרש של כ-1500 ש"ח באחזקה חודשית שאותם תוכל לחסוך למשהו אחר שאתה באמת צריך.

אם בכל מקרה החלטת להשתדרג - זו נשמעת אופציה סבירה בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב עבר 82K שזה המון (27K בשנה)!

אז כדי לך לחשוב על האם אתה נוסע הרבה או קצת, כיוון שיכולה להיות לך בעיה בלמכור את הרכב!

מבחינת מחיר מרכב חברה יורד 7% עד 17%

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

לאון המאזדה שנת 2002, ז"א היא עלתה לכביש ככל הנראה בשנת 2001, אם כן אז בהתחשב בזה ש2005 כבר נגמרת זה יוצא 4.5 שנים ואז זה 18.2 בשנה. שזה מאוד יפה

נגיד שהרכב עלה ב2002 על הכביש אז קח 4 שנים. שזה בסדר גמור

82 לחלק ב4 = 20.5 בשנה...

לא הבנתי איך הגעת ל27K בשנה???

בכל מקרה המאזדה מכונית טובה ואמינה ואם עד היום ההתניידות שלך היא על שרייד המאזדה מהווה קפיצת מדרגה של ממש.

אין מה לדאוג מזה שהיא הייתה בבעלות חברה (אתה משלם פחות, הבא אחריך ישלם פחות וכן הלאה), תבדוק את הרכב ותראה שהשילדה בסדר, שאין מכות על הקרטר , הרי ידוע שרכב השטח הטוב ביותר זה לאנטיס מליסינג....

ותנסה להוריד עוד קצת את המחיר זה אף פעם לא מזיק.

haters will hate

פורסם

לאנטיס מכונית נחמדה רק אל תשכח שהיא באה בלי אזעקה ובלי מרימי חלונות חשמל שיש לה רק שתיים,מראות ידיות ופסי קישוט שחורים, רמת גימור נאה מינוס לאוטו מסוג שכזה.

ורכב חברה תמיד יישאר בהיסטוריה של האוטו ככה שחבל להתעסק עם שטויות שכאלה אומנם הצעה נחמדה אך לא לטווח הרחוק של זמן מכירת האוטו, לרוב אנשים יסתכלו על זה לא בצורה טובה.

ואוטו עם נפח מנוע כזה אחרי נפח מנוע של 1.3 ליטר חבל על הדלק כאשר אתה נהג יחיד

תשב לבד עם החישובים השנתיים ותראה מה משתלם לעצמך, סה"כ באמת הצעה נחמדה אך תמיד כאלו דברים מלווים בכסף.....

Polo 2012

פורסם
לאון המאזדה שנת 2002, ז"א היא עלתה לכביש ככל הנראה בשנת 2001, אם כן אז בהתחשב בזה ש2005 כבר נגמרת זה יוצא 4.5 שנים ואז זה 18.2 בשנה. שזה מאוד יפה

נגיד שהרכב עלה ב2002 על הכביש אז קח 4 שנים. שזה בסדר גמור

82 לחלק ב4 = 20.5 בשנה...

לא הבנתי איך הגעת ל27K בשנה???

בכל מקרה המאזדה מכונית טובה ואמינה ואם עד היום ההתניידות שלך היא על שרייד המאזדה מהווה קפיצת מדרגה של ממש.

אין מה לדאוג מזה שהיא הייתה בבעלות חברה (אתה משלם פחות, הבא אחריך ישלם פחות וכן הלאה), תבדוק את הרכב ותראה שהשילדה בסדר, שאין מכות על הקרטר , הרי ידוע שרכב השטח הטוב ביותר זה לאנטיס מליסינג....

ותנסה להוריד עוד קצת את המחיר זה אף פעם לא מזיק.

בנצי אני עדיין חיי בתחילת 2005, וחישבתי את זה ככה: 2005-2002 = 3 ולכן 82 לחלק ל 3 שווה ל 27, חחח אני חייב להפנים שכמעט ונגמר 2005 :wink:

-לאון חבקין-

פורסם
לאנטיס מכונית נחמדה רק אל תשכח שהיא באה בלי אזעקה ובלי מרימי חלונות חשמל שיש לה רק שתיים,מראות ידיות ופסי קישוט שחורים, רמת גימור נאה מינוס לאוטו מסוג שכזה.

ורכב חברה תמיד יישאר בהיסטוריה של האוטו ככה שחבל להתעסק עם שטויות שכאלה אומנם הצעה נחמדה אך לא לטווח הרחוק של זמן מכירת האוטו, לרוב אנשים יסתכלו על זה לא בצורה טובה.

תשב לבד עם החישובים השנתיים ותראה מה משתלם לעצמך, סה"כ באמת הצעה נחמדה אך תמיד כאלו דברים מלווים בכסף.....

הרכב הוא עם אזעקה וגם עם 4 חלונות חשמל.

