Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם מישהו יכול לומר לי היכן נמצאת הדיסקית עליה רשום את הצבע (מספר קטלוגי) של הרכב?

ובנוסף לתת לי דוגמה למספר זה...כמה אותיות ו\או מספרים?

תודה

פורסם

אצלי באיביזה יש פלטת ברזל שחרוט עליה כל הנתונים שאתה מחפש..

זה נמצא מתחת למכסה מנוע בצד שמאל .

לא יודע איך זה אצלך אבל שווה בדיקה.

אם לא קלעתי אז חכה לאנשים שיש להם את הרכב הם יעזרו לך.

פורסם
אצלי באיביזה יש פלטת ברזל שחרוט עליה כל הנתונים שאתה מחפש..

זה נמצא מתחת למכסה מנוע בצד שמאל .

לא יודע איך זה אצלך אבל שווה בדיקה.

אם לא קלעתי אז חכה לאנשים שיש להם את הרכב הם יעזרו לך.

גם אצלי זה ככה

אבל איזה מבין השורות זה השורה של הצבע?

יש שם מספר שלדה וכו'

אבל אני לא מצליח לזהות את המספר של הצבע...מכמה תויים זה בנוי?

פורסם

קוד הצבע מסומן בדלת של הבאגז' מבפנים כמובן, בצד שמאל על גבי דיסקית

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם

אני גם רוצה לדעת אם מישהו יודע איפה נמצא המספר הקטלוגי של הצבע, הייתי באוטו דיפו כדי שיכינו לי קצת צבע והם לא ידעו איפה נמצא המספר ועד שנמצא המספרים של הצבע, מסביב היו עוד מספרים.

הרכב הוא רנו מגאן 2001

תודה לעוזרים ויום טוב.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אנא תציצו לפעמים בספר הרכב שלכם. ניסים ונפלאות תמצאו שם!

כל יצרן מפרט בספר הרכב את מיקום אמצעי הזיהוי ואת פשר הקודים שעל לוחיות הזיהוי השונות המותקנות ברכב. אם הפירוט לא מופיע בספר, הוא מופיע בספר הטיפולים.

לגבי סיאט- אמורה להיות מדבקת נייר בתוך השקע שבתוכו מותקן הצמיג הרזרבי. אם המדבקה נפלה או הוסרה עקב תיקון, יש מדבקה נוספת מודבקת בתוך ספר הרכב שנמסר לבעל הרכב וגם בספר הטיפולים (אחריות היצרן). אם כל החומר הזה חסר לך, פנה לכל מוסך מורשה של רשת צ'מפיון עם מספר השילדה VIN - המספר הארוך שמופיע ברשיון הרכב ועל הדסקית בתא המנוע על קיר האש - המחסנאי יוכל לזהות לך את קוד הצבע הספציפי שלך במחשב.

דרך אגב, כל המידע לגבי קוד צבע, קוד ריפוד, גווני תא נוסעים, רמת אבזור וכד' ניתן לקבל מהיבואנים על בסיס מספר השילדה של הרכב. השירות ינתן בכל מוסך שמחובר ברשת הממוחשבת של היבואן.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...