Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא הזהיר והתריע שהרכב עומד להגיע, מה יותר פשוט מאשר לעצור את הרכב לבדיקה?:roll:

ל'

האם האסקורט אכן הגיעה לאחר כחצי דקה בנסיעה פראית ומסוכנת אל מול עיניו של התנדב,והוא החליט להתעלם ממנה?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המשפט הזה:"טוב אפשר לזוז או שאנחנו צריכים לבזבז את השישי שלנו כמו איזה מתנדב משועמם", לא במקום. עצם העובדה שהוא מתנדב הוא לא חייב כלום. הוא לא מקבל על זה כסף,שישי בערב,אין לו כוח להתעסק עם שיכורים שעוד ידפקו לו מכות. זה שהתקשרת ואף שוטר לא בא זה כן...
טעות בידך.

על המתנדב מוטלחת אחריות רבה והוא אינו יכול לעשות כרצונו במשמרת. הוא חייב הרבה בגלל שהוא התנדב. גם בשישי בערב, גם בשלישי בצהריים. אין משמעות לזמן.

הוא לא מקבל כסף הוא מקבל דברים אחרים. סיפוק, שררה, פעילות, הוא בחר בזה.

אם אין לו כוח להתעסק עם שיכורים, שיתנדב ב"יד לזקן".

יש לי תשובה אלייך.

התשובה היחידה היא, שאם זיהית באופן וודאי שזה מתנדב - רוב הסיכויים שאין לו פנקס דוחות ובמקרה הזה הוא אפילו לא חושב (חשב...) לעצור אותם כדי לא לעשות פדיחות לעצמו ולמשטרת ישראל.

לכל מתנדב יש שוטר צמוד, או מכשיר קשר להזעקת שוטר בעת הצורך, וסמכויות לעכב אזרח.

אני לא מדבר על המתנדבים ... אני מדבר על כך שדיווחתי ל "100" בערך כ 20 דקות לפני שהגענו לצומת! , 20 דקות היה להם להעמיד ניידת.
הם העמידו ניידת, שבה מתנדב שלא עשה כלום..

dirty old man

need love too

פורסם
אורן 16V יש לך בעיה קשה עם המשטרה חמוד, לא...???? מה לעשות? זה מה יש ועם זה ננצח. ותגיד תודה שה"טיפשים" האלו נמצאים בכביש, כי אם הם לא היו אז היו אוכלים לך את הראש כבר על הכביש....!

לא תמיד הם יעשו מה שתרצה , הם לא עובדים אצלך. יכול להיות שהיו צריכים לעצור את הרכב, אבל מה לעשות שנפלת על התנדבים שלא הכי מאופסים על עצמם, אבל בניגוד אליך תורמים מזמנם ומנסים, אולי לא בהצלחה, לעשות משהו. מי אתה שתקרא להם משועממים?

אני לא מדבר על המתנדבים ... אני מדבר על כך שדיווחתי ל "100" בערך כ 20 דקות לפני שהגענו לצומת! , 20 דקות היה להם להעמיד ניידת.

פורסם
האם האסקורט אכן הגיעה לאחר כחצי דקה בנסיעה פראית ומסוכנת אל מול עיניו של התנדב,והוא החליט להתעלם ממנה?

כן, ולא רק זה, אמרתי לו בפרוש שהנהג שיכור שרק יעצור אותו לבדוק את זה. והוא אמר "לא, עצרתי אותך."

פורסם

זה שהוא עבר את המתנדב ב50 מטר נסיעה בקו ישר ולא בזיגזוג לא אומר שהוא לא שיכור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כאחד שמכיר "טיפה" את מערכת משטרת התנועה, תרשו לי להגיד לכם שיש אולי 20 דיווחים ביום על "מכונית משתוללת" בכביש באיזורה של כל שלוחת מתנ"א. לרוב זה נהג שהרכב שחלף אותו לא מצא חן בעיניו ומייד הוא מתקשר ומכריז עליו כרכב משתולל....! אם היו שולחים לכל ארוע כזה ניידת לסרוק , אין טעם להגיד לכם שמשטרת התנועה הייתה קורסת. אין מה לעשות, לא כל עבירה נתפסת ע"י המשטרה למרות שיש עבירות שממש מרתיחות, אבל אני בטוח שאם הייתה ניידת שהייתה קולטת את הרכב, הוא לא היה יוצא מזה בלי כלום. מה לעשות שבאותה הסיטואציה לא התאפשר לאף ניידת לקלוט את הרכב, קורה, לא צריך לעשות מזה דרמה כל כך גדולה. תאמין לי אורן 16V שאם הבהמה הזה נוסע כך כל הזמן, הוא ייתפס במוקדם או במאוחר....!

