Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשה כמוני

קח גרב כותנה, אלה של ה-3 ב-10.

תמלא אותה בצמר גפן, ותרביץ (בווקס).

היום ניסיתי את זה פעם ראשונה, יצא ממש יפה וממש נוח לעבודה.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם
לצבע של החומר עצמו. ניתן להבין את זה בקלות אם קוראים את ההודעה הראשונה....
וואלה?!

טעות שלי, סורי!

E-S-L לא הבנתי מז"א למלא את הגרב בצמר גפן...תוכל להסביר למה זה עוזר למלאות את הגרב בצמר גפן?

פורסם
תגיד, צמר גפן לא משאיר לך סיבים מעצבנים על האוטו ?

זה משאיר, לא סתם כך על האוטו אלא במקומות שיש בהם פינות או בכלל ספי דלתות וכאלה, אבל שטויות בסך הכל צמר גפן, לא משהו שצריך כזו התייחסות. בסוף זה יורד בקלות.

מקלארן, אני מניח שממלאים את הגרב בצמר גפן בשביל שתהיה אחיזה טובה לגרב, אבל אני לא מבין למה צריך את הגרב.

צמר גפן לבד זה מספיק. לוקחים, מורחים, מנגבים. כשחתיכת הצמר גפן שביד לא שמישה עוד, אפשר להעיף לפח הזבל וחוזר חלילה.

אריזה אחת או שתיים של צמר גפן מספיקה לרכב סדאן רגיל.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

תגידו לי השתגעתם? צמר גפן וגרביים?

ב -10 שקלים קונים מטליות מעולות לווקס.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

E-S-L לא הבנתי מז"א למלא את הגרב בצמר גפן...תוכל להסביר למה זה עוזר למלאות את הגרב בצמר גפן?

בוודאי

לא נוח לעבוד עם סתם גרב, אז מה שעשיתי זה לקחת גרב כותנה לבנה במצב טוב.

דחסתי בפנים צמר גפן רגיל, קשרתי את הגרב בסוף, כך מה שמקבלים בעצם הוא דמוי ספוג .

גודלו תלוי בכמות הצמר גפן שדחסת, אני דוחס בערך 10 ס"מ צמר גפן.

עכשיו יותר קל לנקות את הווקס.

תנסה

אחלה פטנט.

MITSUBISHI GALANT SPORT

• תוכן חדש...