Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלימות בשידור חי - חדשות 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקטע של הלאטמה, ואז שהיא מסדרת את השיער כאילו לא קרה כלום :)
נורא משעשע שאיזה אפס מאופס קטן ומושתן בא לתת מכות לבחורה, נכון?

כאילו וואי, זה כמעט מגניב כמו אלה ששומעים עליהם מדי פעם בעיתון שכיבו סיגריות על הילדים שלהם.

אני כל פעם נקרע מצחוק שמספרים על עוד מקרה של אונס קבוצתי והתעללות בילדה, הרי בדרך כלל הבחורה היא זו שהביאה את זה על עצמה.

וזה שבא להרביץ לכתבת, הוא בכלל הרג אותי מצחוק כי הוא בא לה מאחורה, איזה קומיקאי! להיות גיבור על בחורה בלתת מכה מאחורה! אני ממש בוכה מצחוק עכשיו!!!

אבל הכי מגניב זה שכל שבוע שבועיים מישהו רוצח את אישתו, כאילו DUHHH, מה כבר יכול להיות יותר מצחיק מזה?!

אלימות זו אלימות זו אלימות.

מצאת לך דבר מטומטם להחריד להיות משועשע ממנו, עוד תוצר של המציאות הבהמית בישראל.

איכס.

מוטי

פורסם
נורא משעשע שאיזה אפס מאופס קטן ומושתן בא לתת מכות לבחורה, נכון?

כאילו וואי, זה כמעט מגניב כמו אלה ששומעים עליהם מדי פעם בעיתון שכיבו סיגריות על הילדים שלהם.

אני כל פעם נקרע מצחוק שמספרים על עוד מקרה של אונס קבוצתי והתעללות בילדה, הרי בדרך כלל הבחורה היא זו שהביאה את זה על עצמה.

וזה שבא להרביץ לכתבת, הוא בכלל הרג אותי מצחוק כי הוא בא לה מאחורה, איזה קומיקאי! להיות גיבור על בחורה בלתת מכה מאחורה! אני ממש בוכה מצחוק עכשיו!!!

אבל הכי מגניב זה שכל שבוע שבועיים מישהו רוצח את אישתו, כאילו DUHHH, מה כבר יכול להיות יותר מצחיק מזה?!

אלימות זו אלימות זו אלימות.

מצאת לך דבר מטומטם להחריד להיות משועשע ממנו, עוד תוצר של המציאות הבהמית בישראל.

איכס.

מוטי

מוטי , קודם כל ... הרגע.. :)

דבר שני, קרה לך פעם שניסית להיות רציני ולא הצלחת? מכיר את זה שיש לך פרץ צחוק בלתי נשלט?

אז זה משהו כזה,

אני כמובן נגד זה, גם אני חשתי איבה כאשר ראיתי את ה"דוס" הזה מכה אותה.. לא נהנתי מכך שאיזה אידיוט היכה אותה, אלא זה פשוט הצחיק אותי עצם המכה, בין אם זה בחורה או בחור או אפילו כל דבר אחר.

קצת חשיבה מעבר לקופסא מוטי .. ממך לפחות .. הייתי מצפה את זה.

פורסם
:)

קצת חשיבה מעבר לקופסא ממך לפחות .. הייתי מצפה את זה.

כפרה, קודם הקטע המעפן עם האוטו שדחפת למישהו מבלי לספר לו שהוא גמור ואז הצטדקת שרשור שלם אחרי ש"זה בכלל בעיה שלו ושל המכון..."

ועכשיו זה :)

אולי שווה להתחיל לשקול מילים לפני שלוחצים על "פרסם תגובה"

אני בטוח שאתה אחלה בנאדם ושהכוונת שלך טובות, אבל למצא איזה חן באלימות זה מיותר.

למצא איזה צחוק בחתיכת אפס שמכה בחורה [גם אם היא בטלויזיה , וגם היא באמצע העבודה שלה, וגם אם היא צריכה לשמור על פאסון ולהמשיך לעבוד] זה קצת סר טעם.

לחשוב מחוץ לקופסא זה אחלה, זה מביא אותך למקומות לא שגרתיים.