פורסם
כאחד שמכיר "טיפה" את מערכת משטרת התנועה, תרשו לי להגיד לכם שיש אולי 20 דיווחים ביום על "מכונית משתוללת" בכביש באיזורה של כל שלוחת מתנ"א. לרוב זה נהג שהרכב שחלף אותו לא מצא חן בעיניו ומייד הוא מתקשר ומכריז עליו כרכב משתולל....! אם היו שולחים לכל ארוע כזה ניידת לסרוק , אין טעם להגיד לכם שמשטרת התנועה הייתה קורסת. אין מה לעשות, לא כל עבירה נתפסת ע"י המשטרה למרות שיש עבירות שממש מרתיחות, אבל אני בטוח שאם הייתה ניידת שהייתה קולטת את הרכב, הוא לא היה יוצא מזה בלי כלום. מה לעשות שבאותה הסיטואציה לא התאפשר לאף ניידת לקלוט את הרכב, קורה, לא צריך לעשות מזה דרמה כל כך גדולה. תאמין לי אורן 16V שאם הבהמה הזה נוסע כך כל הזמן, הוא ייתפס במוקדם או במאוחר....!

תסלח לי אדוני , אבל כשאני אומר שאני אומר להם ש"בנאדם זורק בקבוקי בירה מהחלון , כמעט פוגע בנהג אחר, נוסע בנתיב נגדי במקום חשוך ללא תאורה, מוריד אנשים אחרים לשוליים ועוד" , אז תאמין לי, שזה משהו להתייחס אליו, ויותר מזה, אם אני אומר למתנדב שתכף הולך לבוא רכב עם נהג שיכור, שרק יעצור אותו לבדיקה, אני מניח שהמינימום זה לפחות לעצור אותו לבדיקה כללית כמו שעצר אותי וכל אחד אחר.

בקיצור , התראת שווא או לא, לא התלוננתי שהוא השתולל , אלא שהוא סיכן חיי אדם בכמויות , יתרה מכך, הייתה ניידת בסביבה ואפילו 2 ,אבל אף אחת מהן לא טרחה להסתכל לכיון שלנו.

בקיצור - ביזיון מוחלט של המערך המשטרתי, פשוט עצוב שאפילו עם התראה של 20 דקות מראש, אין ביכולת המשטרה שעמדה בערך כ 50 מטר מאיתנו לסמן לו לעצור לרגע ,ולו אפילו להגיד לו ערב טוב ולשחרר אותו , בצומת פלוגות שעמדנו , מצד ימין עמדה ניידת בתחנת אוטובוס למי שמכיר, , השוטר היה יכול ללכת 20 שניות ברגל , ולהגיע לצומת שכן עצרנו בה .

בקיצור כמו שאמרתי - עצוב ביותר.

פורסם

יכול להיות שיש צדק בדברים שלך, יכול להיות שכן יכלו לעשות משהו, אין ספק. אני רק מנסה להכניס אותך לראיית התמונה הכוללת, ולהסביר לך שלהגיד "טיפשים" על כל אוכלוסיית השוטרים זה לא במקום, ובוודאי לא להגיד למתנדב מזמנו הפרטי "משועמם". תלמד להעביר ביקורת רצינית... בהצלחה. סע בזהירות.

פורסם
יכול להיות שיש צדק בדברים שלך, יכול להיות שכן יכלו לעשות משהו, אין ספק. אני רק מנסה להכניס אותך לראיית התמונה הכוללת, ולהסביר לך שלהגיד "טיפשים" על כל אוכלוסיית השוטרים זה לא במקום, ובוודאי לא להגיד למתנדב מזמנו הפרטי "משועמם". תלמד להעביר ביקורת רצינית... בהצלחה. סע בזהירות.

לא, אתה טועה! , אני יודע להעביר ביקורת רצינית בכך שעמדו שם לפחות 2 ניידות , בנוסף שמחייגים ל 100 , זה לא מגיע למתנדב אלא לכל הניידות באיזור, ובכלל , עמדו יחד עם המתנדב עוד 4 שוטרים ..

