Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם

רציתי לשאול אם משהו יודע מה טמפרטורת חום המים שאמורה להיות בפזו 205 מנוע 1400 ידני הזרקה.

70 מעלות? 80 מעלות ? או 90?

כמוכן הגיע הזמן לשפץ \לשפר את לוח השעונים.

רציתי לקבל הצעות לרעיונות יפים איך לשפץ את הלוח שעונים כגון לדים\מנורות של תאורה אדומה או ירוקה או כחולה וכמוכן איך בעצם לשפץ את הלוח שעונים עצמו מבחינת נגיד מדבקה לבנה על כולו ואז לחתוך עיגולים רק איפה שהשעונים וכו

תודה לכולם

שבוע טוב

פזו 205 שנת 94 ...חסכוני אמין פשוט סוס

פורסם

כן כל הדש בורד יוצא בשניה לא בעיה לפרק...

פרקתי כבר לצורך החלפת נורית תאורת לוח שעונים

פורסם

בעיקרון אין שום דרך להחליף את התאורה, אבל אם תצליח להשיג כיסויים של הנורות במקום בצהוב המחריד הזה בצבעים אחרים אז רק תוכל לשנות את צבע התאורה.

בנוגע ללוח שעונים לבן... אני ממליץ לך לשאול ממשתמש TZIVIKA-PICK את הסריקות שלו וקבצי הגראפיקה, אולי הוא יתן לך אותם.

פורסם

אתה מוזמן להעיף מבט בשרשור שיפוץ לוח השעונים שלי. השרשור עדיין ללא סוף, פשוט נתקעתי קצת בפרויקט עקב 1001 דברים אחרים, אבל זה עובד...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=88408

אם תרצה את קבצי הגרפיקה באיכות מלאה, שלח לי ה"פ עם כתובת מייל ותקבל אותם.

לגבי שינוי התאורה, אכן מדובר בנושא בעייתי. הצבע הכתום המדכא ב205 נובע מפלסטיק כתום שמותקן מיד לאחר הנורות, ומשנה את צבעם לכתום המדכא והמפורסם. מצד שני, הוא גם דואג לפזר את האור בצורה שווה לאורך כל לוח השעונים.

הפיתרון שאני מצאתי - פירוק הפלסטיק הכתום (חיסכון במשקל! :wink:) והתקנה של לדים אדומים וחזקים במקום הנורות המקוריות. אז נכון, פיזור האור לא אופטימלי כלל, אבל הלדים מספיק חזקים כדי להגיע לרוב לוח השעונים גם כך.

לדים טובים עולים בערך דולר באינטרנט. דמי משלוח לארץ יעלו מעט את הסכום, אבל זה לא נורא. במיוחד לאור העובדה שבתאוריה הם לא נשרפים כלל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נכון אבל אפשר גם לעשות דבר אחר לקחת חתיכת פרספק וללשט אותה שתהיה מחוספסת משניי הצדדים וכידוע פרספק מעביר אור מצויין

תן לה בראש כול עוד שאתה יכול

פורסם

לדים לא בעיה לקנות הבעיה שהם לא של 12 V אלא של 3V נראה לי

וחוץ מזה איך אני בדיוק מחבר אותם לתושבת מנורות הרגילות?

אי אפשר להוסיף בנוסף לאור הכתום איזה קומבינה שלא קשורה לאור הכתום הרגיל

אלא בנוסף וככה ערבוב צבעים יצא יפה.... או שמומלץ להעיף את הנוריות ולשים

לדים. איזה צבע כדאי ?

מאיפה משיגים לדים כאלה

פורסם

מתח הפעלה של לד רגיל הוא 1.7 וולט.

לגעתי כדאי לקנות לדים מתאימים לרכב. הם גם יתנו יותר אור, גם מגיעים מוכנים ולא דורשים התעסקות עם נגדים (ואם היית בצבא אתה בוודאי יודע שנגדים זה חרא של עם :wink:).

אהה, וכבונוס זה יראה קצת פחות חאפרי.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

צביקה, הייתי אצל חשמלאי רכב ותיק, והוא אומר שאם שמים לדים בהספק לא נכון בלוח שעונים, כל מערכת החשמל של הסקאלה תישרף תוך זמן קצר.

אמת?

כמה ואט של לד צריך לשים?

ואיך לעזאזל מפרקים את הכיסויים הכתומים המכוערים האלה שצמודים למנורה?

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

קצת נוסטלגיה לאלירן :lol:

דוגמא ללוח שעונים עם רקע אדום.

לפני 31Kק"מ.

צולם באור יום, בלילה הפיזור של הלדים על פני לוח השעונים, יותר טוב.

תמונה009.jpg

פורסם

וואוו, באמת נוסטלגיה :lol:

איתי - ברוב המקרים אין בעיה של הספקים עם לדים כי צריכת הזרם שלכם (ולכן גם ההספק שלהם) קטנה משמעותית מנורות להט פשוטות. זה אחד היתרונות שלהם, מעבר לאורך חיים וצבע.

• תוכן חדש...