לחשוב מחוץ לקופסא איך חתיכת פחדן, דוס או לא דוס, מכה בחורה, או מכה בכלל, זה סתם מיותר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
כפרה, קודם הקטע המעפן עם האוטו שדחפת למישהו מבלי לספר לו שהוא גמור ואז הצטדקת שרשור שלם אחרי ש"זה בכלל בעיה שלו ושל המכון..."

ועכשיו זה :)

אולי שווה להתחיל לשקול מילים לפני שלוחצים על "פרסם תגובה"

אני בטוח שאתה אחלה בנאדם ושהכוונת שלך טובות, אבל למצא איזה חן באלימות זה מיותר.

למצא איזה צחוק בחתיכת אפס שמכה בחורה [גם אם היא בטלויזיה , וגם היא באמצע העבודה שלה, וגם אם היא צריכה לשמור על פאסון ולהמשיך לעבוד] זה קצת סר טעם.

לחשוב מחוץ לקופסא זה אחלה, זה מביא אותך למקומות לא שגרתיים.

לחשוב מחוץ לקופסא איך חתיכת פחדן, דוס או לא דוס, מכה בחורה, או מכה בכלל, זה סתם מיותר.

רון.

קודם כל מה הקשר לזה ש"דחפתי למישהו רכב" אתה סתם מזיין תשכל ומביא הערות לא קשורות מבלי לקרוא את כל השירשור, כיון שאם היית טורח לקרוא היית רואה שכן אמרתי לו על הדברים שיש ברכב, אבל הוא ענה לי "הבוחן מבין יותר ממך , מה אתה רוצה סתם להפסיד כסף על האוטו - אין לי בעיה"

אז אנא ממך לפני שאתה פולט שטויות כמו שאתה רגיל , אודה לך אם זה לא יהיה לכיון שלי.

וזה לא חסר טעם לצחוק על אנשים ועל דברים שקורה להם, אם תשים לב אפילו פיספוסים הם דברים שבסופו של דבר דברים שמה לעשות - קורים , אני בטוח במליארד אחוז, שאם זה היה ערביה שהייתה חוטפת כפה אחרי שסיימה להגיד כמה ישראל חרא, כולנו היינו צוחקים ומריעים ואומרים "כן כן כל הכבוד"

אבל מכיון שזה לא ,אז צריך לרדות באורן נכון ? , אז זהו , שלי , זה לא משנה מי זה ,אותי זה הצחיק, ורציתי להעלות זאת על דפי הפורום , למי שזה מפריע , יכול לבחור בין שני אופציות , האחת - להמשיך לחשוב שיש איזושהי כוונה בכך שאני בעד לאנוס קטינות ולכבות סיגריות על ילדים כפי שחשב מוטי , והשני הוא לחשוב מחוץ לקופסא ולהבין שהומור זה הומור , ויש מה שנקרא "הומור שחור" שצוחקים מביש מזל של אחרים , מה לעשות זה קטע כזה - צחוק קשה לעצור. ואם אתה בנאדם עצוב שלא צוחק הרבה - בעסה לך.

פורסם

לחשוב מחוץ לקופסא?! מה אתה בדיוק מז**ן לי את השכל?

ואם הכתבת הזו הייתה אמא שלך גם אז היית חושב שזה מצחיק?

זה שמישהו מכה כתבת טלויזיה זה "פספוסים"?

באמת חדש לי.

ודבר בשם עצמך בעניין של "כולנו היינו צוחקים אם היא הייתה איזו ערביה", אני לא הייתי צוחק ואתה פשוט חי מציאות מעוותת.

תתבגר, אתה חי כ"ל עמוק בתור המציאות הנוראית שמסביבך שאתה כבר לא מבחין בין חרא למזל ביש, ככה זה, הדם של כולם מותר, היום זה מצחיק אותך אבל המחר עלול להביא עימו את הנורא מכל, ואיך שגלגל מסתובב לו, הצער והכאב שלך (לא שאני מאחל חו"ח, זו דוגמא לצורך הדיון) עלולים להיות הבדיחה של מישהו אחר.

ותחשוב על זה קצת יותר לפני התגובה הבאה שלך.

מוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...