אז אני מבין שאתה שוטר או משהו בסגנון, אבל אל תנסה להגן על מי שלא צריך. השוטרים היום כמו שאני מרגיש ורואה, פשוט גועל נפש אחד גדול. ויסלחו לי אלה שלא אשמים , אבל ככה זה הרושם הכללי. , ברור שבכל מקום יש יוצאים מן הכלל.

פורסם

אני גם מתנדב ואני יכול לומר לך דבר אחד

אין למתנדבים שום סמכות

גם אם הם יעצרו אותו הם לא יכולים לעשות כלום!

ובדרך כלל זה נגמר גרוע

המטרה של המתנדבים זה לפטרל וכביכול דיווח שלהם נחשב יותר מדיווח של אזרח זה הכל (הם מדווחים בקשר)

עכשיו אל תתפלא על המשטרה.

כולם חפיפניקים

פורסם
אורן 16V יש לך בעיה קשה עם המשטרה חמוד, לא...???? מה לעשות? זה מה יש ועם זה ננצח. ותגיד תודה שה"טיפשים" האלו נמצאים בכביש, כי אם הם לא היו אז היו אוכלים לך את הראש כבר על הכביש....!

לא תמיד הם יעשו מה שתרצה , הם לא עובדים אצלך. יכול להיות שהיו צריכים לעצור את הרכב, אבל מה לעשות שנפלת על התנדבים שלא הכי מאופסים על עצמם, אבל בניגוד אליך תורמים מזמנם ומנסים, אולי לא בהצלחה, לעשות משהו. מי אתה שתקרא להם משועממים?

ידיד, דבריך ממש לא משוחדים. המשטרה עובדת בשבילי, שלא יהיה לך ספק. בשבילי, כמו עבור כל אזרח. אל תחזיק לעצמך טובה מרובה. והיות והמשטרה כל כך טובה בעבודתה, היא זוכה כיום לתחרות מצד גופי אכיפה פרטיים של עיריות היכולות להרשות זאת לעצמן, מחסומים במימון פרטי בכניסה ליישובים מבוססים וכדומה.

מניסיוני המועט (תלונות על גניבות, בדיקת רשיונות וגם דוחות תנועה) נתקלתי לרוב בעצלנים, גסי רוח, בורים, מוגבלים אינטלקטואלית, מתנשאים וכדומה. כן למען האיזון, היו גם אחרים.

מעולם לא נתקלתי בפנייה נוסח 'זו בדיקת רשיונות שגרתית, מצטער/ת על אי הנוחות, נא הצג רשיון ותעודת ביטוח ואשתדל לשחרר אותך מהר ככל שאוכל', אבל כן נתקלתי בסגנון עילג, ניסוחים הזויים ובמתנדבים הלומדים את רזי הבדיקה על חשבון זמני.

לא מבין כלל למה אתה מגן על מתנדבים - בלכסיקון שלי 2% מהם איכפתניקים והשאר סובלים מתסכולים, צורך לכפות עצמם על אחרים ושאר תכונות אלטרואיסטיות. למה אין גיוס מתנדבים למשל למשרדי הרישוי והפנים, לעבודת סניטציה בבתי החולים ועוד? כי שם אדם אינו יכול לשחק בלהיות אלוהים ואין מאחוריו כוח עיוור אדיר.

במדינה מתוקנת הייתי מצפה משוטרים לתת דוגמא אישית ולא לשייט במהירויות מופרזות, להיות אדיבים וקשובים, איכפתניקים, פחות חשדניים לאזרח המצוי (אפילו הוא צעיר) וכדומה.

טיעוני הסרק שלך (בהמשך השרשור) על תלונות שווא של אזרחים פשוט מגוחכים - לדעתך כל מי ששולח תלונה למבקר המדינה צודק וטענתו קבילה? זו סיבה לא להתייחס לדבריו של בחור (אני מניח צעיר) המפרט עבירה שסכנת חיים בצידה?

מוטב לך לשתוק, להפנים ואם - כפי שעולה מרמזיך - יש לך מהלכים במשטרה, לנסות ללמוד ולעשות לשיפור התפקוד. מציע לך לעשות פעם סקר בין תושבים נורמטיביים במדינה כדי להבין לאיזה שפל הגיעה ההערכה כלפי המשטרה.

מקווה שהמסר היה ברור דיו, יוסי

פורסם

תודה יוסי,קודם כל הבנת הנקרא- אמרתי שלא עובדים אצלו, בשבילו המשטרה עובדת, אין ספק בכלל...! אין טעם להגיב להמשך פשוט. שבוע נעים.

• תוכן חדש...