Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

למכירה ציוד Alpine, Focal, AudioControl, Rodek


השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקבות המכירה של הרכב הציוד שוכב ללא שימוש, לכן הוחלט שמוטב למכור אותו.

כל הציוד במצד מצויין ועובד ללא דופי. אני לא אאריך בציון הספקים או בתיאורים מיותרים. כל הדברים שאני מציע למכירה כבודם במקומם מונח ואת המידע ניתן למצוא באינטרנט למי שחפץ בפרטים הקטנים.

 

1.) קומפוננט Focal Polyglass V2 6.5 אינץ'. הטווטרים כוללים קבלים מיוחדים המשמשים כפילטרים נגד תדרים נמוכים מדיי שהוספו על ידיי שעלותם כ50ש"ח ליחידה. (מוכן לActive Crossover). כמובן שהקרוסים הפסיביים כלולים. מחיר - 700ש"ח.

2.) קרוס אובר שני ערוצים AudioControl, שלוש יציאות 3XS. כולל כ-4 ג'וקים נוספים לקביעה מדוייקת של התדרים. הקורס הוא 24Bit. מחיר - 400ש"ח.

3.) קרוס אובר דו ערוצי ALPINE DRE-A200. הוא 12Bit עם אפשרות לHigh או Low. מחיר - 150ש"ח.

4.) מגבר Rodek 425i. הוא MADE IN USA. ארבע ערוצים 100וואט. הגביר את הקומפוננט בהרבה יותר מכבוד רב. מחיר - 450ש"ח.

 

מחיר להכל: 1500ש"ח.

 

המחירים שאני מבקש ממש בריצפה, שבריר ממה שאני שלמתי בזמנו. הייתי מאוד שמח אם כל הסט ילך ביחד כי הכל מותאם בצורה מושלמת במשך שעות של עבודה ובדיקה של RTA. לדעתי נשמע הרבה יותר טוב מדברים יותר יקרים פי כמה ששמעתי. הוא מספק פיתרון מושלם לבמה הקדמית + חיתוך בסלופ 24 ביט לסאב.

 

גר בראשל"צ

0525786566 רומן

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

חבר'ה מצטער על ההטעייה.

 

אני לא בדקתי מחירים ועכשיו לאחר בדיקה גליתי שהקומפוננטים עולים הרבה יותר ממה שאני מבקש.

המחיר עודכן.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

×
×
  • תוכן חדש...