Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

מאחר והרכב מושבת בינתיים (השגתי ראש מנוע - תודה לארנון גלס, שיפצתי אותו, מחכה לאטם ראש. האם מישהו מיכם נמצא השבוע בגרמניה???), אני משחזק בו דברים שונים נוספים, וכעת תור הרדיאטור.

הרדיאטור עבר שיפוץ רציני (ויקר) לפני ארבעה חודשים, הוחלפה לו הרשת הפנימית שהיתה מקורית והחזיקה יפה 50 שנה. לאחר מכן נצבע בשחור ועל השחור נצבע בהמרייט כסף מתכתי.

תוך כדי פירוק הראש וחלקים נוספים הקשורים אליו קיבל הצבע של הרדיאטור מכות קלות והתקלף בחלקו.

ראיתי שמתחת לשכבות הצבע יש נחושת, והחלטתי לקלף את כל הצבע ולהשאיר את הנחושת ללא צבע.

בתמונות המצורפות ניתן לראות את השלבים השונים, וגם את המספרים ואת שם היצרן שבעבר כוסו בשכבות הצבע ולא נראו. יש לי עוד קצת עבודת שיוף והברקה וכל החלק העליון יהיה נחושת מבריקה כמו החלק שיש בו את המספר.

שאלתי: האם מישהו יודע בבטחון ויכול להמליץ על לכה או ציפוי אחר, אשר ניתן לצבוע בו את הנחושת כך שתישאר מבריקה ולא תיראה בלויה "ומלוכלכת" לאחר נסיעה קצרה והתחממות?

תודה מראש על התשובות.

בברכה - אבי.

תמונות מוקטנות שצורפוattachment.php?attachmentid=46530&stc=1&thumb=1 attachment.php?attachmentid=46531&stc=1&thumb=1 attachment.php?attachmentid=46532&stc=1&thumb=1 attachment.php?attachmentid=46533&stc=1&thumb=1

attachment.php?attachmentid=46534&stc=1&thumb=1 attachment.php?attachmentid=46535&stc=1&thumb=1

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
שלום לך

לאיזה רכב אתה צריך אתם ראש

אמיר 0522422672

היי

למרצדס שבסימלון שלי,

דגם 220, הרכב משנת 1955, אך המנוע משנת 1963 (מנועים שהותקנו במרצדסים עד שנות ה-70).

תודה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אנודייז.

אני במקומך הייתי דואג הרבה יותר למנוע שלא יתחמם כי אתה מאבד מיעילות הקירור של הרדיאטור כשאתה צובע אותו.

אגב, להבא - שרשורים באותו הנושא ניתן לפתוח רק בפורום אחד, אז נא להמשיך להגיב כאן.

מוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...