לגבי עניין מכירת האוטו בשלב מאוחר יותר - חשבתי שאם אני קונה אותו ב-26% פחות ובדר"כ מורידים 7%-17% (כפי שנאמר כאן באחת ההודעות) אז מצבי בסדר וגם אם אני אוריד קצת יותר מהמקובל אני עדיין לא אפסיד...לא?

פורסם
27K לשנה לרכב חברה זה מעט.

אצלנו אין רכב שעובר פחות מ 30-40 אלף לשנה.

אבל הוא עשה 20K.......

ואכן הלאנטיס ליסינג היא לרוב בגרסת הGLX שכוללת 4 ח"ח ושאר מתוקים.

haters will hate

פורסם

תגיד לפני שרשמת את זה, ראית פעם לאנטיס?

אני יכול להגיד לך, כבעל רכב כזה מחברה, שאתה מדבר שטויות!

-לאון חבקין-

פורסם

רכב חברה (כפי שכתבת בכותרת) הוא רכב שאתה מקבל לשימושך מהחברה בה אתה עובד. וזה אגב כמעט תמיד כדאי (פרט למצב בו אתה נוסע מעט מאד ויכול לקבל החזקת רכב במקום)

פורסם
רכב חברה (כפי שכתבת בכותרת) הוא רכב שאתה מקבל לשימושך מהחברה בה אתה עובד. וזה אגב כמעט תמיד כדאי (פרט למצב בו אתה נוסע מעט מאד ויכול לקבל החזקת רכב במקום)

ייתכן והכותרת שלי קצת מטעה מכיוון שכוונתי היתה האם כדאי לי לקנות רכב שהוא רכב חברה...פרטים בהודעה המקורית.

ושוב תגובות נוספות יתקבלו בברכה...

פורסם

תשמע , מה בדיוק אתה מחפש ?? , שנגיד לך לקנות ??

גם לי מוצמדת לאנטיס (לקראת החלפה תודה לאל..), הרכב היום קרוב ל 240,000 ק"מ.

מנוע וגיר מקורים, ולא עושים סמנים שהם בסוף הדרך.

הרכב עם 2 כריות אויר, חלונות חשמל קדימה בלבד, מראות חשמליות, וזהו..

הרכב די מרווח, ותא מטען גם הוא בסדר גמור.

יתרונות : יחידת מנוע גיר מהטובים והנמרצים ביותר, אך הדבר מלווה בשאון והמולת מנוע נוכחים מעל 3000 סל"ד, וזה לא רעש נעים, אלא ניסור מתכת די מטריד.

אמין בצורה מעוררת כבוד.

חסרונות:לא נוח !!, האוטו קופצני, אינו משכך מהמורות, ורחוק מאוד מלהיות מתקשר מבחינת נהיגה ברכב.

תעבורה בסיסית וזולה , צריכת דלק בנסיעה רגועה עומדת על ליטר ל 12 ק"מ...

רכב משנת 2002 עם 82K הוא בתול.. , 4 שנים על הכביש 21K לשנה זה כלום.

עם כזו הורדה במחירון, לך על זה, צעד ענק למי שעד היום נסע בשרייד...

פורסם
תשמע , מה בדיוק אתה מחפש ?? , שנגיד לך לקנות ??

גם לי מוצמדת לאנטיס (לקראת החלפה תודה לאל..), הרכב היום קרוב ל 240,000 ק"מ.

מנוע וגיר מקורים, ולא עושים סמנים שהם בסוף הדרך.

הרכב עם 2 כריות אויר, חלונות חשמל קדימה בלבד, מראות חשמליות, וזהו..

הרכב די מרווח, ותא מטען גם הוא בסדר גמור.

יתרונות : יחידת מנוע גיר מהטובים והנמרצים ביותר, אך הדבר מלווה בשאון והמולת מנוע נוכחים מעל 3000 סל"ד, וזה לא רעש נעים, אלא ניסור מתכת די מטריד.

אמין בצורה מעוררת כבוד.

חסרונות:לא נוח !!, האוטו קופצני, אינו משכך מהמורות, ורחוק מאוד מלהיות מתקשר מבחינת נהיגה ברכב.

תעבורה בסיסית וזולה , צריכת דלק בנסיעה רגועה עומדת על ליטר ל 12 ק"מ...

רכב משנת 2002 עם 82K הוא בתול.. , 4 שנים על הכביש 21K לשנה זה כלום.

עם כזו הורדה במחירון, לך על זה, צעד ענק למי שעד היום נסע בשרייד...

האוטו עשה 240 אלף ק"מ (סביר שאת הבולמים המקוריים עדיין לא החליפו ;) , ואתה מצפה לנוחות מנסיעה? :)

פורסם

ידידי הטוב, הוחלפו, כמו גם הצריות, הבולמים והמשולשים הקדמים, הנוחות הבסיסית של הרכב לוקה בחסר, מה לעשות..

• תוכן חדש...